Bu Nasıl Ordu ! Kendi Dinine Karşı

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
a1pvkp.jpg

Bu nasıl ordu! Kendi dinine karşı

SEN DE TAM TAYYİPÇİ OLMUŞSUN dedirtecek yazı

Doğan Grubundan ayrılarak Ciner grubuna geçen ulusalcı yazar Yiğt Bulut son günlerde Sen de tam Tayyipçi oldun eleştiriyle karşı karşıyaydı. Bulut'un bugünkü yazısını okuyanlar bir kez daha diyecek: SEN DE TAM TAYYİPÇİ OLDUN!..

DİYALEKTİK...Tez, antitez ve ve "sentez Şimdi gelin "tezden" başlayalım,"antitezi" yazalım ve sentez ile bitirelim İki farklı bakış açısından "bir noktaya" bakalım...

Bir "ülke" düşünün Asker" düşmanlığı ile "sivilleşme" birbirine karışsın!

Bir "ülke" düşünün; silahlı kuvvetleri ülke içinden ve dışından en ağır saldırılara maruz kalsın! Bir "ülke" düşünün; en değerli askeri insan kaynakları çok ağır bir psikolojik saldırı altında yön bulmaya çalışsın!

Bir "ülke" düşünün; askerlerini "sivil mahkemelere" gece yarısı el kaldıranlar ile sevk etsin! Ne askeri makamların ne de Yargı'nın "fikri" sorulsun!

Bir "ülke" düşünün; askerleri kendini savunmak için en "üst rütbeli 40 generalini" kamuoyu önünde "bir araya" getirsin!

Bir "ülke" düşünün; "asker" düşmanlığı ile "sivilleşme" birbirine karışsın!

Bir "ülke" düşünün; askere saldırmanın dayanılmaz hafifliği "demokratikleşme" rüzgârı ile savrulup, solunan havaya karışsın!
Daha birçok satır yazarım ama yazmayacağım... Gerisini siz tamamlayın ve "diyalektiğin" ilk bölümünü oluşturun...

Şimdi "karşı tarafa geçelim" ve oradan bakarak yazalım...

Bir "ordu" düşünün; 1980 yılında yönetime el koyup, 650 bin vatandaşını "yabancılar" istedi diye "etkisiz" hale getirsin!

Bir "ordu" düşünün; kendi vatandaşını "potansiyel tehdit" olarak algılasın!

Sırf Rusya'ya gitmek istedi diye Başbakanını astı
Bir "ordu" düşünün; attığı en sert adım, bazı ükelerde "bizim çocuklar başardı" diye sevinçle karşılansın!

Bir "ordu" düşünün; sırf Rusya'ya gitmek istedi diye "başbakanı" assın!

Bir "ordu" düşünün; içerideki "hâkim güçlerin" yerini koruma oyunlarına maalesef "bilmeden" alet olsun!

Er annesinin kıyafetine karşı bir ordu
Bir "ordu" düşünün; kendi erinin annesini "kılıksız" diye orduevinin bahçesine almasın!

Bir "ordu" düşünün; yabancı güçlerin oyunları ile "kendi dinine karşıymış" gibi yanlış bir "pozisyonda" kalsın!

Bir "ordu" düşünün; yüz binlerce çocuğun babasını "12 Eylül ve sonrası sabahlarda, sırf küresel güçler düşünmeyen bir toplum istedi" diye, evinden alsın ve aylarca, yıllarca sonra "özür dileriz" diye geri göndersin!Bu satırları uzatabilirim ama uzatmayacağım...

TSK bizim canımız gözbebeğimiz ama...

Sevgili dostlarım, TSK bizim gözbebeğimiz! Canımız, kendimiz!Yaşananlara bazı noktalarda "yüreğim sızlıyor" ama bir de gerçek var; maalesef, ama maalesef, TSK da zamanında, 1960'ta, özellikle 1980 sonrasında, "kendi halkına" dış destekli "senaryolar" eşliğinde "kibar ve olması gerektiği" gibi davranmadı. Buna rağmen üç-beş yıl sonra "geri dönen babalar" çocuklarına, "Olsun, bu bizim ordumuz" demeyi bildiler!
Bugün içeriden-dışarıdan TSK'ya "saldırı" varsa ve halk gerekli tepkiyi vermiyorsa, şuuraltı "körelmişse"; TSK "bunu 1960 ve 1980 sonrasında" attığı adımlarda aramalı.

