*\ReaLLieS/*
New member
yardı torbalarında hayır propagandası yapan broşürler bulunan ADD de çok farklı bir durumda değildir eğer bunun adı din istismarıysa
yardı torbalarında hayır propagandası yapan broşürler bulunan ADD de çok farklı bir durumda değildir eğer bunun adı din istismarıysa
Aşağıdaki linke bir bakarmısın. İmsakiye bir duygu sömürü biçimi değildir. Alamak istemeyen almaz . olur biter. Ya aşağıdaki haber deki olay. Tüyler ürpertici. dört paket makarna bir kg salça ve HAYIR BİLDİRİSİ. Kişi fakirse mecbur almak zorunda o paketi. Yani imsakiye gibi seçme şansı yok.
Fakirlere Kurulan iğrenç Referandum Tuzağı.
Aşağıdaki linke bir bakarmısın. İmsakiye bir duygu sömürü biçimi değildir. Alamak istemeyen almaz . olur biter. Ya aşağıdaki haber deki olay. Tüyler ürpertici. dört paket makarna bir kg salça ve HAYIR BİLDİRİSİ. Kişi fakirse mecbur almak zorunda o paketi. Yani imsakiye gibi seçme şansı yok.
Fakirlere Kurulan iğrenç Referandum Tuzağı.
o zaman dine saygınız bu kadar sizin
güzel kardeşim bunu saygıyla birlikte düşünme ben bu imsakiye mevzuunun doğru olduğunu söylemiyorum.ben insanların nalıncı keseri gibi hep kendi tarafına yontmasından şikayetçiyim.
İğrenç referandum tuzağı demişsin de , Erdoğan'ın dağıttığı kömürleri , buzdolaplarını , 300'ler TL oy paralarını unuttun sanırım. Onlar neydi peki ? Babasının hayrına mı dağıttı o kadar şeyi ? Sana birşey diyeyim mi Baykal zamanında böyle propagandalar , teşfikler yoktu.Meydanı boş buldu AKP. Baykal'ın yapıp yapacağı en büyük oy teşfik hareketi , gazetelere tam sayfa ilân vermesiydi o kadar. Şimdi karşılık görünce hemen iğrenç referandum tuzağı oluyor.