Bu manşet Erdoğan'ı çıldırtacak!

örümcekler kimin için kutsal peki? oda mı şamanizim saçmalığı?

kitabı oku arıdan, sinektekten maymundan bahsedildiğini gör ondan sonra saçmalığk hakkında yorum yap...

Her şeye at gözlüğüyle bakmakmamalı biraz daha geniç açıdan görmeli her şeyi ondan sonra saçmalıktan bahsetmeli demii? Hatanı görüyormusun saçmalık kurtla snırlı değil bunun yılanı örümceği sineği maymunu var... o nedenle bir şey hakkında saçmalık derken biraz daha düşün...

İslamı şamanizmle bir tutan aklın asla anlamayacağını biliyorum o yüzden geç bu konuyu.İnanmayana herşey saçmadır..

Tayyip sözcü denen paçavraları bırak okumayı eline bile almaz

taraf gazetesi taraf olduğunu yine gösterdi hangi taraf olduğunu siz tahmin edin artık

İslamı şamanizmle bir tutan aklın asla anlamayacağını biliyorum o yüzden geç bu konuyu.İnanmayana herşey saçmadır..

şamanist olsaydın şamanizme saçmalık demezdin demiii? saçmalık dediğine göre başka bir inanca dayanarak söylüyorsun bunu demiii? nedir o inancın islam değilmi? hem islama dayanarak saçmalık diyorsun hemde islam ile karşılaştırılamaz diyorsun yahu islamla karşılaştıran zaten sensin bana niye suç buluyorsun?

sen islama dayanarak saçmalık diyorsun islamla karşılaştırmış oluyorsun zaten, sen karşılaştırınca iyi oluyoda ben karşılaştırınca kötümü oluyoo..

taraf gazetesini savunanlara acıyorum herifler araplara özeniyorlar araplar gibi korkak ve kalleşler okunacak gazetede kalmadı artık ...ama sözcü gazetesi mükemmel bir manşet hazırlamış kim ne derse desin tayip amerikan yancılığı yapıyor van minütle falan halkın gözünü boyamaya çalışıyor...maden tayip dindar o kadar bilmezmi islamiyette şehitlik makamının peygamber efendimizden sonra geldiğini... şehidime kelle diyen bi adamı bu ülkeye başbakan yapan zihniyete yazıklar olsun

ςαη;4761684' Alıntı:
Bu millet iktidarı indirince bizlerede mi 'darbeci' diyeceksiniz çok merak ediyorum.. Gerçeklerin görülmesi için 'güzellikle olmazsa ................' lafını uygulamamız mı gerekiyor.. Öyleyse hay hay.. !

bunlarıı geçtim Atatürk'ümüzün ölüm yıl dönümünde onu konuşmak,anmak yerine AÇILIM konuşabilecek kadar afedersiniz şerefsiz bir iktidar varsa bunlar çirkinlikten de anlamamaları çok doğaldır.. (ban yeme uğruna şerefsiz dedim.)

İktidarın KASITLI olarak bugün bu konuyu konuştuğuna yemin ediyorum.

Son seçimde de aynısını söylüyordunuz ama ne oldu %47 gibi (kapak gibi) bir oranla tek başına iktidara geçti erdoğan. Peki neden ? Bunu hiç düşündün mü ? sadece senin düşüncen mi doğru yoksa Türkiye'nin %47sinin düşüncesi mi doğru. Ben bu hükümetin bir dönem daha iktidarda kalacağına inanıyorum ama daha sonra ne olur bilemem çünkü Erdoğan aday olmayacağını açıkladı. Ama artık senin söylediğin gibi "millet kararı vercek" masallarına kimse kanmıyor. Evet millet kararını veriyor ama sizin bahsettiğiniz gibi Ak Partiyi indirmiyor. Her seçimde muhalefete bir tokat daha atıyor.