Oyunlar tezgâhlamak isteyenlere kanma zamanı değil!

Şimdi "sentez" kısmına geçiyorum ve Türk halkına sesleniyorum: TSK bizim her şeyimiz... Geçmişte TSK'yı yönetenler "dış destekli" oyunlar ile "hata yapmış" olabilirler... Ülkeyi yöneten siyasi "otoriteler de" BİZİZ! "Gözbebeğimiz!" Bizden birileri! Onlar da her alanda "yanlışlara" imza atmış olabilirler. Ama inanın, zaman "askerimiz ile sivil otoritemizi" birbirine düşürmek ve yeni oyunlar tezgâhlamak isteyenlere kanma zamanı değil! Zaman "bir" olma; araya giren "nifak tohumlarını" patlamadan yok etme, çıkanları da koparma, 1980 sonrası "TSK'nın Türk halkının şuuraltında yarattığı tahribatı" düzeltme,siyasetçimiz ile askerimizi "sıfırdan" başlatma zamanı! Bu noktada, tarihi dönemeç öncesi, herkese sesleniyorum...

Çok büyük hatalar yaptık. Yaptırıldık

Çok büyük hatalar yaptık. Yaptırıldık. Türkiye içinde ve dışında "menfaat" odakları, kendi çıkarlarını korumak adına darbe de tezgâhladılar, "irtica" oyunu da oynadılar. Şimdi buna "dur" deme zamanı ve bu fırsatı kaçırmayalım! Türk halkı sizden "birlikte olmayı" ve Türkiye'nin asıl düşmanlarına karşı "ittifak" kurmayı bekliyor! Unutmayın, öyle zor bir dönemden geçiyoruz ki; tarih ayrışanları asla affetmeyecek!Bu ülke bizim, hepimizin!

Kaynak

Er annesinin kıyafetine karşı bir ordu
Bir "ordu" düşünün; kendi erinin annesini "kılıksız" diye orduevinin bahçesine almasın!

Bir "ordu" düşünün; yabancı güçlerin oyunları ile "kendi dinine karşıymış" gibi yanlış bir "pozisyonda" kalsın!

Bir "ordu" düşünün; yüz binlerce çocuğun babasını "12 Eylül ve sonrası sabahlarda, sırf küresel güçler düşünmeyen bir toplum istedi" diye, evinden alsın ve aylarca, yıllarca sonra "özür dileriz" diye geri göndersin!Bu satırları uzatabilirim ama uzatmayacağım...

ister tayyipçi desinler,

ister başka bir desinler,

adam doğruuları söylüyor...

Ben Artık Girmicem Böle Konulara Off off offff :mad:

Son zamanlarda bu adamı sevmeye başladım yavvvv

eskiden sıkı ergenekoncuydu

Bu Ordu Asil Türk Milletinin Ordusudur

Türk Silahlı Kuvvetleri bu ülkenin göz bebeğidir ve ilelebette öyle kalmaya devam edecektir Türkiye'nin geçmiş yakın tarihinde her kurumun belli hataları olmuştur bu günde olabilir ama bu ordu dinine karşı değildir bu ordu milletin ordusudur millette devlette ordu da Türkiye Cumhuriyeti'nin bireyleri tarafından oluşmaktadır ve bu bireyler nasıl ki kurtuluş savaşında düşmana karşı tek vücut tek yürek olduysa şartlar oluştuğunda yine aynı şekilde tek vücut tek yürek olacaktır milleti kendi içerisinde böyle bir ayrışmaya doğru yönlendirmek işte asıl en büyük tehlikedir bunun farkında olmamız gerekmektedir hiç bir zaman askerimiz ile sivil otoritemizi birbirine düşürmek ve yeni oyunlar tezgâhlamak isteyenlere kanma zamanı değildir ve elbette zaman bir olma; araya giren dış kaynaklı nifak tohumlarını patlamadan yok etme, çıkanları da koparma zamanıdır bu ordu biziz bu ordu dinine karşı değildir Allah Allah sesleri ile düşmanını yerle bir eden bir ordu dinine karşı olmaz olamaz bu ordu asil Türk Milletinin Ordusudur iyi forumlar dilerim.

