Bu Mucizeye İnanamıcaksınız !!!

fake olduğu ne kadar da belli :)

abi HZ.ADEM mi bu topraktan doğmuş aldatmaca bunlar daha güzel şeyler bekliyorum...

allah allahh ne insafsızlar var yawww

Allah herkese akıl fikir biraz da vijdan versin

iyi yaşamış valla

ne topragı kardeş..besbelli kadın meşru yollardan çocuk yapıyor ve doguncada gömüyor..ama öldürmeyen rabbimiz öldürmüyor işte..

ya arkadaşlar bırakın bu toprakdan insan dogma işini resimdeki düpedüz şerefsizlerin o minik yavruyu ne hale soktuklarının göstergesi başka bişey değil

Resimlerin anlatmak istedigi
cocugu calilar doguruyor.
yuahahahahahaha töbe töbe kimin aklina böyle sacma bir sey gelmis bilmek isterdim
dostum tsk emegine saygim var ama sen inandinmi buna?

Yahu bir başlığın da içine edilmese şaşardım valla :D Biz orda çocuk topraktan geliyor, bu mucizeye inanamıcaksınız mı dedik ya :) Kadının biri gayrimeşru yoldan çocuk doğuruyor ve diri diri gömüyor ancak çocuk hayatta kalmayı başarıyor, sonra da çocuğun ağlama seslerini duyan bir çift onu oradan çıkarıyor ve kliniğe götürüyor, ardından çocuğu temizleyip tedavi ediyorlar. Olay bundan ibaret beyler.

Bunu yapan insanların aq
Başka ne solenebilir ki bole insanlara

biri veledi zina yapmis,sonra cocu atmis gitmis..
topraktan cikmis diyolar ya hahaha komiksiniz

Yahu bir başlığın da içine edilmese şaşardım valla :D Biz orda çocuk topraktan geliyor, bu mucizeye inanamıcaksınız mı dedik ya :) Kadının biri gayrimeşru yoldan çocuk doğuruyor ve diri diri gömüyor ancak çocuk hayatta kalmayı başarıyor, sonra da çocuğun ağlama seslerini duyan bir çift onu oradan çıkarıyor ve kliniğe götürüyor, ardından çocuğu temizleyip tedavi ediyorlar. Olay bundan ibaret beyler.
verdigin bilgi icin tesekkürler ne insanlar var ya.

inanılmaz bi olay tüylerim diken diken oldu vaay be öldürmeyen allah öldürmez işte...

ya ınsan ogluna yapılmıs zulumdur ya allah ınsanı yaratırken dunya ondan baska sereflı varlık olmasın dıe yaratmıs ama bunu yapan asılsızlar bundan bı haber su yavrucagın halına bak ya ne gunahı varkı omu ıstedı sankı dunyaya doyle haysıyetsızlık yapacak anne ve babadan kanbagı olmasını

yok daha neler
o zaman kadın yaşardı beeeeeee

yalnız resimde bi gariplik var bebeğin göbek bağı bayağı büyük bişeye bağlı belkide annesinide öldürdüler

Geri