Bu Resim Çok$eyi Anlatıyor !!

1sc0rp!tX

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
2a4srag.gif

allah inananları affetsin.akşamdan beri gördüğüm en güzel resim bu.eline sağlık.

Allah günahlarımızı affetsin.

boş yere geçirdiğimiz o kadar çok zaman var ki... bu zamanın hakkı da bizden sorulmaz inşallah. nette, tv başında, parkta, bahçede.

sağol iscorpit.

neyin yobazlığı biraz açıklasan da öğrensek

1sc0rp!tX bu arada yobaz olmuşsun öyle diyo arkadaş.hayırlı olsun.

Görüyorum Degazor35

Şimdi ben buna Cvp verip sewiyesine inmek istemem..

YAzılar ve REsimler Ho$uma Gitti Sizlerle Paylaşmak istedim..Ama Arkadaşın Ne gibi bir rahatsızlığı warsa Böyle Bir Uslup Kullandı..

İslam & İnsan Bölümüne Böyle Şeyler Yakışmıyor..

öğrenebilseniz zaten üstünüze alınmazdınızz

İlim Çin de de olsa gidip alınız diyen bir neslin devamıyız.Öğrenmemek zaten ayıp biliyoruz ama bir anlatsan da anlasak.
Zaten forumun yanlış yerinde duruyorsun gibi geldi...

amaçları kargaşa yaratmak olanlar lütfen islam ve insan bölümünden uzak durun. bu bölümün güzel ortamını bozmayın..

gönül gözü açık olan ve okuduğunu gördüğünü anlayabilene çok anlamlı bir yaklaşım bu resim ve üzerinde yazanlar . ellerine ve emeğine sağlık.

Allah razı olsun.
Ne kadar da uzak kalmışız Kur' an-ı Kerim' den

gereksiz mesajlar silindi..Bu tür bir güzelliği görmek için normal göz bile yeter ama o da yok demekki..Gözsüz olanların mesajlarına müdahale ettik şimdilik..Paylaşım için Allah razı olsun..

çok doğru bi resim allah afettsn ......

Haddim olmayarak söylüyorum ama bence mesajları silmemeliydin.Çünki iyi ve kötü bir arada olmalı ki işin tadı çıksın.Bırak gezsinler her ne kadar bir çok şeyi inkar etselerde,hakaret boyutunada ulaşsa burada bir arkadaşın daha kalp gözünün açılması (tabii tartışarak) bize mutluluk verir.Ne zaman ki iş hakarete dayandı o zaman şikayet ederiz.Yanlış anlaşılmadım inşallah.Şimdi işe yetişemm gerek.Tüm forum Allah'a emanet.

Geri