Bu millet, CHP’yi niye iktidar yapmıyor!

bunların hiçbiri yoksa peki noolcak hımmmm

seni örnek alabilirmiyiz:durdurun

İnsanlarla tartışmaya ve onlara kötü sözler söyliyeceğine onlara bilginle cevap verki senden bişeyler öğrenebilsinler...
Ayrıca bu sözleri üzerine alınıyorsan demekki sende sağcısın ve gidip başkasına kötü sözler söylüyorsun eee nerde kaldı sagcılıgın senin?

sen akıllısın galiba

Her insanın belli bir aklı vardır...
Ama bence sen düşünmeden cevaplıyorsun lafları...
Bir turistle bu ülkede yıllarca yaşayan bir yabancının ne ortak yönü var?

Güzel kardeşlerim anlamıyorsunuz.Benim amacım haşa ezanı kötülemek değil.O güzel çağrıyı neden Türkçe duymayalım?Niye Arapça?Niye Allah büyüktür yerine Allahu Ekber diyelim bizim dilimiz Türkçe iken?Sevabı kaçacak ama söyleyeyim ben 4 vakit namaz kılıyorum.(Sabahları kalkamıyorum.)Yani eleştirirken herkesi kendiniz gibi görmeyin.

****baksana yaptığın espiriyi gavurlar bile yapmaz.

Ben şaka yapmıyorum,hani şaka olunca gavur diyorsun Atatürk bunu uygulamaya geçridi.Buna ne diyceksin.bana Atatürkü çok seviyomda aslımda ama mı çekceksin?

Hadi tamam.Kur'an hem arapça hemde Türkçe okunması lazım.Hem aslı gibi olduğu,bazı kelimeler tam çevirelemediği için Arapça ,anlamak içinde Türkçe okunmalı.Peki ezan neden böyle?

eğer bu ülkede dini kullananlar olmasa ezanın türkçe okunması gündeme gelebilir ancak okadar çıkarcı insan varki boyle birşeyin gündeme gelmesi demek ...sonunu tahmin bile edemiyorum...

****bunların hiçbiri yoksa peki noolcak hımmmm

seni örnek alabilirmiyiz

Yok ben önünü kesmiyim senin örnek olmak için.Aynaya bakman yeterli.Kendin ol biraz :D Yok tabi istemessen tecavüzcü Hüseyin Üzmez abinide örnek alabilirsin.

Yok ben önünü kesmiyim senin örnek olmak için.Aynaya bakman yeterli.Kendin ol biraz :D Yok tabi istemessen tecavüzcü Hüseyin Üzmez abinide örnek alabilirsin.

örnek alınacak Alemlere Rahmet Peygamberim var benim niye başkasını alayım

sen kişilere takılıp kalma İslamiyet hiç kimsenin tekelinde değil hepimiz ölümlüyüz hakka giden yolda yalnış yapan kaybeder bu din kimsenin eline avucuna dergahına gazetesine sığmaz sen endişelenme

örnek alınacak Alemlere Rahmet Peygamberim var benim niye başkasını alayım

sen kişilere takılıp kalma İslamiyet hiç kimsenin tekelinde değil hepimiz ölümlüyüz hakka giden yolda yalnış yapan kaybeder bu din kimsenin eline avucuna dergahına gazetesine sığmaz sen endişelenme

Peygamberimizi örnek alıyorum diyorsun ama ahlak dışı laflar ediyorsun eee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

Öyle diyorsun ama ülkemizde iktidarın,iranda liderlerin,birleşik arap emirliklerindede kralların elinde eee hani tekelinde değildi?

konuyla ilgili tartısın konuyu sabote ediyosunuz sonra konum neden kapandı diyosunuz gurcan_b üslübuna dikkat et tucik ve dogy1 sizlerde daha sakin olun ve konuyu kişiselleştirmeyin

Peygamberimizi örnek alıyorum diyorsun ama ahlak dışı laflar ediyorsun eee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

Öyle diyorsun ama ülkemizde iktidarın,iranda liderlerin,birleşik arap emirliklerindede kralların elinde eee hani tekelinde değildi?

ben ahlak dışı bi laf etmedim nerde böyle bi ifadem var birkaç iğneli lafım var kabul ama
asla ahlak dışı falan diyemezsin

Şu kadarını söyliyeyim şu anda İslamiyet'i Kuran-ı Kerim'de emredildiği şekilde
yaşayan bir devletin olduğuna inanmıyorum kişisel olarak yaşamaya çalışan insanlar elbette var ama devlet
anlayışı olarak kesinlikle yok başında bulunan diktatörlerin kendi çıkarları doğrultusunda
çarpıtılmış herşey ne Afganistan ne İran hatta ve hatta nede Sudi Arabistan özelliklede kişilere
devletlere bakıp sağda solda gördüğünüz sakallı cüppeli ama herkesten
daha günahkar olan münafıkların yalnış yaşam tarzlarını günahlarını
İslamiyete maal etmek ne derece mantıklıdır. Bizim ecdadımız İslamiyeti en güzel şekilde yaşamış.
Selçuklu tarihine Osmanlı tarihine bir bakın sahabelerin hayatına bakın onları örnek alın Müslümanım deyip günah bataklığının en dibindekileri değil....

bu millet neden chpye oy vermez?

16is6d4.jpg

jgmm3c.jpg

vsgujb.png

gayri resmi görüntülerden olsa gerek :D:D:D

Kâhinler şu üç sorunun cevabında anlaşmazlığa düşünce Şeytana(İblis) sormaya kararvermişler.

1.Türkiye ne zaman AB ye girer. Şeytan 2030 da der,

2.Peki Türkiye ne zaman Uzaya çıkar. Şeytan 2055 de der,

3.Sıra en zor soruya gelir. Peki, Türkiye de CHP ne zaman iktidar olur diye sorarlar şeytana. Başta Baykal olmak tüm CHP liler heyecanla cevabı beklemektedir. Bu soruyu duyan şeytan önce neye uğradığını şaşırır sonrada Baykal ‘a dönerek boynuna sarılır ve "ben de göremem ben de göremem "diye başlar feryat figan ağlamaya
:)

Süper bir fıkra Şeytanla Baykal demek enfes bir ikili olmuş:)

Geri