Bu LincoLn Ne Yapmaya ÇaLışıyor???

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Bana değil hocaya sorun!

HABERTÜRK, merak edilen soruyu bizzat Brezilyalı yıldıza sordu.

139951.jpg

GAZETE HABERTÜRK ÖZEL HABER / ERHAN TELLİ

Korkmaz’la arasındaki buzlar eridi sanılırken, Sambacı yine kafa karıştırdı. Brezilyalı’nın Fenerbahçe derbisinde forma giyip giymeyeceğine Bülent hoca bugün karar verecek.

Sarı-Kırmızılı kulübe transfer olalı neredeyse iki sezon geçti ama Brezilyalı yıldız Cassio Lincoln hakkındaki tartışmalar bitmedi. Galatasaray’ın geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kazandığı yılda bile en çok eleştirilen oyuncuların başında gelen Lincoln, bu sezon da üst üste çıkardığı yeni krizlerle hedef noktası oldu Hamburg maçında teknik direktör Bülent Korkmaz’la gerginlik yaşayan ve sonrasında milli maçlar için verilen arada izin alamamasına karyın ülkesine giden Lincoln, bir hafta sonra geri dönerek para cezasına çarptırılmıştı. Sambacı, ayrıca G.Antep deplasmanına götürülmeyerek Florya’da bırakılmıştı.

SİTEMLİ BİR İFADEYDİ

Bütün bunların ardından herkes Lincoln’ün Fenerbahçe derbisinde sahada olup olmayacağını merak ediyordu. HABERTÜRK, bu sorunun birinci ağızdan cevabını öğrenebilmek için bizzat Brezilyalı yıldıza sordu. Ancak cevap hayli ilginçti; ‘Bilmiyorum...” Ve sitemli bir ifadeyle devam etti G.Saraylı futbolcu: “Bunu bana değil hocaya sorun...”

Lincoln, bu açıklamasıyla teknik direktör Bülent Korkmaz’a da bir anlamda göndermede bulundu. Brezilyalı futbolcunun yarınki derbide sahada olup olmayacağı hakkında son kararı Bülent Hoca bugün verecek.

Haberturk

Adamın her Lafının aLtında bi anLam arıyorsunuz..Be adam bu kadar da fesatLık oLmaz ki!!
"BiLmiyorum", "Bana deiL hocaya sorun" ifadesinde ne var ki anLayamadım !
Tabii ki hoca biLecek LincoLn nerden biLsin oynayıp oynamayacağını ? Hay ALLah'ım

Aa yeter ama he nefes alsa suç arıyoruz adamda?
İlla herkes yazı yazıcak bu konuda yoksa bi tarafları rahat etmez

Habertürk Bunu Başka takım TaraftarLarına yedirirsinde GS Taraftarına biraz zor yedirirsin.. Sitenizde Zaten Magazin haberinden başka bişey yok.. Dürüst haberciyiz diye geçinirLer bide..

Geri