Bu mu çift vuruş !?

21eysmx.jpg

Baraj kurulduktan sonra hakem baraj ile Lincoln arasında sol eli havada.Lincoln'ün arkasına kadar geliyor aynı hareketiyle..

Hakeme kusur buluyorsunuz da sahanın Gs adına en iyi adamı Lincoln sarı kartı varken bizim ceza sahamız önünde kendini yere bıraktı. 2. sarıdan niye atılmadı?Her zaman hakeme oynayan itiraz eden Ümit Karan,Arda...Ümit kart görmeden maçı tamamlıyor Arda 90 da sarı kart görüyor.2 maçtır hakemlere demediği kalmadı Arda'nın maşallah.

Hakemden önce kendi oyuncularınız için eleştiri yapsanız siz karlı çıkarsınız.İlk golden sonra kazanmak için ne yaptı ki Gs takımı

eyvallah kardeşim güzel ayrıntılarlınlar bizleri bilgilendirmişsin, ben olayı başka açıdan değerlendiriyorm faulü yapan kim lugano adamın 1 değil 2 değil H.Şaş yapınca itiraz oluyor elin luganosu yapınca hakkını aramak oluyor bence hakemler bu konularda bilgilendirilmeli ki bilmediklerini sanmıyorum ama bu mağlubiyetin bi parçasıda hakem sayesinde Selçuk resmen tekme atıyor abi hakemin gözü önünde Lincon haklı şekilde itiraz ediyor adamın ayağını kırcak selçuğa bişey yok lincolne sarı kart yok böyle bişey....

SONUÇ; Fenerbahçe yine hakemle balla maçı yendi hemde farklı ama alisamiyende sizi değil 1 alex 11 tane alec olsa kurtaramayacak AMA LÜTFEN ABİ HİÇ BİRŞEYE YANMIYORUM SELÇUĞUN LİNCOLNE YAPTIĞI İLK HAREKETTEN SONRA LİNCOLN KART İSTEDİ KENDİSİNİN GÖRDÜĞÜ POZİSYON YA DİREKT KIRMIZILIK OLAY ABİ SARI BİLE YOK BU NASIL İŞTİR BU NSIL ÇİFTE STANDARTTIR...ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN HEPİNİZİ....

ѕσηυη¢υ;3712505' Alıntı:
21eysmx.jpg

Baraj kurulduktan sonra hakem baraj ile Lincoln arasında sol eli havada.Lincoln'ün arkasına kadar geliyor aynı hareketiyle..

Hakeme kusur buluyorsunuz da sahanın Gs adına en iyi adamı Lincoln sarı kartı varken bizim ceza sahamız önünde kendini yere bıraktı. 2. sarıdan niye atılmadı?Her zaman hakeme oynayan itiraz eden Ümit Karan,Arda...Ümit kart görmeden maçı tamamlıyor Arda 90 da sarı kart görüyor.2 maçtır hakemlere demediği kalmadı Arda'nın maşallah.

Hakemden önce kendi oyuncularınız için eleştiri yapsanız siz karlı çıkarsınız.İlk golden sonra kazanmak için ne yaptı ki Gs takımı

İİ GÜZEL KARDEŞİM HAKEM HAKEMLİĞİNİ BAŞTAN YAPACAK Kİ LİNCOLNDE KENDİNİ ATMAYACAK. BAKIYO LİNCOL BU HAKEM OYNAYANA DEĞİL OYNAMAYAN ÇALIYO Bİ DE O YOLU DENEYELİM DİYO, HAKEM ABİCİM HAKEM VERECEKTİ O ZMAN LİNCOLNEDE SARIYI ÜMİTEDE ARDAYADA BAŞTAN İPLERİ SAĞLAM TUTACAKSIN Kİ BAK BAKALIM ONSAN SONRA YAPAN OLUYORMU...HEP AYNI HİKAYE İŞTE....

G.Saray'a yaradı

Hakem Göçek'in yorumu G.Saray'a yaradı. Hak edilen kırmızı kartlar çıksaydı F.Bahçe 10 kişi kalırdı ama G.Saray 7 kişinin altına düşebilirdi Muhteşem kadrosuna rağmen G.Saray'ın F.Bahçe'yi yenmesinin bir rüya olduğunu biliyordum. Bunu imza günümde de söyledim

Derbide hakemin tartışmalı kararları vardı. Özellikle de çift vuruş verdiği gerekçesiyle Lincoln'ün golünü iptal etmesi maça damga vurdu. Skibbe faulün tek vuruş gerektirdiğini söyledi. Göçek'in bu kararını ve genel yönetimini nasıl buldunuz?

Hakem mükemmeldi. Bir Fenerbahçe-Galatasaray maçı için olabilecek en mükemmel hakemdi. İlla bir eleştiri yapmak gerekirse; kırmızı kart çıkarmamaya kararlı gibiydi. Bazı ikinci sarı kartlarda hoşgörülü davrandı. Bir de doğrudan kırmızı olabilecek bazı pozisyonları sarıyla geçiştirdi ki buradaki yorumu da Galatasaray'a yaradı. Yani hak edilen kırmızı kartlar çıksaydı Fenerbahçe sahadan 10 kişi çıkardı.
Ama Galatasaray 7 kişinin altına düşebilirdi. Yoksa fevkalade iyi maç yönetti. Türkiye'nin iyi bir hakem kazandığını söyleyebiliriz. Çift vuruş kararı doğru ya da yanlış. Tek vuruş verse Fenerbahçe ona göre baraj yapacak belki de gol olmayacak. Herkes 'çift vuruş' diye bekliyor topu; Lincoln'ün dışında. Bir de Volkan. Uçtu o topa. Dokunsa gol olacak. Türkiye'de bu hata çok yapılıyor. Hareketin esası çift vuruş gerektiren tehlikeli hareket ama bunda temas varsa faule dönüşmüştür. Bütün hakemlerimiz nedense adamın alnına tabanla girildiği halde 'ayak kaldırmadan' çift vuruş veriyor, alnına taban vurmadan faul değil. Türkiye'de bu hata çok yapılıyor. Bunlardan birini yaptı. Ama hakem çift vuruş verdiği halde 'Ben tek vuruşla gol atarım' diye bir şey olur mu?

