Bu Nasıl Lise???(Acemi Cadı Dizisine Benden Bir Eleştiri!!!)

arkadaşım o okulda D.Kolejinde zaten kızlar şortla geziyor:D
ikincisi özel okullarda olur bu o tip salak çocuklar vardır ve öğretmen,müdür tayfası onların baş yalakasıdır
yani orası uçuk gençliktir ve gerçek hayatta da hakkatten de öyledir
bnm zoruma giden sdc o tür gençlik değil diğer gençlerimiz de onlara özenip bi baltaya sap olamama yarışına giriyorlar..

ben o dizinin kaldırılmasını isterim,hatta Avr.Yakası hariç (etik olmasa da) bütün dizilerin kaldırılmasını isterim,çünkü gerçekten çok ukala,uyuz bir nesil yetişiyor!

bugün kadıköy'de bir kitap dükkanındaydım hemen karşıda da bir giyim mağazası,kafamı kaldırıp baktım etrafımda 1-2 kişi var ama yaşıtım yok,ancak karşıya bir baktım orası kız erkek dolu!
kafalarını kitaba yormayacak kadar güzel kullandıkları belli!
tmm tercih meselesidir ama 8 yaşındaki erkek çocuğu bile punkçı gibi giyinip küpe takabiliyorsa,15-16 yaşındaki kızlar simsiyah makyaj yapıp ... yapıyorsa

nerede kaldı bizim Türk'lüğümüz!!

içimi de dökmüş oldum,çünkü dershaneden çıkışımda bütün insanlara içimden küfrediorm..:eek:ut:

LaZiSH' Alıntı:
8 yaşındaki erkek çocuğu bile punkçı gibi giyinip küpe takabiliyorsa,15-16 yaşındaki kızlar simsiyah makyaj yapıp ... yapıyorsa

nerede kaldı bizim Türk'lüğümüz!!

bunun türkLükLe ne aLakası war anLamadım??

||ßoK||' Alıntı:
bunun türkLükLe ne aLakası war anLamadım??
çünkü bundan yıllar evvel TÜRK olmayanlar bu tarzda giyiniyorlardı,ancak görüyorum ki gençliğimiz Türk olmayanlara özenerek çok sevdikleri (lafta) toz kondurmadıkları ATA'larına büyük bir armağan veriyorlar..
ondan sonra Büyük Türk Gençliği!!
Al sana Büyük Türk Gençliği
herkes gösteriş peşinde bütün erkekler .. peşinde!
bu mu istenilen bizden..!

şimdi diyeceksin ki ATA'yla TÜRK'le ne alaka??
son derece haklısındır istediğini dersin,istediğini izlersin,istediğini giyersin,küpe takarsın,tayt giyersin,kokain alırsın vs vs vs

benim arkadaşım bu yolda gitti,yolda olanlar da var..

ya yıLLar once turkLer şaLvar giyiyodu die simdidemy şaLwar giyces
küpe takana neden türkLüğü yakıstıramıosunush anLamıyorum
küpe takan türkLere Laf atıcaınısa aduLt manyagı oLmush miLLetyn karısına kızına bakan TÜRKlere sokakLArda kısLara LAf atan giydiği t-shirt yusunden adam doven turkLere LAf söyLe

Türkiye'nin en dandik dizisi
7-10 yaş arası çocuklara yönelik zaten :D
aklı başında olupta izleyen yoktur sanırım

msjlarımı yarısından çoğunu okusaydın ne demek istediimi anlardın,

ben kimseye şalvar giysin veya giymesin demiyorum,küpe için de aynı şekilde!
benim neredeyse bütün arklarım küpeli(erkekleri kastediorm:sigara: )
ama küpe takan erkeklerimizin %75'inden fazlası birbirine özenmekten ve 'kız'lara karizma yapmaktan sebep:D

hepsine güldüm geçtim,
konunun küpeyle alakası yok

konu hakkındaki yorumum;
bu küçük görünen önemli bi ayrıntı değil,bu resmen görmemezlikten gelmenin ve aklı havada gençlerin özenmemesi için sebep olmayan bir dizi
ve buna benzer onlarca dizi daha var

ya bi kere yıllar önce Asmalı Konak vardı!
şimdi de Sıla galiba ya bi And. ailesi öyle mi olur ya
gülüyorum ağlanacak haliMize..!

gercekhten türkiyede bu tarz diziLer saayesinde aptaL bi nesyL yetisio
kurtLar wadisi dizisi saayesindede inanıLmas derecede boş,faşist,kavgacı,kabadayı
bi nesiL yetishti (13 yasında bir cocuk arkadasını öLdürdü -polat abisi öyLe demis)
gercekhten yazık türk genci böyLe oLmamaLı
ATATÜRK'ün cumhuriyeti emanet etiiği gencLikh bu oLmamaLı

||ßoK||' Alıntı:
gercekhten türkiyede bu tarz diziLer saayesinde aptaL bi nesyL yetisio
kurtLar wadisi dizisi saayesindede inanıLmas derecede boş,faşist,kavgacı,kabadayı
bi nesiL yetishti (13 yasında bir cocuk arkadasını öLdürdü -polat abisi öyLe demis)
gercekhten yazık türk genci böyLe oLmamaLı
ATATÜRK'ün cumhuriyeti emanet etiiği gencLikh bu oLmamaLı
öptüm kardeşim,
bayramın kutlu olsun..:D

Konuyu Nerelere Saptırmışsınız
Allah Allah :D :D

bence olayı çok buyultmuşun altıustu mılletı eğlendırmeye yonelık bır dızı eee magazın programlarına ne diyeceksın onu şimdiden merak ediyorum...

