bu nasil bebek (yılana benziyo)

fare_07

**forum haşeresi**
Reaction score
0
Görenleri Şok Eden Yılan Bebek
18 Temmuz 2007 11:51Cidde'deki bir hastanede Hasiba Kavarci isimli kadının 7. kızı olarak dünyaya gelen bebek, tıpkı bir yılan gibiydi.
Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde bir hastanede 10 gün önce Hasiba Kavarci isimli kadının 7. kızı olarak dünyaya gelen bebek, görenleri hayretler içinde bıraktı.

Adeta bir "yılanı" andıran bebeğin doğumunda görev yapan doktorlar bile açıklama yapmakta güçlük çekti.

Doğumun meydana geldiği güne kadar kontrollerine düzgün olarak devam eden kadının bebeğinde herhangi bir problem görülmediğini belirten hastane yetkilileri, hiç erkek çocuğu olmayan anne Hasiba Kavarci'nin 7. kız bebeği dünyaya getirecek olmaktan dolayı üzüntülü olduğunu ifade etti.

Annenin kocasının erkek evlat veremediği için kendisini terk etmesinden korktuğunu belirten hastane yetkilileri, doğacak bebeği kastederek doğumdan birkaç gün önce, "Evde altı tane var, yedinci yılan geliyor" şeklinde konuştuğunu iddia etti.

Bebeğin şeklini gören anne ve baba şoka girerken, hastane yetkilileri 10 günlük bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı

İŞTE O BEBEK

[VIDEO]f9k1_X4Jkvk[/VIDEO]

dün resmini görmüştüm ve inanmamştım..
bu gbi olaylara yorumda bulunmak çok zor..
o yüzden susuyorm...

abi hastalıktır ne olacak Sonucta Allah vergisi o kadar radyasyondan sonra normaldir

diyecek hiç bir şey bulamıyorum..

çok tuhaf oldum..

doğrusunu söylemek gerekirse bana pek inandırıcı gelmedi...hareketleri filan oyuncak bebek modunda...

zuhaha:D Boyle bebek mi olurmuş yalan bunlar yalan ama gene de bi fatiha okuyalım ne olur ne olmaz.Valla ne yalan soyleyim gördüğümde biraz tırstım.Sizde de olmuştuır heralde biraz bebek bebek değil çünkü:D

anaaaaaaaaaaaaaaaa bu ne bole ılk defa gordum bole bıse

yahu Allah-u Teala sana erkek çocuk vermemiş.seni kız çocuklarla ödüllendirmiş.ne diye ısrar edersin ki.al işte bu da Allah'ın bir lütfudur.bu çocuğa bakmakla yükümlüsün şimdi.zaten bu tüp bebek olayına da karşıyım.vermeyen Allah vermiyo.buna layık görmüyo demek ki bizi.her işte bir hayır vardır.sonra çocuğum özür doğacak aldırmalıyım falan diyolar.ya bu işe hiç kalkmayacaktın yada o çocuğa ömrünün sonuna kadar bakacaksın.

Geri