bu mu adalet?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HH ailesini sanal aile olarak kabul edin arkadaşlar ....
evinizde babanız annesiz ve ya okulda öğretmeniniz hiç haksız yere dövmedimi veya azarlamadımı.. haklı olduğunuz konularda haksız gibi muamele görebilirsiniz ve bunu ailenizle veya azarlandığınız kişi ile görüşüp konuyu tatlıya bağlarsınız..
Kuzayı banlayan arkadaşta bi konuşma yoluna gitse belki bu gerginlikler doğmuyacaktı..

Benim önerim Kuzay ' ın banını kaldırıp sorunun çözülmesidir ..

BencE büyütmeyelim :melek

Hakettiğinden banlanmıştır neden tartışıyorsunuz anlamadım?

Devlet yönetmek, kurum-kuruluş yönetmek... kısacası adaleti temsil etmek çok önemli birşeydir.
Adalet, adaletli bir şekilde temsil edilebilir. Adaleti temsil edemeyen arkadaşlarımız nasıl oluyorda 2 seneyi aşkın bir süredir görevinde duruyor ?
Temsil edemeyenler gitmiştir, örnekleri mevcuttur. Ceza verilmiştir, hakedildiği için.
Ama zorbalıkla iş olmaz, paylaşımla ayrıcalık tanınmaz. O zaman admin smoddan, smod mod dan, mod asistan mod dan, ve hepsi diğer üyelerden üstün tutulurdu.. ama öyle değil..
daha sıcak sıcak bir mod yanlış bir hareket yaptı, üstüne hakeret etti ve görevinden alınıp banlandı.
örnekler mevcut, sadece dün'e bakmanız yeterli...

Devlet yönetmek, kurum-kuruluş yönetmek... kısacası adaleti temsil etmek çok önemli birşeydir.
Adalet, adaletli bir şekilde temsil edilebilir. Adaleti temsil edemeyen arkadaşlarımız nasıl oluyorda 2 seneyi aşkın bir süredir görevinde duruyor ?
Temsil edemeyenler gitmiştir, örnekleri mevcuttur. Ceza verilmiştir, hakedildiği için.
Ama zorbalıkla iş olmaz, paylaşımla ayrıcalık tanınmaz. O zaman admin smoddan, smod mod dan, mod asistan mod dan, ve hepsi diğer üyelerden üstün tutulurdu.. ama öyle değil..
daha sıcak sıcak bir mod yanlış bir hareket yaptı, üstüne hakeret etti ve görevinden alınıp banlandı.
örnekler mevcut, sadece dün'e bakmanız yeterli...

kimmiş bakem o fıırii efendi :D

¥åKı§ıK£ı;2247750' Alıntı:
HH ailesini sanal aile olarak kabul edin arkadaşlar ....
evinizde babanız annesiz ve ya okulda öğretmeniniz hiç haksız yere dövmedimi veya azarlamadımı.. haklı olduğunuz konularda haksız gibi muamele görebilirsiniz ve bunu ailenizle veya azarlandığınız kişi ile görüşüp konuyu tatlıya bağlarsınız..
Kuzayı banlayan arkadaşta bi konuşma yoluna gitse belki bu gerginlikler doğmuyacaktı..

Benim önerim Kuzay ' ın banını kaldırıp sorunun çözülmesidir ..

BencE büyütmeyelim :melek

sorun cozulsun diyelim dedigin gibi. ben birinle polemige girip ona seni cıktıgın delige sokarım dersem benide banlamamaları lazım o zaman eger banlanırsam o zaman sorun var demektir

çifte standartda son verin lütfen...

Hakettiğinden banlanmıştır neden tartışıyorsunuz anlamadım?

daha ağır sözleri söyleyenler banlanmıyorda neden yeni bir konu açan arkadaşımız ima yoluyla da olsa bilmiyorum kim neden üzerine alındı bazı eziklere kapak olsun sözü bu kadar büyütüldü
konuyla ilgili bilgisi olmayan arkadaşlar çıkıpta mesaj yazmasın burda

Suyunuz Isınıyor Çocuklar Farkındasınızdır İnşallah... sözü de moda oldu kendinize gelin burası güzel bir forum burada sıkıntı çıkartılmasın siz sadece 445,679 üyeden birisiniz mod olabilirsiniz siz sadece bir moda yakışanı yapın ve smodlardan ricam adil olursanız daha güzel olacak herşey...

