Bu Nasıl Yöneticilik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahkiliteus

Banned
Reaction score
0
selam dark ben bir şeye dikkat ettim benim üyeliğim 2005 eylül ayında bağımlı olarak görünüyorum paylaşımımda az değil bence ama bende 7 ay sonra foruma üye olan arkadaşların eski üye veya onursal üye yazıyor sadece kafama takıldı yazdım sana ilgilenirsen sevinirim şimdiden tşkler

bu nasıl yöneticilik neden bir cevap vermeye tenezül edilmiyor ( dark ) bir soru sordum cevabı gelmedi demekki sizde yönetici düşüncesi yok pm den yazmamak lazım

mesaj sayısıyla alakalı bı olay diil mi o........

ahkiliteus' Alıntı:
selam dark ben bir şeye dikkat ettim benim üyeliğim 2005 eylül ayında bağımlı olarak görünüyorum paylaşımımda az değil bence ama bende 7 ay sonra foruma üye olan arkadaşların eski üye veya onursal üye yazıyor sadece kafama takıldı yazdım sana ilgilenirsen sevinirim şimdiden tşkler

bu nasıl yöneticilik neden bir cevap vermeye tenezül edilmiyor ( dark ) bir soru sordum cevabı gelmedi demekki sizde yönetici düşüncesi yok pm den yazmamak lazım

onun uyelıkle bı alakası yok dostum onun msjla alakası var
tahmın edebılırdın bıraz gozune carpa bılırdı yani:D

arkadasım yıldızların paylasımına gore değil mesaj sayına gore degerlendiriliyor.paylasım yapmıssın guzel ve bunun karsılıgını tesekkur olarak almıssın zaten.birazda yoruma agırlık verirsen seninde yıldızların yukselir ve onursal uyelik sadık uyelik gibi rutbelere kavusabilirsin

Öncelıkle bu kadar önyargılı olma.Belki onlıne değildir yada görmemiştir.
Yada cok daha onemlı işleri olabılır.değilmi?

Ordakı yazı yaptıgın paylasıma yada uye olma tarhıne göre değil
attığın mesaja göre( mesaj sayısına) değişiyor.;)

Eh Zaten Biraz Dikkatli Baksaydin Yöneticilere Bu Kadar Sert Konuşmazdin...

gerekli açıklama yapılmış hemen dark abiyi suçluor ya allahım daa neler görcez :eek:

J@CK@L' Alıntı:
Öncelıkle bu kadar önyargılı olma.Belki onlıne değildir yada görmemiştir.
Yada cok daha onemlı işleri olabılır.değilmi?

Ordakı yazı yaptıgın paylasıma yada uye olma tarhıne göre değil
attığın mesaja göre( mesaj sayısına) değişiyor.;)
ben bunu yazalı yaklaşık 4 gün oldu en azından msj sayısına göre değişir demesi 30 saniyesini alır demi

Ya arkadaşlar hemen avukatlığa başlıyorsunuz ben bunu bilmiyor olupta sorma ihtimalim olamazmı siz bırakın o cevap versin 1 dakkasını alıp cevap yazmak çok zor değil

ahkiliteus' Alıntı:
ben bunu yazalı yaklaşık 4 gün oldu en azından msj sayısına göre değişir demesi 30 saniyesini alır demi

İlk defa dark'ı şikayet eden biri oluyo :p

Keşke bana atsaydın pm'yi onun muhakkak işleri vardır.

Bizim cevaplarımızdan tatmin olduysan kapatıcam bu konuyu.

Olmazsa Dark gelınce cevap verır ok?

hergün min 50 den fazla msj alıyorum. Bu aralar işlerimin yogunlugundan dolayıda gunde msjlara max yarım saat yada 1 saatımı ayırabılıyorum, bir sorun oldugunda 1 gun nete gıremedıgımde 100 den fazla msj bırıkıyor tek tek okumak ve cvplandırmakta emın ol hıc kolay degıl... mumkun oldugunca gelen msjları yanıtsız bırakmamaya calısıyorum ama bazen gozumden kacanlar olabılıyor. msjını hatırlamıyorum ya gormemısımdır yada msj kutum doldugu ıcın toptan sıldıgım msjların arasında sılınmıs olabılır.

Buarada bu sıtede en az benım kadar yetkılı ortagım Solariz ve admınlerden the_ozy ve kady var msj yazarken coklu alıcı seklınde 4 umuze yollarsanız ben yogunluktan okuyamasamda arkadaslarım okuyup cvplandırıcaklardır.

Dark_Angel' Alıntı:
hergün min 50 den fazla msj alıyorum. Bu aralar işlerimin yogunlugundan dolayıda gunde msjlara max yarım saat yada 1 saatımı ayırabılıyorum, bir sorun oldugunda 1 gun nete gıremedıgımde 100 den fazla msj bırıkıyor tek tek okumak ve cvplandırmakta emın ol hıc kolay degıl... mumkun oldugunca gelen msjları yanıtsız bırakmamaya calısıyorum ama bazen gozumden kacanlar olabılıyor. msjını hatırlamıyorum ya gormemısımdır yada msj kutum doldugu ıcın toptan sıldıgım msjların arasında sılınmıs olabılır.
çok saol dark anlayın için yeterli cevabı aldım tşkler bu kadar tepki göstermemin sebebi bir kaç mod arkadaşada pm attım cevap vermediler üstünde baya oldu herkezmi bunu yapıyor diye biraz takıldı kafama ben gece gündüz bu sitedeyim haliyle bir cevap almamakta insanın sinirlerini bozuyor tekrar tşkler:hhman:

ahkiliteus' Alıntı:
çok saol dark anlayın için yeterli cevabı aldım tşkler bu kadar tepki göstermemin sebebi bir kaç mod arkadaşada pm attım cevap vermediler üstünde baya oldu herkezmi bunu yapıyor diye biraz takıldı kafama ben gece gündüz bu sitedeyim haliyle bir cevap almamakta insanın sinirlerini bozuyor tekrar tşkler:hhman:

anlayışın için ben teşekkür ederim yukarda dediğim gibi bu tarz soru ve sorunların oldugunda solariz,the_ozy,kady ve bana msjını aynı anda yollaman daha hızlı cvp almanı saglayacaktır ;)

nese kapatalım konuyu biri kapatsın :D

malum ben kapatamıyorum-:D

mutlu son ;P

locked.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri