Bu Known Ne Yapıyor ? ..

uLash

Kaleidoscope
Altın Üye
Reaction score
1
Son zamanlarda Sevgılı Moderatorumuz Userlerın KorkuLu ruyası Hut ProgramLarın efesi , Canımız Cıgerımız Known ,Adeta 3. dunya Savaşı Hissini Andıran Bır forum Katlıamına Onculuk eder Oldu =) suraya bakın sayın Üyeler kardesler şu resımlere ıyı bakın ...

Resımlerdede gordugunuz gıbı Known Hem Uploadda krallıgını Hem Yoketmektekı Krallıgını surdurmeye calısıyor .. FoRumumuzun en alt kısmında Bulunan Gerı donusum kutusunu mesken tutan kNown ne yapıyor ? neyın pesınde bu adam ? Artık Upload yaparken 1 kere daha dusunun Satın UyeLer Ve dostlar her an şöyle manzaralarla Karsılasabılırsınız...

Bu ve Bunun gıbı 100 lerce Antı Known Mesajlar bunyesınde Barındırıyor hackhell ...
Benden sıze tavsıye ..aman dıkkatLi oLun ... =)

:D Yakında patlar bu geri dönüşüm kutusu :D

böLüm çok işLek oLunca, moderatör aşırı çaLışkan oLunca (=

bu görüntü normaLdir.

aynı durum aduLt fiLmLerin 50. sayfasından yaklasık 80. sayfasına kadar da böyLe...

olay su ki;

konularını takip etmeyenLer, linkLeri kırıldırıqında biLdirmeyenLer böLüm kuraL ihLaLi konuLar o kadar mevcut ki... forumun en yorucu böLümLeri (bana göre) aduLt, programlar, geyik mizah, siyaset (siyasette konusmalar haric sorun cıkmıo zor yönu bu..) ve donanım...

örnek verirsem; forum ve böLüm kuraLLarında baslıqa yardım yazmak yasak yazıyor ama bi konu acılıo "yardddddddddıııııııımmmmmmm" , "hellllllppppppp" gibi :) üyeLer böLüm ve forum kurallarında dikkatLi oLursa ne KnowN dai nin ne de bashka arkadasımın bu kadar ugrasmasına gerek kaLmaz... haa bizLer böLüm modlarıyıs işimizi severek yapıyoruz ki burdayız en iyisini yapmaya caLısıoruz ama şu yukarda gösteriLen capsLer gerçekten üzücü bi durum... forumda kuraL ihLaLLerini gördüğümde üzülüyorum... HackheLL 2005 ten beri var oLan bir forum sitesi bizLer hiç mi birşey öğretemedik??? ama bazen görüyorum ki bizLer uyarsakda öğretsekte bizim insanımız bu tip şeyLeri yapmaktan kaçınmıyor...

herneyse KnowN dai koLay geLsin :D

Yemedin iÇmedin ßeni Takip ettin Dimi :hhmanD

ßöLüm ßiLDiginiz gißi degiL ßen naßim :durdurun :durdurun

ßu Arada AvatarımdaKi SimPSoNCuK şaşIMI ßakıyor.. :hhmanD :biggrin :biggrin

Zeßani Kankam Gerekeni FazLasıyLa açıKLamıŞ Teşekkürler KanKa :goz:

evet genel bir temizlik lazım çok kırık linklerle karşılaşıyoruz

Dusmana Gosterıp gerı cekıceksın Bu Known'u =)

Known herzaman söylediğim gibi benim hakkettğim bir bölüme mod atandı. Ve geri dönüşüm kutusuna benden daha çok konu göndermeye başladı.

Bu hainin tek amacı en iyi moderator konusunda beni geçmek. Avucunu yalarsın anam......:melek

Konunun açılması iyi olmuş. Çok çalışan kişiler herzaman övgüyü hakederler...

Known herzaman söylediğim gibi benim hakkettğim bir bölüme mod atandı. Ve geri dönüşüm kutusuna benden daha çok konu göndermeye başladı.

Bu hainin tek amacı en iyi moderator konusunda beni geçmek. Avucunu yalarsın anam......:melek

:hhmanD Sen benim karşimda duramazsın bile abi :hhsigara

yakında geri donusum kutusuna modluk koyarsa sasırmam puahzuahah...:D

toprağım siLiosa hakLıdır. . .

Geri dönüşüm kutusunla arkadaş oldu mübarek :D ilk on sayfa ona aittir allah bilir :D gerçekten çok çalışmanın karşılığı bu olsa gerek

Kardesim görevini yapıyor...Hemde üstün bi PerformansLa.....= )​

Mesaj sayısı 2 katına çıkmıştır heralde :)

Geri