Bu konuya Nasıl bİr cvp Verirdiniz ? Bir bakın !!!

ben bunu biliyordummmm :cool: hahaahah tam yazıcaktım sne cavabını yazmışsın :alkol:

MissRigaL aynı avatarı kullanmak istemiyorum umarım avatarını bir an önce değiştirirsin bu 1. :boks: 2.si ise bence kadının kardeşini öldürmesi tam bir çelişki. :D farklı mantık gerektiriyor bence. düşünsenize kadının suçu ortaya çıkabilir ve adamı tamamen kaybedebilirç bence o adamda katildi... psikopatlık birbirini çekiyor olsa gerek :D :D :D :D :D

abi bence hakkettende acayip bir mantık ama yerinde bir mantık fazla düşünmeye gerek yok aslında zor bir soruda değil ama abd li psiikolaog yada polisler tarafından aslolan verilecek olan cvp ne olduğu demekki bir tÜrlu sınav gibi bişey Allah tan psikopat tarafım yok heheheheh bend efarklı cvp vermiştim :):)

Uzak bir ihtimal olsa bile:
Kadın kız kardeşinin adamla aşk yaşadığını öğrenir ve kız kardeşini öldürür.
Gerçi bu tip olaylar sadece ;Türk Filim'lerinde olur.

padlock' Alıntı:
MissRigaL aynı avatarı kullanmak istemiyorum umarım avatarını bir an önce değiştirirsin bu 1. :boks: 2.si ise bence kadının kardeşini öldürmesi tam bir çelişki. :D farklı mantık gerektiriyor bence. düşünsenize kadının suçu ortaya çıkabilir ve adamı tamamen kaybedebilirç bence o adamda katildi... psikopatlık birbirini çekiyor olsa gerek :D :D :D :D :D
avatar mi sen benden sonra gelmissin senin degismen gerekiyo cunki senden once ben burdaydim vardim,degistirmeni bekliyorum..

sanırım bende katilim............ :mad:

qyner' Alıntı:
sanırım bende katilim............ :mad:

Allah ım bı katılle aynı ewı paylasıyorum ..... Tanrım sen benı koru yarabbim ... :D

Geri