Bu pc kaça satabilirim ?

CRT
aynen katılıyorum da artık satmam vitrine süs koyarum :durdurun laptop alıcamda tarihi eserlikten kurtulmak istiorum :D

Bence hiç bilgisayarı olmamış ve bilgisayar alması biraz zor görünen bir çocuğa hediye et. Ben öyle yaptım. Çocuk bilgisayarının olmasını çok istiyorsa sende onun hayallerini gerçekleştirmiş olursun. :goz:

Abi biz 600 YTL ye LCD'li Core 2 Duo işlemcili,ASUS EAH3650 Silent Ekran Kartlı bilgisayar satıyoruz. Adamlar 500'e satarsın diyor ya saka gibi.

Maximun 250 Ytl Verirlerse Zor Ama

ne beşyüz altıyüzü_ kafayımı yediniz diz üstü alırım o fiyata hemde 10 kat daha iyi özelligi olan..
Vatanbilgisayar var girin bakın hemde sıfır :)

bili bilmeden konusanlara siinir oluyorum..........

2jfwpz5.jpg

+ 256 Ekran Kartı + TV Kartı + 17 İnç Monitör +Klavye+ Fare+Hoparlör

Caper Marka.. Bunu 400 ytL aLmIştım 4 ay Olcak ..

Seninkini HesapLa İşte..

Evet Hocam O Kasanın En Fazla Ederi 300-350 Ytldir

ya şöyle diyim
eski kasam vardı
amd 1.8, 512 mb ram, geforce fx5200, 80 gb hdd ... fln filan
açım içindekileri çıkardım parçaları inceliyorum
bi tanesi bozuk (sanırım anakart bozuktu)

tavsiyem bilgisayar işinden anlamayan birine sat
iyice temizle kasanın dışını muhasebecilere götür abi bu senin işini fazlasıyla görür de
500 YTL fiyat ver, satabildiğine sat gitsin =)
çünkü bu işlerden anlayan birisi bu sisteme 200 YTL den fazla vermez asla

100 lira gibi bişey yapar daha fazlaya satamazsın

arkadaşlar 400-500-600 lira diyenler boşa abartmasınlar lütfen o fiyata sıfır gıcır gıcır o bilgisayarın 2 katı özelliklerine sahip bir bilgisayar düzülür

aynen 100 ytl eder ıstersen bende leptop var casper yada keysmart keysmartın arada fare unutmusum ekran uctu garantı 350 ıstedı yaopılacak duruyo 4 aylık makıne sıfır fıyatı 1 mılyarın ustunde sana 400 e verem

Arkadaşlar elimde bi pc var satmak istiyorum ama fiyat konusunda bilgisizim yardım edermisiniz ?...

Özellikleri şöle sıralayayım ..
İntel (R) pentium(R)4 CPU 1.80Ghz [4 işlemcili deildir :) karışıklık olmasın sadece pentium4]
ge-force 5200 128 mb ekran kartı
ana kart asus
Monitör philips 17 inç
1 gb ram
80 gb harddisk

sanırım bu kadar aklıma gelenler bunlar eğer eksik bişi sölediysem sorarsınız

acaba bunu kaça satabilirim ?

200-400 arası müşterisine göre deişir. Ama satacağın kişi bilgisayardan anlamayan ve yakın çevrenden biri olursa çok başın ağrıyabilir. Başıma geldi ondan biliyorum. Eski bilgisayarını satarsın satarkende sınırlarını anlatırsın fakat bir hafta sonra sattığın kişi crysis oyunu ile kapına dayanır neden oynatmıo diye :eek:ut:

450 ile 550 arası derim ben

sen buna 450-550 arası diyosan fiyatlardan ve piyasadan hic haberin yok anlasılan.
banada bi fiyat versene benim makina kac para eder. bakalım aldıgım fiyatı gecebılcenmı.
22" samsung 2232bw monitor
p4 d 3.0ghz islemci
2*1024mb 800mhz kingston
ati x1950pro 256bit ekrankartı
gigabyte p35 chipsetli fsb 1333 anakart
250gb 16mb cache seagete hdd
feel hurcaine 420w kasa
lg dwdrw
kart okuyucu
microsoft klavye mouse
diana 4+1 set

evet 100 ytl bence satma kardes bır arkadsı na ver yada bır bılgısayarı olmayana bir işe yarasın zaten oldu fıatına gıder ben olsam bırıne hedıye ederım 100 ytl nedırkı satsan ne olur satmasan ne olur

Geri