Bu ne iş Kılıçdaroğlu. Hele bir tekrar açıkla!

R.T.E

Banned
Reaction score
0
CHP'li Kılıçdaroğlu; 'Oğlum çalıştı ve sigortalı oldu... Çalışmak yasak mı?' dedi ama firmanın irtibat bürosundakiler 'Kerem diye birini hiç görmedik' diyor.

Fatih Akkaya'nın haberi

Vakit'in dünkü haberi üzerine açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu; "Oğlum çalıştı ve sigortalı oldu... Çalışmak yasak mı?" diyerek kendini savundu... Ancak, Kerem Kılıçdaroğlu'nun çalışıyor göründüğü firmanın Ankara İrtibat Bürosu, "Kerem diye birini hiç görmediklerini" söylüyor... Kılıçdaroğlu'nun ikinci yalanı da şu: Bir öğrenci, hele de 14 yaşındaki bir öğrenci; yasalara göre 30 gün sigortalı gösterilemez!..

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, 1997'de ilköğretim öğrencisi olan oğlunun, adı geçen firmanın Ankara Şubesinde çalıştığını söyledi. Ankara Şubesi dediği irtibat bürosu, Kılıçdaroğlu'nu yalanladı. Oğlunun ne iş yaptığı sorusuna cevap veremeyen Kılıçdaroğlu, öğrenci birinin 30 gün çalıştırılmasının yasak olduğu gerçeğini de gizledi.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, dünkü sayımızda “Bu ne iş Kılıçdaroğlu” şeklinde duyurduğumuz olayla ilgili sorularımızdan daha fazla kaçamadı. Vakit’in dünkü sayısında, “Yıl 1997. Baba Kemal Kılıçdaroğlu, Çalışma Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı koltuğunda Ankara’da, oğlu Kerem ilköğretimde öğrenci, o da Ankara’da. Ancak oğul Kerem, İstanbul’da sigortalı olarak çalışıyor görünüyor” denilerek, Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem’in ilköğretim öğrencisi iken çalışıyor göründüğü belge yayınlanmıştı. Haber yayınlanmadan önce görüşmeye çalıştığımız Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili sorularımızdan kaçıyordu. CHP’li Kılıçdaroğlu’nu dün TBMM’de yakaladık. CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu’na, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, bu konuyu sorduk. Sorularımız karşısında hayli zor anlar yaşayan Kılıçdaroğlu, çareyi “gerçek dışı bilgi vermekte” buldu! “Oğlum evet sigortalıydı ama çalışıyordu. Ancak İstanbul’da değil, firmanın Ankara Şubesinde çalışıyordu” diyen Kılıçdaroğlu, ağırlıklı olarak demir-çelik sektöründe faaliyet gösteren Ekinciler Holding’de oğlunun ne iş yaptığını ise açıklamaktan kaçındı!

ANKARA ŞUBESİNDE ÇALIŞMIŞ!
Dün TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Kılıçdaroğlu ile aramızda şu diyalog yaşandı:
- Çalışma Bakanlığı’nda Müsteşar Yardımcısı olduğunuz 1997’de Ankara’dasınız. Ankara’da ilköğretim öğrencisi olan oğlunuz Kerem, İstanbul’da bir firmada sigortalı olarak görülüyor. Bu nasıl iş?
- Kerem sigortalı çalıştı, çalışmasın mı?
- Ailecek Ankara’dasınız ama ilköğretim öğrencisi oğlunuz İstanbul’da çalışıyor görünüyor.. Burada bir gariplik yok mu?
- İstanbul’da değil, Ankara’da çalıştı. Firmanın Ankara Şubesinde çalıştı. İlköğretim öğrencisinin sigortalı olması yasadışı mı? Çalışıyorsa olacak tabiî. İlgili firma eğer gerçekten çalışıyor diyorsa, sigortası olacak tabiî..

NE İŞ YAPIYORDU”YU CEVAPLAYAMADI- Oğlunuz ne iş yapıyordu bu firmada?
- Bunu ilgili firmaya soracaksınız. Firma, çalışıp çalışmadığını size açıklayacaktır. O zaman gerçeği daha net göreceksiniz.
- Toplantınızda yaptığınız açıklamalar çerçevesinde RTÜK Başkanı ile Kanal 7 televizyonu sahibine “açıklayın bunları” diye çağrıda bulundunuz. Oğlunuz Kerem’in 14 yaşında iken sigortalı olarak ne iş yaptığını siz neden açıklamıyorsunuz?
- Bakın, çalıştığı firmada part-time çalışmış. Siz niçin oraya sormuyorsunuz. Bir yasal engel mi var? Bu firma Türkiye’nin en saygın firmalarından birisi. Ona niye sormuyorsunuz? Kaldı ki benim çocuğum büyük bir çocuk. Eğer varsa bir usûlsüzlük, yolsuzluk üzerine gidelim. Ben ilkokulda iken çalıştım. Ama o dönemde sigortam yoktu benim. Keşke olsaydı benim de. Çocuğum bir firmada çalışmış, doğrudur. Sigortalı olmuş, o da doğrudur. Eğer yasaksa, yasadışıysa, çalışmadıysa hayhay, üzerine gidelim. Ama çalıştıysa sorun yok ki; çalışmıştır. O çalışmadan sonra aldığı ilk şeyler baterisinin aletleri olmuştur. Aslında ben bateriye karşıydım, onu da söyleyeyim. Komşular rahatsız olacak sesten. Ama o alacağım dedi. Gitti aldı. Ben de çalışmasına karşıydım. Ben aldım dedi. Kazandığı para ile almış.

KILIÇDAROĞLU’NA JET YALANLAMA
CHP’li Kılıçdaroğlu’nun “Oğlum İstanbul’da değil, firmanın Ankara Şubesinde çalışıyordu” yönündeki iddiasının gerçek olup olmadığını öğrenmek zor olmadı. CHP’li Kılıçdaroğlu’nun bu iddiası üzerine söz konusu firma olan İstanbul’daki Ekinciler Holding’i aradık. Ankara’daki irtibat bürosunun telefonunu verdiler. İrtibat Bürosu’ndan muhasebeci Ali Bey’le görüştük. Ali Bey, “Ben 1997’de de buradaydım, büromuzda Kerem diye biri hiç çalışmadı” dedi.

KENDİ AÇIKLAYAMADI AMA...
CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, oğlu Kerem’in ilköğretim öğrencisi iken sigortalı göründüğü firmada ne iş yaptığını açıklayamazken, haklarında yeni iddialar ortaya attığı RTÜK Başkanı Zahid Akman ile Kanal 7 yöneticisi Zekeriya Karaman’ı kamuoyuna açıklama yapmaya çağırdı. Kılıçdaroğlu, RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın, Kanal 7'nin yöneticisi Zekeriya Karaman'a, tüm ticari işlemlerde tam yetki içeren vekaletname verdiğini ileri sürerek, "Sayın Akman, Karaman'ın da ortağı olduğu Rehber Basın-Yayın Organizasyon ve Eğitim Tesisleri Şirketi'nin, hâlâ ortağı mısınız?" diye sordu. Kılıçdaroğlu, Akman'ın kendi yerine sahte imza atan kişiler hakkında bugüne kadar Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunup bulunmadığını sorarak, “Bulunmadıysa, bunun gerekçelerini kamuoyuna açıklamak zorundadır. Nasıl bir iş ve çıkar birlikteliği vardır ki; sizin adınıza sahte imza atan kişiyi koruyorsunuz” dedi

KAYNAK

Kanıksadık artık bu tip haberleri,bu haberler Kılıçdaroğlu Fırat'ı madara ettikten sonra nasıl haberler çıktıysa,Akman'ı madara ettikten sonra yine çıkacak...

Yine söylüyorum ve her zaman söylüyorum ''Kaldırın Dokunulmazlıkları'' arkadaşım.Hakkında yalan haber yapmakla olmuyor bu işler

Belli ki Bu haber için baya bir emek sarfedilimiş.
Aynı hassasiyeti Deniz feneri,Mısır İthalatı,Ego
(Melih gökçeğe yapılan kıyak) v.b. gibi olaylarada
gösterse ya...Haberi kim yaptıysa.

Aynı zamanda Amerikada CIA'nın misaffiri olabilirken İzmirde sigortalı olarak çalışıp emekli olan FETTOŞ ve devlet bursu ile Amerika da okuduktan sonra 2 trilyonluk bir gemicik, 1 trilyonluk bir villa ve daha sayamadığım onlarca malvarlığına sahip olabilmiş Tayyip'in oğluna da göstersinler isteriz.. Kendi foyalarını ortaya çıkaranları eleştirirken ABDullah gül beyefendinin açıklamalarını da hatırlatmak isteriz.

