Bu Mu Türk'çülük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaction score
0
Tüm hackhell üyelerine söylüyorum

Benim buraya takılmamın tek sebebi burdaki arkadaşların çogunun milliyetçi ruhu olması idi...hepside vatanını milletini seven insanlar diye biliyordum ama öyle deilmiş... arada birkaç tane illaki çıkıyormuş.

bugün hackhell e girdiğimde özel mesajlarımda PARTİZAN mı neyse bana bir mesaj atmış mesaj aynen şöyle;

Imzani iLk Girdigin zaman degistir.. Son uyaridir.. tekrarinda Ban yiceqsin.. Iyi ForumLamaLar...

bundan önce bana kimse imzanı falan değiştir diye bişey dememişti. sadece bir iki tartışma çıktı konular silindi o kadar;

imzam da buydu

eger bu imzamın kullandırmayazcaksanız beni banlayabilirsinizz.şimdiden kabul ediyorum. iyi forumlar..............

imzan cok guzel we siyasi bir icerik tasimiyor
hic bir partinin slogani yada bayragi yok
ordaki bayrak yuzyillarca kullanilan bayrak we simdi kullanilan bayrak

orada yazan siirde watan sairi, Istiklal Marsinin yazari M.Akif ERSOY`a ayit, burda da bir sorun yok...

Bundan sonra yönetim olarak aldıgımız kesın kararlar var.. Bu kararlara Uyan kalır uymak ıstemeyen gıder.... imzalarda siyasi içerik kullanmak , yazılarında karşısındaki kişinin siyasi düşüncesini yargılamak yada kendi siyasi düşüncesini ortaya koymak kesınlıkle yasaktır.. Milliyetci yada karşı görüşte olabılırsın kımsenın buna bir lafı yok veya yaptırımı ama bunu reklam olarak kullanmanız benı rahatsız edıyor...

http://www.hackhell.com/forum/announcement.php?f=3

kanlar içinde şehitler yatmış,
benim hoşuma gitmedi resimde dörtlükte,

Dark_Angel' Alıntı:
Bundan sonra yönetim olarak aldıgımız kesın kararlar var.. Bu kararlara Uyan kalır uymak ıstemeyen gıder.... imzalarda siyasi içerik kullanmak , yazılarında karşısındaki kişinin siyasi düşüncesini yargılamak yada kendi siyasi düşüncesini ortaya koymak kesınlıkle yasaktır.. Milliyetci yada karşı görüşte olabılırsın kımsenın buna bir lafı yok veya yaptırımı ama bunu reklam olarak kullanmanız benı rahatsız edıyor...

dark burda neyin reklamını yapacak onu anlamadım...
reklam yapılacak bişey göremiyorum.
SAYGILAR;

Yapmayın arkadaşlar ! Hepimizin içinde Milliyetçilik var ama olay bu imza ise bana göre sorun yok tabii yetkili arkadaşlar daha ii bilir ama . MONALİZAYI ÇİZEN KİŞİ . Yatan şehitler ve o dörtlükler var ya dünya da ki en güzel şey . Başka hangi ülkü de belirttiler böyle biz o imzaya gururla bakıoruz . Seni bilmem tabii ...

partizanın uyarı yapması hoş değil (bence).. resime gelince yine bence ters birşey yok tabi fikirler değişir..

Karar Budur burda yazılanlardan kım ne anlıyorsa artık... Aramızda degerlendırılıcek ımzalar ve msjlar sıyası ıcerık saptandıgı takdırde uyarılmaksızın banlacaktır bu materyallerı kullanan arkadaslar... Konu kapanmıstır....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri