Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çocukken bu oyunları bir nesil hep oynamıştır ki çok zevkliydi çünkü eskiden teknolojik bir şey yoktu. ama hayatımıza giren bilgisayarı ve akabinde internetin hayatımıza kazandırdıklarını küçümsemek lazım.
Teknolojiye fazla bağlanınca normal hayattan uzaklaştık. Şimdi de böyle resimlerde arıyoruz eski günlerimizi
Herşey para olunca eski muhabbetlerde rafa kaldırıldı. Para ve hırs el attığı her şeyi kurutuyor. Ne aşk kaldı, ne aile kaldı, ne de küçük şeylerden mutlu olma... herşey dağılıyor.
ben 16mdayım bızde counu oynamıstık yha bılmıorum hanı su an bu oyunlardan bırını oynayan cocukları dısarda gormek baya zor ama en azından bızde yasadık
yav sokakta çocuk kalmadı herkes evden online oynuyo. küçük kardeşimi evden kovuyom ben. git sosyâl ol biraz diyorum. çağır arkadaşlarını da ben size süper oyunlar öğreticem diyorum.