Bu Nasıl Lise???(Acemi Cadı Dizisine Benden Bir Eleştiri!!!)

yaf bırakın yaf böle bi diziyi konuşmak bile yersiz bence......... çok aptalca bi dizi olduunu hepimiz biliyoruz zaten peh

kardeşim cok guzel bır konu seçmişsin seni tebrik edıyorum belkı su anda kotu sonuclar dogurmayabılır ama ılerıde okullarda başı boşluk kol gezmeye başlar bu fılmdekınden daha berbat olur. zamanında kurtlar vadisin ede o k adar eleştri geldi ama kımse tınlamadı gecen bir seri katil olayı duydum bunlar bence miroğlu, polat, çakır özentilerinden baska hıc bır sey degıl.

İzlenebilir bi yanı olduğunu sanmıyorum fakat böyle dizileri küçük çocuklar oldukça çok izliyor.Belki bizim için bi tehlike arz etmiyor fakat gelecekten endişeliyim.Lütfen küçük çocuklara izletmeyelim.

valla ben komple gençlik için şüpheliyim...başka bir kanaldada selena var...böyle giderse...:(

yaw walaha dediklerinde haklısın ama sonuçta bi lise dizisi değil saçma sapan konusu belli bile olmayan acaip bi dizi işte...hasapta cadı olan bi kız war onun maceralrı falan filan...bu dizinin benzerleri otuz kere çevrilmiş bundan önce kanal d de gene böle büyü yapan bi cadı ailesi olan dizi wardı baktılar o tutuldu çocuklar izliyordu ona benzer bi dizi çekelim dediler öle bişeyler işte...antony_costa ya hak veriyorum...işte ne beklerisiniz tv lerimizde gösterilen 80 tane dandik diziden biri, izlemeseniz bile haftada 3-4 defa tekrar yayınlayarak size zorlada olsa az bi kısmını olsa bile izlettiriyolar

ama kız süper bişiiii... :D

Ya Dediklerine Katiliorum Ama Sonuçta Bi Dizi Ve Gençlerde Basit Bi Diziden Etkilenmez Heralde

Bakıyorum iyi izlemişsiniz.:)
Ayrıca bende şu sihirli dizilerden nefret ediyorum.Çocuklara fazla izletmeyin zararlı olduğunu duymuştum.

kim nefret etmiyoki özellikle ben...iğrenç bi dizi ya...yazımda hak veren arkadaşlara tekrar teşekkürler...

Abi Konuyu Acan Arkadas Bi yazmis Diziyi Walla Begenmeyen Bi Insan O kadarmi Izler beaaa

türk töresi, edebi, ahlakı ananesi muhafaza edilmedikçe gençlik yozlaşmaya mahkum maalesef allah ıslah etsin

walla brawo hıc ugrasmadn sıkılmadan kalkıp bunlarımı dusunup bıde madde madde yazmıssın...dızı bu ya dızı adı uzernde komedı dızısı...burdan nası bı cıddı sonuc cıkarıpta konu acıp yazabılıosn pes wallaa......

keşke ekşisözlükten alıntı yaptığını yazsaydın..

salak bı dız işte taklitten öteye gitmeyi bırak taklitinide dogru duzgun ypamıyorlar
nerede sabrına nerede bu salak dızı:D

facetoface' Alıntı:
izlemem o tür dizileri ama reklamlarda goruyorum hatunlar taş gibi :sigara:

Zaten sırf o yüzden kanal değiştirmiyon dimi :vur :vur

Ya saçma bu tür büyü,sihir falan bence Kültürü zedelemek için böyle birşey yapıyorlar.. Milli Güvenlik dersinde bir Slayt izlemiştik orada bunları açıklayıcı olarak anlatmıştı..

Scaty ışınla beni yawrum ben geliyorum.. :durdurun :durdurun

Ama şu da var küçük yaştaki cocuklar çok erken zedeleniyorlar ve hayal dünyalarını bu ve bunun gibi Abra-Kadabra lara kaptırıyorlar..

Bende küçükken böyleydim elime oyuncak kılıç alır oraya buraya savururdum.. hatta bi keresinde oyuncak birtane uçağım vardı uçacak sanıyordum bi bastırdım Cam sehpayı kırmıştım altında kalmaktan da zor kurtuldum..

Tamamen kültürü zedeleyeci şeyler bunlar.. Başka amaçları yok..

çok güzel bir konuya değinmişsin dediklerinin çoğu doğru
katılıyorum böyle saçma şeyler bence vakit kaybı kıscası boş işler.
Bence bu diziler bir tür beyin yıkama bizi esas dertlerimizden gerçeklerden uzağa götürerek
bizi tamamen boş bireylar haline getiriyor.

ya arada rast gelirsem bakıodum ama buda zaten çocuklar için bişe :D:D

Geri