Bu ne şimdi anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Sitede bunlar çıkıyor sebebi nedir acaba :durdurun:durdurun:durdurun

2z4aa6r.jpg

r6wl08.jpg

Bende de çıktı ama bence herşeye nane Limone olmamak lazım , sayfanın içeriğindeki kaynağı trojen olarak görüyor... Yani viruslü site...

bende de cıktı. . .
iLk defa karsıLastım böyLe bir hata iLe. ..

Bende de çıktı ama bence herşeye nane Limone olmamak lazım , sayfanın içeriğindeki kaynağı trojen olarak görüyor... Yani viruslü site...

2. resmi okusana sivaslı trojen falan demişsin hemen

Sebebi: saglikalani.com/, seslisex.info/ alan adları da dahil olmak üzere 2 alanın, bu sitenin ziyaretçilerine kötü amaçlı yazılım dağıtılmasına aracılık ettiği saptanmıştır.

yazıyor

bende de cıktı görmedim senin actıqını :melek

bende de çıktı aynısı bir açıklama yapaılırsa iyi olur :help

BENDE HİÇ OLMADI BÖYLE BİŞEY ANLAMADIM VALLA:eek:

bendede çıktı msn popuptan olsa gerek yöneticilerimiz gerekeni en kısa sürede yapar:)

msn popuptan degil arkadaşlar saglik ürünleri adı altındaki reklamın sitemizde popup olarak yayınlanmaktaydı site sahipleri bize sormadan üzerine popup bir reklam eklemişler uygunsuz bir içerik ve bu içerik bir çok sitede googlede firefox da trojan olarak bilinmekte sitenin içeriginden size bulaşabilicek bi durum söz konusu degil ancak site üzerindeki video adı altındaki zipi indirmek gibi bir hatta yapıldıgında içerigindeki kodlarda trojan oldugu bariz belli olmakta bu reklamı görür görmez kaldırdık 1 saatlik bir yayınlanma süresi oldu ancak bu süre zarfında sitemizde bu reklamı görüp dosyayı indiren ziyaretcilerimiz olduysa en kısa sürede bilgisayarlarına antivirüs taraması yapmalıdır.

demek 2 gündür ondan benım pc sapıttı :D daha bugun temızlık yaptık uyandıkda :D

gerekli ceza kendilerine kesilicektir fazlasıyla bir saatlik yapmış oldukları izinsiz reklam ve sebeb olmuş oldukları durum ortadır. şuanda firefox ile giriş yapıp kontrol ediyorum forumda bu kodları içermedigi için hatta vermemekte sizde popup açıldıgında vermiş oldugu hattayı hafızaya aldıgı için tekrar tekrar vermektedir bilgisayarınızı yeniden başlatıgınızda yada birgün sorna düzelicektir. arkadaşlar vermiş oldugumuz gecici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri