Bu manşet Erdoğan'ı çıldırtacak!

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Altın Üye
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Emin Çölaşan'ın yazdığı Sözcü bugün ağızları açık bırakan bir manşetle çıktı. Gazetenin ilk sayfasında bir karikatür ve Ata'nın resmi vardı.

107586.jpg

Ulu Önder Atatürk'ün ölümünün 71. yıldönümünde tüm gazeteler ilk sayfalarının bir kısmını Atatürk'e ayırdı. Sözcü gazetesi de bunlardan biriydi.

Öyle bir manşetle çıktı görenlerin ağzı açık kaldı... Bir yana Atatürk'ün fotoğrafını yerleştirmiş, fona da büyük bir karikatür basmıştı. Karikatürde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, oynarken resmedilmişti...

Atılan manşetde şuydu; O HEP YAŞAYACAK SEN OYNA!

İŞTE SÖZCÜ'NÜN O MANŞETİ;

1.20091110112818..jpg

ATATÜRK'Ü ANMAYAN TEK GAZETE

1.20091110113102..jpg

Atatürk'ü ölüm yıldönümünde anmayan tek gazete Taraf oldu... Vakit

gazetesi dahi ilk sayfasından Atatürk'e yer verdi... Taraf ise 10 Kasım'ı görmedi.

Aykırı yayınları ile dikkat çeken Taraf gazetesi, bilindiği gibi Cumhuriyet bayramını da ilk sayfasından görmemişti... Yine aynı tavrını sürdürdü bu kez de Atatürk'ü ölüm yıldönümünde anmadı...

Taraf gazetesi, cumhuriyet bayramı ile ilgili haberleri görmemesi üzerine gelen eleştirilere;

-Dünyanın hiç bir yerinde böyle günler gazetelerin ilk sayfasında yer almaz iddiası ile yanıt vermişti...

kaynak

İlk Gazete Tam Bir Gerizekalılık 2. Gazete Yani Taraf İse Ülkeyi bozmaya çalışan bir grup insanın gazetesi Bence ..

Sözcü ve taraf aynı tür iki gazete sadece yazılanlar tam zıt. Tarafın gazetecilerini al sözcüye koy , sözcünün gazetecilerini al tarafa koy ve sadece normalde yazacaklarınızın tam tersini yazın de aynı haberler cıkar.

Ayrıca Atatürkle Erdoğan aynı kefeye konmuş, merak ediyorum sözcünün böyle bir korkusumu var ondan dalga geçiyor anlamadım

Benim Bildiğim Milletin Sözcüsü Olunur,
Bunlar Kendi Kişisel Egolarının Sözcüsü.

Sözcü Atatürk üzerinden Siyaset yapan bir aptalın gazetesi işte ..

Ergenekoncuların SÖZCÜ sü hırsından kuduruyor.

Yakında tımarhanelik olurlarsa şaşırmayın.

TARAF

arap örf ve adetlerini islam zanneden.
Arap kültür kölesi bir gazetedir.

arap fedayileri

her fedayi bir o kadar da enayi dir.

TARAF

arap örf ve adetlerini islam zanneden.
Arap kültür kölesi bir gazetedir.

arap fedayileri

her fedayi bir o kadar da enayi dir.

Acaba Bugün Kaçıncı Arap örf ve adetlerini islam zanneden diyorsun ya yeter Fakesin sen herhalde Bi susta herkes kendi dinini yaşasın Sende öyLe !

bekleyin Türk ler yeniden ergenokondan cikacak
iste o zaman yaptiklarinizin cezasini cekeceksiniz.

Arkadaşım lütfen kokutma beni.Çokk tırsıyorummmmm

yahu siz hakkaten çok komik arkadaşlarsınız.

ayrıca taraf gazetesinin yazarlarının yüzde 80 i ateist tir. Sen ne arabından bahsediyorsunuz.

neyse anlaşıldı senle muhatap laıpda tartışmamamk lazım. Çünkü senin ne yi nekadar bildiğin belli oldu

Acaba Bugün Kaçıncı Arap örf ve adetlerini islam zanneden diyorsun ya yeter Fakesin sen herhalde Bi susta herkes kendi dinini yaşasın Sende öyLe !

Hah iste bulmussun ;)

Herkes kendi dinini yasasin. Karisma sende ona buna. Dinsizlikle imansizlikla suclama kimseleri. Bugun sanirim sana nasihat verme gunum mert : )

arap sevdalisi arap köpeklerini arabistana göndermek lazim

islam = bilim düsüncesindeki arap kardeslerimi tenzih ederim..

Arkadaşım lütfen kokutma beni.Çokk tırsıyorummmmm

yahu siz hakkaten çok komik arkadaşlarsınız.

ayrıca taraf gazetesinin yazarlarının yüzde 80 i ateist tir. Sen ne arabından bahsediyorsunuz.

neyse anlaşıldı senle muhatap laıpda tartışmamamk lazım. Çünkü senin ne yi nekadar bildiğin belli oldu

eger senin birilerine ateist deme hakkin varmi .?

Allah sana o yetkiyi verdimi.?

eger sende o hak varsa bende sana ve senin gibi düsünenlere diyorum ki.

sizin gibiler müsrik kafirlerdir.

Geri