adres63' Alıntı:
bence olayı çok buyultmuşun altıustu mılletı eğlendırmeye yonelık bır dızı eee magazın programlarına ne diyeceksın onu şimdiden merak ediyorum...
eğer beni kastediosan söliim,
Avr.Yakası,haberler ve maçlar,futbol prog. vs dışında bişi izlemem tv'de
yani eğlencemi çıkaracak başka bir şey bulurum misal HH:D
size de tavsiye ederim,hangi manken bu akşam kime verecek bilmeseniz de olur:goz: :goz: :sigara:

bu dizi cocuk dizisi ztn mal mal seyler war takma kafaya bos werr içelim guselleselim hesabı:)

||ßoK||' Alıntı:
yha arkadashLar bu kadar muhafazakar oLmayın
bende hiç sevmem öyLe disiLery ama
sonuchta dizi yane bu kadar buyutmeyın!...​

sedeCe dizi ewet ama bu diziLer iLkokuL çağındaqi çocuqLarı daha çoq etkiLiyo...sihir büyü ayağına yanLış şeyLer öğretiyoLar çocuqLara hadi şort giymeLerini geçtim bi tanesi biLe doğru düzgün okuL formasını giymiyo..yaka böğür açıq krawat fLn yoq..bi de bize kızarLardı zamanında...eğer adamakıLLı öğrenCi oLmamız beqLeniyosa bunu öğretici we özendirici yayınLar yapıLması gereqir..

Benimle aynı fikirde olan arkadaşlar düşüncelerimin hepsini dile getirdi...Onlara teşekkür ederim...Dizi dizi değil kanal d nin adult +18 yapımı gibi sanki...böyle gençlik dizisi yerin dibine batsın...

ayrıca bazı arkadaşlar dizinin yabancı diziden türkçeye(sabrina)çevrildiğini ileri sürdüler...

biz artık özgün bir türk yapımı istiyoruz...ama neredeeeeeeeeeeeeeee???:(

farkındamısınız bu diziden önce kurtlar vadisi zımbırtısı içine etti lise gençliğinin bu dizi neymiş?
okula uzun paltoyla gelip elinde tesbih yaka bağır açık, heyt höyt asarız keseriz ağayız reisiz ulen tipleri var yaw, döv döv bitiremedik lisedeyken bu tipleri, çok var kendine güveni olmayıp grup halinde bi boQ olduğunu düşünen sapıtık gençlik var, ve onların büyük kesimi direkt lise mezunu olarak aramıza katılıyor veyahut okulda bırakılarak ilköğretim mezunu olarak ve yine aynı modda dolaşıyorlar içimizde.
serikatil nerden çıktı, aha burdan, babasını kim doğradı aha bunlar, öğretmenine kim tecavüz etti ahanda bunlar, Türk üz diyip hippi diye tabir ettikleri gençleri dövüp sonra sahilde 18-20 lik kızlara asılan insan bunlar, sihirdir büyüdür aldı başını gidiyo ama bunlar sadece 4-10 yaş arası olaylar, lise ile alakalı diiil...

Aslında o kadarda abartılacak birşey yok güzel kızlar var sonuçta izlemek lazım:p
Yanlız lise yaşamını zaten o kadar etkileyen yayınlar yapılıyorki televizyonlarda bu onların yanında hiç bile...
Örneğin haberlerde adam bir başlık atıyor lisede dehşet işte o onu biçaklamış çete kurmuş felanda filan ama düşünmüyorki bu tarz haberlerin şiddeti daha fazla yayacağını...
Yani anlatmak istediğim medyanın oynuna gelmeyin bırakın adamlar neredeyse izin verseler reyting alabilmek için birbiriyle kavga edip yayınlayacaklar:mad:

freemitnick' Alıntı:
farkındamısınız bu diziden önce kurtlar vadisi zımbırtısı içine etti lise gençliğinin bu dizi neymiş?
okula uzun paltoyla gelip elinde tesbih yaka bağır açık, heyt höyt asarız keseriz ağayız reisiz ulen tipleri var yaw, döv döv bitiremedik lisedeyken bu tipleri, çok var kendine güveni olmayıp grup halinde bi boQ olduğunu düşünen sapıtık gençlik var, ve onların büyük kesimi direkt lise mezunu olarak aramıza katılıyor veyahut okulda bırakılarak ilköğretim mezunu olarak ve yine aynı modda dolaşıyorlar içimizde.
serikatil nerden çıktı, aha burdan, babasını kim doğradı aha bunlar, öğretmenine kim tecavüz etti ahanda bunlar, Türk üz diyip hippi diye tabir ettikleri gençleri dövüp sonra sahilde 18-20 lik kızlara asılan insan bunlar, sihirdir büyüdür aldı başını gidiyo ama bunlar sadece 4-10 yaş arası olaylar, lise ile alakalı diiil...

evet dizide büyü falan olabilir bu kısmı 0-12 yaş arasını etkiliyor...ama lisede yaşananlardan bahsettik..iç çamaşırı giymiyor oyuncular dedik,cinselliği tetikliyor dedik...:mad: bunları gören lise öğrencisi seninde dediğin gibi herşeyi yapmaya meyilli zaten...bizi büyü ilgilendirmiyor ama lisede yaşanan olaylar ister istemez gençliği etkiliyor..onlarıda o lise yaşamına imrendiriyor...:eek:ut: Biz bunu eleştiriyoruz...

Gerçektende öyle sana katılıyorum antony_costa haklısın aşırı derecede saçma bi dizi zaten denilmesi gereken ne varsa denilmiş...Doğru düzgün yararlı bi dizi yada bi program çıkarmazlar ki bizde izleyelim faydalanalım...

Geri