ilker_1907
New member
- Reaction score
- 0
Arkadaslar konu başlığına yazmak isterdim konuyu ama aslında bunun adı nedir onu bile bilmiyorum önizleme desem farklı bişey galiba windowsta önzileme için ayrı bi bölüm var ama benimki biraz daha farklı resim koyucam..daha iyi anlatabilmek için...Biliyorum aslında çok önemli bişey değil ama kafayı taktım bilirsiniz bu durumları...
resimde de gördüğünüz üzere ben video dosyalarımın önizlemeli olarak gözükmesini istiyorum...önceden bütün indirdiğim videolar öyle gözükürdü dosya içinde ama sonra ne olduysa oldu ve sadece dosya simgesi gözüküyo..Bir türlü çözemedim.Şimdi sizin yardımınıza ihtiyacım var.
Belki bi çözümü vardır.
(bu arada dosya formatları farklı değil yani mp4te de önizlemli var flvde de ama gözükmeyenlerde aynı)

resimde de gördüğünüz üzere ben video dosyalarımın önizlemeli olarak gözükmesini istiyorum...önceden bütün indirdiğim videolar öyle gözükürdü dosya içinde ama sonra ne olduysa oldu ve sadece dosya simgesi gözüküyo..Bir türlü çözemedim.Şimdi sizin yardımınıza ihtiyacım var.
Belki bi çözümü vardır.
(bu arada dosya formatları farklı değil yani mp4te de önizlemli var flvde de ama gözükmeyenlerde aynı)