Bu konunun Tayyipçi oLmakLa aLakası yok,
Kendi benLiğini buLmasıyLa aLakası var,
Bir haLkın %99 müsLümansa,müslümanLığın şartLarını yerine getirdiği için kimse onu yadırgayamaz,
AsıL yoL budur,Yazarda gerçeği görmüş,Herkese nasip oLsun inşallah =)

Yiğt Bulut'u Rasmussen'e söyLediği 'şerefsiz' LafıyLa tanıdım ve bu yazısı da gayet mantıkLı..

HaberTürk'e geçti reklam yapıyor.
:sopa:

Yazılarını okuyan ve genelde makul bulduğum kişidir .
Kendisine Yalnızca

Reklam Kokan Hareketler Bunlar Mayk diyorum
:hhmanD

KişiLerin SergiLediği Tutum ve DavranışLar, Hiçbir Zaman TemsiL EttikLeri Kurumu Tümden BağLayıcı ve GeneLLeyici OLarak KabuL EdiLmez. Her Ne Kadar Zaman Zaman TSK'nın Yaptığı Yakın ve Uzak TehLikeLer SıraLamasında ''İrtica'' En Büyük TehLike Gibi GösteriLsede, Bu YaLnızca O Araştırmaya Yöne Veren AskerLerin Dünya GörüşLerinin Bir Yansıması OLarak DeğerlendirLimeLidir. ''Vatan Borcu, Namus Borcudur'' DüsturuyLa Hareket eden, Bir MiLLetin Sinesinden Çıkan ve Peygamber Ocağı OLarak DeğerLendiriLen Aziz Ordumuz AsLa Din Karşıtı YaftasıyLa, SuçlanmamaLıdır. Ordu Erinden BaşLayarak En Üst Rütbesine Kadar Bir Bütündür ve Bu MiLLetin Aynasıdır. Kiminin Kardeşi, Kiminin OğLu, Sırası GeLince Kendi, Bu Ordu İçinde Yer ALmıştır ve ALacaktır. BöyLe Bir İtham MiLLetede SaygısızLıktır.Üç beş RütbeLinin DFünyevi Görüşü Asla Yüce Ordumuza MaLedLmemeLidir.

.....
Çok büyük hatalar yaptık. Yaptırıldık

Çok büyük hatalar yaptık. Yaptırıldık. Türkiye içinde ve dışında "menfaat" odakları, kendi çıkarlarını korumak adına darbe de tezgâhladılar, "irtica" oyunu da oynadılar. Şimdi buna "dur" deme zamanı ve bu fırsatı kaçırmayalım! Türk halkı sizden "birlikte olmayı" ve Türkiye'nin asıl düşmanlarına karşı "ittifak" kurmayı bekliyor! Unutmayın, öyle zor bir dönemden geçiyoruz ki; tarih ayrışanları asla affetmeyecek!Bu ülke bizim, hepimizin!

olayın özü budur

Bu ordunun personeli en aşağıdan yani: askeri liselerde olkuyanların,harp okulullarında ve astsubay yüksek okullarında okuyanların, tüm subayların ve astsubayların ailelerinin orta direğin alt kesiminden insanlar olduğunu biliyoırmusunuz %87 sinin eve giren aylık para tutatrının 1000 tl altında olduğunu biliyormusunuz...uzaydanmı geldi bu ordunun mensupları...senin kerdeşin, onun babası, diğerinin amcası, öbürünün hala oğlu.....birkaç yanlış uygulama sebebi ile birkaç başı bağlının askeri kurumlara girememesini bu kadar abartırsanız bu ülkenin işi var demektir....bu topraklarda hür ve özgür yaşamanızı o orduya borçlusunuz, Atatrük'ün o ordusuna.

