Bu konuya Nasıl bİr cvp Verirdiniz ? Bir bakın !!!

balalayka

New member
Reaction score
0
Soruyu okuyun cevabını verin ve sonra sonucu için aşağıya
bakın.
Bu bir Şaşırtmaca sorusu değil.
Okuduğunuz soruyu cevaplamaya
çalışın.Benim
tanıdığım hiç kimse dogru cevabı
bulamadı.

Bir kadın annesinin cenaze töreninde
hiç tanımadığı bir adamla
karsılasır.Adamın
hayatının erkegi oldugunu düsünür ve anında asık
olur,
ama adama telefon numarasını sorma
şansı olmaz...
Bir kaç gün sonra bu kadın kendi
kızkardesini öldürür.

SORU:
Kadın kızkardesini neden öldürmüs
olabilir?
(Cevabını vermeden önce biraz
düsünün)
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
CEVAP:

????????

cevabı bir kaç kişi yazsın o zaman yazacağım lütfen kızmayın :) ama önce soruya kendinizi test etmek için cvplar yazın asıl cvp ı ondan sora öğrenmenizi istiyorum hem sizde kendiniizi denemişolacaksınız :D

adamı bulmasını solemiş dir kardeşine oda bulamayınca öldürmüşdür
:D:D:D hehejhe buna ben bile inanmadım

bekliyorum bikac kişi yazsın da cevap acıklansın diye ama umut yok sanırım :)

bence cok sacma bi soru, mantık yurutulcek bişey yok gibi... cevaplarda tamamen sallama olcak, ya tutarsa :)

balalayka sen yaz cevabı ya kimse bişi yazmıyo işte

m_y' Alıntı:
bekliyorum bikac kişi yazsın da cevap acıklansın diye ama umut yok sanırım :)

bence cok sacma bi soru, mantık yurutulcek bişey yok gibi... cevaplarda tamamen sallama olcak, ya tutarsa :)

abi inanın bana dehşet bir mantığı var amerikada ünlü bir psikoloğun yaptığı testlerden biriymiş bu insanların bir yönunu ölçuyor. bunu sölersem zaten bir anlamı kalmıcak bi kaç kişi daha yazsın cvp ı yazacağım yazmayan olursa biraz beklerim yine yazarım

ama inanın ben cvp ı mailimde okuduğum zaman baya şaşırdım ilginç bir test yani sadece ÇOCUK ken birbirlerine sorulan saçma sorulardan biri değil diye düşünüyom tabi fikirler aynı olmayabilir ben yine bi 5-10 dakka bekliyim ondan sora cvp ı yazarım

adami cenaze toreninde tanir,kiz kardesini öldürür cunki adam yine cenaze torenine gelir diye tahmin ettigi icin öldürür.cunleyi siz toparlayin iste. :D

[ MissRigaL ]' Alıntı:
adami cenaze toreninde tanir,kiz kardesini öldürür cunki adam yine cenaze torenine gelir diye tahmin ettigi icin öldürür.cunleyi siz toparlayin iste. :D
tamam işte bu bayaa mantıklı bencede :eek:

[ MissRigaL ]' Alıntı:

cvp ı aynen kopyalıyom bu arada abi sendne korkulur yaw :):):)

CEVAP:

Kadın, asık oldugu adamın bu cenaze
törenine de gelecegini umud
ediyordu.

Eger soruyu böyle cevaplandırdıysanız, tam bir psikopat gibi düsünüyorsunuz demektir.
Bu ünlü bir Amerikalı psikologun bir kisinin gerçekten katil olup olmadıgını bulabilmek için uyguladıgı testlerden biri.
Yakalanmıs bir çok katil (serial killer) bu testteki soruya dogru cevap vermis.
Eger soruya dogru cevap vermediyseniz
sizin için çok
iyi....

Hahaha bi psikopat var aramızda! yaşasın!! Artık kafamızı bozan herkezi MissRigal e havale etcez arızaya bağlayıp gebertsin diye. :)

Tyler Durden' Alıntı:
Hahaha bi psikopat var aramızda! yaşasın!! Artık kafamızı bozan herkezi MissRigal e havale etcez arızaya bağlayıp gebertsin diye. :)
:eek: :eek: psikopat oldum ya :(

[ MissRigaL ]' Alıntı:
evet arkadaşım senin cevap doğru
bunu bir dergide okumuştum bende

yanlış bi psikoloji sorusu! aynı cevabı bende vardim okur okumaz. ama bunun psikopatlıkla diil mantıkla ve stratejik bakışla alakası var sanırım. çokmu egoistleştim ne :)

[ MissRigaL ]' Alıntı:
:eek: :eek: psikopat oldum ya :(

anaaa üzüldü beee :)

bende avatarımdan utandım :) hemen bi melek yapıcam avatarımı :)

ya bende böyle bişiler duymuştum sanki cenaze törenine gelir diye kardeşini öldürüyodu galiba yazmışl zatii cevabıı

çok değişik bir açıdan bakmak gerekiyor olaya

Bu Soruyu Duyduğum Kadari Ile Abd' De Piskologlar Seri Katillere Soruyorlarmiş Ve Inanilmaz Bir Biçimde %95 'i Doğru Cevabi Veriyormuş..!hayret Doğrusu..!

Geri