Evet oğlum tatilde çalışarak yeni emeklilik yasasından kurtuldu.. Bak sen eleman görülmüş mü acaba hiç?

en iyisii kim yolsuzluk yaptıysa veya suç işlediyse cezası verilsin kemal kılıçdarogluda olsa verilmeli ..

ama ak partililere hayran kalıyorum kedi ilk önce kendi yedigi bi tabaga bakmalı demi bir şey hakkında yorum yapmadan ardından baskalarını eleştirsin.

militan bir gazetenin iddiasını çürütmek üzere birşeyler yazmak niyetinde değilim. zira tek doğru şey yazdığını düşünmüyorum.
fakat bu vesileyle burdan şunu söylemek istedim:

1- şaban dişli ne oldu? istifa etti ve yaptığı yolsuzluktan yırttı mı?
2- mehmet fırat yüzüne çarpılan belgelere rağmen hangi yüzle o koltukta oturmaktadır? "en ufak şüphe" uyandıracak bir belge bile çıksa istifa ederim diye söz verdiği halde etmeyen ahlaksız değil midir? değilse nedir?
3- zahit akman ın almanya mahkemelerince yolsuzluk yapan bir şirketin yönetim kadrosunda bulunduğu tesbit edilmiştir. tecavüz sanıklarını aklayan raporlar 1 günde çıkarken bu dava nasıl başlayamıyor türkiyede?
4- artık şu dokunulmazlıkları bi kaldıralım yahu. yanlış mıyım? zira 2002 seçimlerinde vaadedilen buydu..

kılıçdaroğluna gelirsek; tanımam etmem. fakat iktidara kafa tutarken tamamen ak bir şekilde bunu yapmak gerekir. yoksa böyle insanın en ince detayına kadar inceliyorlar ve buldukları küçücük saçma sapan iddiaları dev aynasından millete sunuyorlar..
kılıçdaroğluna başarılarının devamını diliyorum

Kemal Kılıçdaroğlu ismini değiştirip

Yalandaroğlu Kemal yapsın

ѕσηυη¢υ;3687087' Alıntı:
Kanıksadık artık bu tip haberleri,bu haberler Kılıçdaroğlu Fırat'ı madara ettikten sonra nasıl haberler çıktıysa,Akman'ı madara ettikten sonra yine çıkacak...

Yine söylüyorum ve her zaman söylüyorum ''Kaldırın Dokunulmazlıkları'' arkadaşım.Hakkında yalan haber yapmakla olmuyor bu işler

Oysa olay tam tersi

Nezaman CHP ile ilgili YAMYAM haberleri çıksa kemal in eline bir belge verip meydana sürüyorlar

Çanyaka belediye başkanının kendi ağzından itiraf ettiği YAMYAM yağmasını birileri mi uydur du

CHP nin Mersin YAĞMASINI birileri mi uydurdu

Bayram Meral ve Derviş Güdayın Sendikaları söğüşlemesini birileri mi uydurdu

CHP deki hesaplarda yapılan yolsuzluğu Anayasa Mahkemesi tesbit edip Cumhuriyet Başsavcılığına duyuruda bulunda şuanda dosya yargıtayda

gerçi savcı sümen altına atmıştır ama sonuçta bunlar tesbit edildi

Kemalin MACHASI yiyorsa çıkıp bunları açıklasın.

Yüreği yiyorsa bunları açıklasın.Bunları gündemden düşürmek için ortaya fırlamasın

Bu duruma uygun çok güzel bir söz vardır

"Dinime küfereden bari müslüman olsa" diye

Yolsuzluk var diye ortalıkta Don kişot gibi şovalye lik yapanların geçmişine bakarmısız

Yahu sen önce kendi pisliklerinin hesabını ver

Aynı zamanda Amerikada CIA'nın misaffiri olabilirken İzmirde sigortalı olarak çalışıp emekli olan FETTOŞ ve devlet bursu ile Amerika da okuduktan sonra 2 trilyonluk bir gemicik, 1 trilyonluk bir villa ve daha sayamadığım onlarca malvarlığına sahip olabilmiş Tayyip'in oğluna da göstersinler isteriz.. Kendi foyalarını ortaya çıkaranları eleştirirken ABDullah gül beyefendinin açıklamalarını da hatırlatmak isteriz.

Evet oğlum tatilde çalışarak yeni emeklilik yasasından kurtuldu.. Bak sen eleman görülmüş mü acaba hiç?

bunun tek bir çaresi var
dokunulmazlıkların kaldırılması
siyasi partiler yasasının ve seçim kanununun değiştirilmesi
ne kadar vatan haini asker düşmanı dolandırıcı üçkağıtçı varsa malvarlıklarına elkonulup en ağır cezaya çarptırılması
bu yağma sofrası ve ayrıcalıklı zümre başka türlü temizlenmez ortadan kaldırılamaz

ve devleti yönetecek olan insanların mazisi temiz dürüst çalışkan vatanını ve milletini seven insanların arasından seçilmesi

Saygılarımla...