ordu dinine karsiymis.kendi gorduklerimi yazayim o zaman.her sabah sporunda hareketlere baslarken allah diye bagirarak baslardik,ramazanda oruc tutanlar icin gece yarisi karavana cikardi,bayram sabahi bayram namazi icin bize ozel oda ayrilir odaya hali serilirdi,oruc tutmayanlar oruc tutanlara saygi icin sadece belirli yerlerde sigara icer,yemek yerlerdi,yanimizdaki komandolar surekli komando andini soyler ve sonunda bagira bagira allah derlerdi.karsidan bazilarina ordu dine karsiymis gibi gorunuyor.o ordunun subaylari,askerleri bu ulkdedeki ezanlarin susmamasini sagliyor.ekonomistlik bitti kose yazarligina soyunuyor ondan sonrada kiskirtici yazilar yaziyor.git incele bak bakalim ordu dine karsi mi? degil mi?

bu nasıl ordu kendi dinine karşı bu nasıl millet kendi ordusuna karşı yazık be

Dinin sahibide koruyucusuda ALLAHTIR.
Benim Dinim yok
Ordumunda Dini yok (sanki dini varmışta sonrada dinine düşman olmuşşmuşşşş) Ordumda atesit ,hristiyan,yahudi asker varken ordumun dini ne oluyor?

Dinin Sahibide Koruyucusuda ALLAHTIR.

Allah varken size ne oluyor? Allah ile bir ortaklığınızmı varki dine sahip oluyorsunuz?Hem Allah ortak koşuyorsunuz hemde başkalarınında Allaha ortak koşmasını bekliyorsunuz ,nasıl bir bağnazlık nasıl bir yobazlık bu ....................

Dinin sahibide koruyucusuda ALLAHTIR.
Benim Dinim yok
Ordumunda Dini yok

Dinin Sahibide Koruyucusuda ALLAHTIR.

Allah varken size ne oluyor? Allah ile bir ortaklığınızmı varki dine sahip oluyorsunuz?

bu ne bicim densizlik?????sen ateist olabilirsin,ordunun dini yok demek ne demek?kendi adina konus,oraya giden cogu türk evladi,peygamber ocagi diye gidiyor ve memleketini korumak icin gidiyor,askere giden türk evlatlarinin cogu müslüman dir.ayni bu memlekette yasayan %98 i müslüman oldugu gibi.dinin sahibi derken bütün kutsal kitaplari(tevrat,zebur,incil,kuran-i kerim) ALLAH (c.c) indirmistir,kuran-i kerim haricindekilerin hepsi degistirilmistir.elbetteki ALLAH bütün dinlerin sahibidir ama korumak yasatmak müslümanlarin görevidir..
yaziya gelince;ben ordunun büyük rütbeli subaylarinin hepsinin dünya standartlarinin üzerinde lüxs yasadiklarina inanmaktayim,75/1 tertip olaRak 18 ay süresince yaptigim askerlik süresince nelere sahit olmadikki?aksama verilecek üstdüzeybir davet icin(ki$ aylarinda) özelolarak askeriyenin jet ucagiyla alisveris yapiliyordu,bu sadece ufacik bir örnek....dünyanin en jeopolitik bölgesinde ve en verimli topraklarinda yasadigimiz halde,toplumumuzun arasindaki maddi farklara baktigimizda kocaman bi ucurumun olmadigini görmemek ahmakliktir.%20 dünya standartinin üzerinde yasayan bir asiri zengin,%20 normal standart,%60 asiri fakir....haliyle aradaki farki kredi kartlariyla kapatmaya calisan,kart magdurlari(dünyada benzeri yok)...allah sonumuzu hayir etsin..saygilarimla....

densizlik yapma!!!!!!!!!

varsa fikrin onu paylaş ben böyle inanıyorum ve bana katılmaman sana hakaret hakkı vermez

müslüman olmak ayrı şey din sahibi olmak ayrı şeylerdir.ayrıca kimin müslüman kimin olmadığına sen karar veremezsin böyle bir hakkın yok.

Geri