Gelgelelim 10 Kasım mevzusuna. Ya artık bırakın Atatürk'ü de mezarında bi rahat etsin ya. Sürekli onun üzerinden siyaset yapmaktan bıkmadınız mı ? Artık yeter gerçekten. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 10 kasımda hepimiz Atamızı saygıyla andık ve daha sonrasında işimize devam etmedik mi yani demek istediğim 9 kasımda ne yaptıysak 10 kasımda da aynı şeyleri yaptık. Kalktık işimize gittik yine. Bu da demek oluyo ki tören sonrasında meclis normal gündemine devam etmek zorunda ve gündem de belli. Bunda hiçbir sakınca yok. Hep istismar yaparak yenilgiye uğradınız ama hala devam ediyorsunuz.

Ama ben sözcü gazetesinin böyle bir terbiyesizlik yapacağını tahmin etmiştim zaten. Terbiyesizlikte iftirada artık sınır tanımıyor. EE ne olacak ülkede basın özgürlüğü (!) var...

Arkadaşım lütfen kokutma beni.Çokk tırsıyorummmmm

yahu siz hakkaten çok komik arkadaşlarsınız.

ayrıca taraf gazetesinin yazarlarının yüzde 80 i ateist tir. Sen ne arabından bahsediyorsunuz.

neyse anlaşıldı senle muhatap laıpda tartışmamamk lazım. Çünkü senin ne yi nekadar bildiğin belli oldu

hani Müslümanın Müslümandan başka dostu yoktu... hani kuran'da... din kardeşleriniz koruyun bir gün gelecek diğer dinler sizin düşmanınız olacaktı... ???

Nasıl oluyorda... herşey ateist bir gazetenin yazdıkları çizdikleriyle ilerletiyorsunuz o zaman.. ??? müslümanlığınız o zaman çelişiyor birbiriyle ???

Sadece Taraf'ın Değil Ben Tüm Vakit-zaman-yeni şafak Bunlarında Ateist Olduklarına İnanıyorum... Çünkü... Müslümanlıkla İşleri Olmayan Gerici Bir Müslümanlık Yolunda Koşmaktan Başka Napıyorlar...

İslam Hani Hep Modernleşme Diniydi... Ama Bunlar Gericilik Dini Olarak Gösterip Hatta.. Ateist Düşüncelerle Bunuda Çok İyi Başarıyorlar..:goz:

Arkadaşın birisi deyim yerindeyse saçmalardan seçmelerin en şekgin örneklerini sıralamış

:durdurun:durdurun:durdurun

hani Müslümanın Müslümandan başka dostu yoktu... hani kuran'da... din kardeşleriniz koruyun bir gün gelecek diğer dinler sizin düşmanınız olacaktı... ???

Nasıl oluyorda... herşey ateist bir gazetenin yazdıkları çizdikleriyle ilerletiyorsunuz o zaman.. ??? müslümanlığınız o zaman çelişiyor birbiriyle ???

Sadece Taraf'ın Değil Ben Tüm Vakit-zaman-yeni şafak Bunlarında Ateist Olduklarına İnanıyorum... Çünkü... Müslümanlıkla İşleri Olmayan Gerici Bir Müslümanlık Yolunda Koşmaktan Başka Napıyorlar...

İslam Hani Hep Modernleşme Diniydi... Ama Bunlar Gericilik Dini Olarak Gösterip Hatta.. Ateist Düşüncelerle Bunuda Çok İyi Başarıyorlar..:goz:

kardeş yavaş yazdıklarına dikkat et bir müslümanın müslüman olmadğını idda edersen senin sonun olabilir tartarak söle kaş yapıorum derken göz çıkarma...

Taraf ın ne mal olduğu belli.
Para ile yazdırılan tetikçi kalemlerin mekanı.
Arkadaşın birisi TUVALET KAĞIDINA benzetmiş.
Bence yanlış.
Tuvalet kağıdı hiç olmazsa bir işe yarar

taraf gazetesinde bir yazarın bir makalesi vardı başlığıda şuydu ALLAH diye biri varmış buda bize taraf okuyanların ALLAH hakkındaki görüşleri çerçevesinde ipucu veriyor

Geri