Bu duruma uygun çok güzel bir söz vardır

"Dinime küfereden bari müslüman olsa" diye

Yolsuzluk var diye ortalıkta Don kişot gibi şovalye lik yapanların geçmişine bakarmısız

Yahu sen önce kendi pisliklerinin hesabını ver

:clap:clap:clap

Kendi pisliklerinin hesabını vermemek için başkalarına çamur atıyor zaten

hala anlayamadın mı

asıl başbakanın oğluna bakın çürük raporunu almış keyfini sürüyo amerikalarda ondan bahseden yok!!

Bir insanda biraz utanma sıkılma olur yaa

Sen oğlunu sahete yollardan sigortalı yapacaksın sonrada kalkmış başkalarına sen neden sahetekarlık yapıyorsun diye sözüm ona hesap sormaya kalkacaksın

Sen önce kendi yolsuzluğunun hesabını ver ondan sonra Don Kişotluk yap

Bu yalandaroğlu

ela verir talkını kendi yutar salkımı hesabı önce kendi sahtekarlığının hesabını versin

Bu saldırganlık niye?

Diğerleri gibi bu da sadece bir iddaa.

Kılıçdaroğlu'nun Akp lilerin yüzüne vurduğu belgeler hakkında tek kelime etmiyorsunuz.Ne Fırat ne Deniz Feneri ne Zahid Akman ki adam elinde belgeyle,atılmış imzalar ile konuşuyor.

Siz ne yapıyorsunuz ''abi biz telefon açtık böyle birşey yok dediler'' bunu Kılıçdaroğlu hesap ver diye başlık açıyorsunuz.Yalandan bir belge koysaydınız bari inandırıcı olsaydı.

Açın gözlerinizi de aynı hassasiyeti gerçekten yolsuzluk,ahlaksızlık yapanlara gösterin.Benim hırsızım iyidir demeyin..

Şimdi bundan sonra mesaj gelecek yine alakasız.''Sende Kılıçdaroğlu'nu savunuyorsun.Sen de benim hırsızım iyidir diyorsun'' diye.Ben diyorum ki dokunulmazlıklar kaldırın herkesin ne olduğu ortaya çıksın.Kılıçdaroğlu suçluysa ki inanmıyorum cezasını çeksin.Peki siz Akp li vekillerin,Rtük başkanının hakkında aynı şeyleri söyleyebiliyor musunuz?

ѕσηυη¢υ;3690547' Alıntı:
Bu saldırganlık niye?

Diğerleri gibi bu da sadece bir iddaa.

Kılıçdaroğlu'nun Akp lilerin yüzüne vurduğu belgeler hakkında tek kelime etmiyorsunuz.Ne Fırat ne Deniz Feneri ne Zahid Akman ki adam elinde belgeyle,atılmış imzalar ile konuşuyor.

Siz ne yapıyorsunuz ''abi biz telefon açtık böyle birşey yok dediler'' bunu Kılıçdaroğlu hesap ver diye başlık açıyorsunuz.Yalandan bir belge koysaydınız bari inandırıcı olsaydı.

Açın gözlerinizi de aynı hassasiyeti gerçekten yolsuzluk,ahlaksızlık yapanlara gösterin.Benim hırsızım iyidir demeyin..

Şimdi bundan sonra mesaj gelecek yine alakasız.''Sende Kılıçdaroğlu'nu savunuyorsun.Sen de benim hırsızım iyidir diyorsun'' diye.Ben diyorum ki dokunulmazlıklar kaldırın herkesin ne olduğu ortaya çıksın.Kılıçdaroğlu suçluysa ki inanmıyorum cezasını çeksin.Peki siz Akp li vekillerin,Rtük başkanının hakkında aynı şeyleri söyleyebiliyor musunuz?

Saldıraganlıkla alaksı yok

ama neden çok eleştirdiğimi öğrenmek istiyorsan konu haberini dikkatli okursan anlayabilirsin sanırım

Anlaşılması içinde RTE baya yardımcı olmuş ve önemli yerlerin altını çizmiş

amam ne var bunlarda ben yine bir şey anlamadım diyorsan

artık benim yapacak bir şeyim yok

pislik pisliği örtmez. kılıçdaroğlu da yaptıklarının hesabını versin mehmet fırat da... bunu niye söylemiyosunuz ey akp yalakaları?!!!

counter strike da bir deyim vardır Yalana Gel:)

Geri