daha ağır sözleri söyleyenler banlanmıyorda neden yeni bir konu açan arkadaşımız ima yoluyla da olsa bilmiyorum kim neden üzerine alındı bazı eziklere kapak olsun sözü bu kadar büyütüldü
konuyla ilgili bilgisi olmayan arkadaşlar çıkıpta mesaj yazmasın burda

Suyunuz Isınıyor Çocuklar Farkındasınızdır İnşallah... sözü de moda oldu kendinize gelin burası güzel bir forum burada sıkıntı çıkartılmasın siz sadece 445,679 üyeden birisiniz mod olabilirsiniz siz sadece bir moda yakışanı yapın ve smodlardan ricam adil olursanız daha güzel olacak herşey...

Bak dostum aynı şeyi bende yaşadım ve aynı hatayı yaptım.. Olay bir sözün büyütülmesi değil.. Bazı eziklere kapak olsun yazarsın ama kişiler arasında bunlar olmuş ve bu yöne doqru kayması da çok normal kendimden örnek veriyorum adam gayet güzel geldi paylaşım yaptı ama verildiği için kilitledim sonra baktım her konu açışında önemli olan insanlık diye yazı bırakıyor.. Bende bana iğneleme diye düşünüp sinirlenip cevap verdim. Ama sonrası pahalıya patlıyacaktım çizgiden döndüm diyebilirim ama bu insanın psikolojisi ile ilgili birşey.. Sen bir olay varken böyle yaparsan yanlış olur ve yanlış tepki alırsın.. Ama normalde söylense o yazıya dikkat etmiyeceklerinden adım gibi eminim..

$imdi Ya$ı büyükmü$ küçükmü$.. Onun ya$ı ßüyük ßanLanamaz ßunun ya$ı küçük ßanLanır hikayesini ßırakın.. ßir grup topLanmı$ anLa$mı$ sanki.. ßeLkide öyLedir.. işin içyüzünü biLemem.. kuzay'ın avukatLıgını yapiyor.. kuzay'ı banLayan benim.. kendi kendini şikayet etti bana öyLede denebiLir.. bugün bi vakit buLdum foruma gireyim dedim PM'den kuzay'ın şikayetini gördüm.. asLında $ikayet ettiği konudan çok kendisinin yaptiği bir yanLış gözüme ilişti.. eziklere kapak olsun vs. imaLı bir gönderme.. Burası Dingonun ahırı değiL senin sabahın 6 Larına kadar payLaşım yapmanı bırak 7 cihana hackhell'in adını duyursan fayda etmez.. ya$ının büyükLüğüne gönderme yaparken önce bu ya$ın getirdikLerini göstermeye bakıcaksın.. ÇoLuk çocuk gördükLerinLe Çoluk çocuk gibi Laf daLaşına girmeyeceksin.. BunLarı benim söyLememe gerek yok siz daha iyi biLirsiniz.. ama uyguLamaya geLince kimse bişey biLmez herkes işine geLdiği gibi yorumunu yapar.. Çifte standartmı dubLe standartmı biLmem.. Kimin ne şikayeti varsa giderim kendi yetkimi aşıyosa daha ilgiLi makama bildiririm o gereğini yapar.. Contract Killer kuzay banlandı diye mod oLamıycakmışta o amaç için banlanmışta fLn bunLarı geç.. bunlar senin kendi felaket senaryoların.. Senin kadar bizde forumu takip ediyoruz çok şükür neyin ne oLdugunu biliyoruz.. senin senaryoLarınLa oLsaydı bu i$.. sen $u an Smod'dun ;) kimsenin emeği HackheLL'de karşılıksız kalmaz bunu kafanıza iyi sokun.. ufak bir kıvıLcımdan orman yakmaya kalkmayın.. Uzun zamandır HackheLL'de görmediğimiz ceviz kabugunu doldurmayacak nedenlerden büyüyen tartışmalardan çok kişinin canı yanıyor.. Sıcak samimi hızlı bir HackheLL herkesin istediği.. Oda bu mesajımdan sonra umarım olur.. oLmazsada herşeyin bi bedeLi var.. Bu bedeLi ödemeye geLincede kimsenin sesi çıkmasın..kuzay'ın banınıda kaldırıyorum.. Ayrıca tartışmaya giren moderatör arkadaşLarda uyarıLacaktır..herşey gönlünüzce olsun..

cLosed.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri