Bu Müze Nasıl Gezilir?

icemen

New member
Reaction score
0
32.jpg

Meksika'da bu günlerde yoğun bir çalışma var...

31.jpg

Bu hazırlığın sebebi dünyanın en büyük sualtı heykel müzesi için..

30.jpg

Bu sanat eserleri, Meksika açıklarında su altına yerleştirilecek 400 heykelden ilk parçalar.

29.jpg

Bu müze, bölgenin Maya tarihinin şerefine, Isla Mujeres, Punta Cancun ve Punta Nizuc'un batı kıyılarındaki Ulusal Deniz Parkı'nın deniz yatağına yerleştirilerek oluşturulacak.

28.jpg

Proje 18 ay aldı ve ilk üç heykel vinç yardımıyda denizin dibine yerleştirildi.

27.jpg

Hem ülke kültürünü tanıtmayı hem de turizmi teşvik etmeyi amaçlayan proje için 350 bin dolar harcandı.

26.jpg

Sualtı müzesinin, bölgede çevre bilincini artırması da umuluyor. Heykellerin sualtı yaşamına ve ekosisteme zarar vermeyecek şekilde yapıldığı belirtiliyor.

25.jpg

24.jpg

23.jpg

22.jpg

21.jpg

20.jpg

19.jpg

18.jpg

17.jpg

16.jpg

15.jpg

14.jpg

13.jpg

12.jpg

11.jpg

10.jpg

9.jpg

8.jpg

7.jpg

6.jpg

5.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

bende bilmiom nasıl gezildiğini :D :D

cok güzel düsünülmüş bir fikir bence

☼«InfernaL»☼;4820913' Alıntı:
Denizde yüzerken şöyle resimdeki gibi bir görüntüyle karşılaşsam herhalde o anki tepkiyle bol bol su yutarım.

10.jpg

hakkatten ya x)
böyle bişeyin varlığından haberim olmadan dalsam böle bi manzarayla karşılaşsam bi an regülatörü ağzımdan fırlatırdım " ... " demek için =D

adamlar süper yapmış felaket

suya dalmadan önce altına bez vermeleri lazım heran karşına çıkacak bir heykelde donları doldurabilirsin diye :D

bide bi ip ucuda ben verim baktınız etraf soğudu hafiften gazı salın alt tarafa oohhhh sıcacık mis gibi :D bu arada ıssız bir alanda yapmanızı öneriyorum çünkü çıkan kabarcıklar sizi ele verebilir :D

Bi Müze İçin O Kadar Yerin Dibine Girmeye Gerek Yok Yaw..

Biraz önce gezdiğim şekilden başka şansım yok.

Geri