_Galatasaray, Fenerbahçe kötü bir dönemde de olsa Kadıköy'de maç kazanamıyor. 4-1'lik mağlubiyetin ardından bir Galatasaraylı olarak neler hissettiniz? Bu anlamda yakınlarınızdan herhangi bir taciz var mıydı?

Pazar günü öğleden sonra TÜYAP'ta imza günüm vardı. Bir okuyucum geldi, "Hıncal ağabey, dün gece rüyamda gördüm. Galatasaray, Fener'i 3-1 yeniyordu" dedi. Ben de dedim ki "Çok talihlisin. Galatasaray, Fenerbahçe'yi sadece rüyada yeniyor." Yani öğleden sonra dahi Fenerbahçe'yi orada yenmenin bir rüya olduğunu biliyordum. Bu muhteşem kadroya rağmen.

_Beşiktaş'la ilgili neler söyleyeceksiniz? Kocaeli karşısında 2-0 geriye düştü ama geriden gelip 5-2 kazanmasını bildi.

Takım ile mahalle takımının farkı bu. Bu kadar açık. Galatasaray 2-0 geriye düşse 5 yerdi. Beşiktaş 5 attı. Çünkü Beşiktaş'ın kenarında da takımın içinde de 'Hadi çocuklar. Gol yememiz önemli değil' diyecek ve buna inandıracak adamlar var. Fazla lafa gerek yok.

Hıncal Uluç

Her ne kadar haksız bir yeniLgi aLsakta!
Bizi durduramazLar!
Bizi yıLdıramazLar!
Tüm ku$Lara inat, $ampiyon GALATASARAY!

Sami yen'de qörü$mek üzere

Burak Tüm Kuşları Kastederken ? Sadece Kanarya Dicektın Heralde =)

ѕσηυη¢υ;3712904' Alıntı:

_Beşiktaş'la ilgili neler söyleyeceksiniz? Kocaeli karşısında 2-0 geriye düştü ama geriden gelip 5-2 kazanmasını bildi.

Takım ile mahalle takımının farkı bu. Bu kadar açık. Galatasaray 2-0 geriye düşse 5 yerdi. Beşiktaş 5 attı. Çünkü Beşiktaş'ın kenarında da takımın içinde de 'Hadi çocuklar. Gol yememiz önemli değil' diyecek ve buna inandıracak adamlar var. Fazla lafa gerek yok.

Hıncal Uluç

Helal Olsun Sana Kıncalll Kuluç Sen Bile Anladın Artık... :durdurun

hakem faulu ilk verdiğinde elini kaldırıyo fenerin kalesini gösteriyor

sonra elini indiriyor ve tam bu sırada foto çekiliyo..

ulan bari kabul edin yenildiğinizi..

saha içi disiplinsizliğiniz tek forvetle oynamnız vs vs..

hakeme değil kendi takımınıza bakın..
Ben yenmediniz fln dedim mi ?.
Abartmayalım istersen ?!?

Evet maçın özetini izledim ve neden çift vuruş verildiğini bende anlamadım....Zaten golden sonra bakarsak ne fenerli ne de galatasaylı futbolcuların çift vuruştan haberi var... Hakem kendi kafasına göre işler yapıo

kardeş kaartallar hep yalnız uçar avrupada türkiye de aynı yetenek varsa kızkanılan oluyosun hep söylerim futbol parayla değil yürekle oynanır itiraz bahane kusurlasr şahane:) emeğine sağlık

fenerin alayı mutahit bu hakem mühendis daha ne olsun :D

onu atsaydınız gene yencekdik neyi deiştirir

sonuç olarak skor ortada. yıllardır fener şikayet eder hakemlerden. daha geçen yıl 2-1 gs'nin kazandığı maçta hakemin fener'e nasıl zulmettiğini, nasılda haksız kararlar verdiğini unutmadık. bi kerede bizim istediğimiz oldu. :)
bu arada, o golüde saysın isteyen, size göre 4-2 olsun maç :)

arkadaslar yanılıyosunuz hakem elını ılerı dogru gotrurken atısın yonunu gosterıyor sonrada elını havaya kaldırıp atısın endırek oldugunu belırtıyor . bu taç ta bıle boyledır tac oldugnda tacın yonunu belırtır hakem

sonuç olarak skor ortada. yıllardır fener şikayet eder hakemlerden. daha geçen yıl 2-1 gs'nin kazandığı maçta hakemin fener'e nasıl zulmettiğini, nasılda haksız kararlar verdiğini unutmadık. bi kerede bizim istediğimiz oldu. :)
bu arada, o golüde saysın isteyen, size göre 4-2 olsun maç :)
Futboldan anlamadığını bu kadar belli etmene gerek yok ; )

bu tür hakemlere para cezası vereceksin bakalım yapıyorlamı (HATA)

Geri