Bu Nasıl Lise???(Acemi Cadı Dizisine Benden Bir Eleştiri!!!)

ya gerçekten iğrenç bir dizi , zamanında sabrina diye bi dizi vardı oradan çalmışlar zaten. okul deseniz okul demeye bin şahit lazım. fox da bi dizi daha var elifin günlüğümü ne haltsa artık . o okulda da her türlü pislik gençlik grubu mevcut. kızların saçları abuk sabuk ve öyle okula gidiyolar. Yazık diyorum sadece yazık....

BeniM KarDeŞiM HastasıDıR aMa HiÇdE izLeNMesiNDeN yAnA DiiLimm ÇoK ii Bi KonuYa DeĞiŞmİşiN TeBRikLeR..

PayLa$ım Yapan aRkada$ım FiLmi Ne KaDaR ßiLiYo ßöyLe Ya..Demek ki Kendide izLiYoR
aYRıca Etek Mewzusuna GeLince oNLaR 14-16 Ya$LaRında ÇocukLaR...aYıp eDiYoSun KaRde$im..ßöyLe ßiR$ey Dü$ünmemen LaZım..!!!!

~GeßZe'Li~' Alıntı:

aYRıca Etek Mewzusuna GeLince oNLaR 14-16 Ya$LaRında ÇocukLaR...aYıp eDiYoSun KaRde$im..ßöyLe ßiR$ey Dü$ünmemen LaZım..!!!!

14-16 ya$ında ÇoCuqLar mı_?? $aqa mı yapıorsun_? :durdurun :durdurun :durdurun

me|2w!sh!m' Alıntı:
14-16 ya$ında ÇoCuqLar mı_?? $aqa mı yapıorsun_? :durdurun :durdurun :durdurun

Peki Kaç Ya 14 Ya 16 Yada 17...Çok ßüYükmü GeLdiLeR Sana.??Peki Sen Kaç Ya$ıdansın..??

~GeßZe'Li~' Alıntı:
Peki Kaç Ya 14 Ya 16 Yada 17...Çok ßüYükmü GeLdiLeR Sana.??Peki Sen Kaç Ya$ıdansın..??

dizi Lise dizisi olabiLir ama sonuÇTa oynayanLarın bazıLarı o yaşTa degiLLer....hem 17-18 dedin mi iş biTer daHa küÇüq yaşTaqi kızLarımzın da ne yapTıĞını biLioruz....bu arada benim yaşımın bi önemi yoq bu konu iÇin ama söLiim 18 yaşındayım.........;)

Dizi bu daha ne istiosun adamLar komedi dizisi mi yapıcaklar yoksa senin istediğin gibi gerçek hayattan kesitler mi sunucaklar ?

Konu DIzi Arkadaslar Birbizinizle DAlasmaya Gerenk Yok

izlemeyen izlemesin Her insanin Sevmedigi Dizi Vardir bende Sevmedigim Diziyi ACsam Cok Sevmeyen CIkar Ama Sevmeyenin Oldugu KAdar Sevende Cikar onun icin Böle Konu Bile Sacma ...

isteyen sever- sevmez, izler izlemez ama bu ve benzer yapımlarda kalitesizlik diz boyu ve konular giyimler ve hareketler memleketi yozlaştırmaya yönelik.
ortaçağda avrupada tiyatro sahnelerinde çıplak kadın ve adamlar oyunlar sergilemiyormuydu? o gün kültürlerimiz arasındaki dağlar kadar olan fark bugün ne kadar azalmıştır. ve ben bu yaklaşımdan hiçte hoşnut değilim.

Geri