Bu Kizlar Yüz Vermediğinizde Ne Diyorlar Sizce

By_GeNcO' Alıntı:
geldigin belli oluyor ispiyoncu :) hoşgelmişsin :cool:
ama biraz daha sakin olursak daha iyi olur.. :eek:
kardesim saolda :) sakinim ben :p yaw beni sinirli gösterip kacırcanız dimi bütün kızları :eek: tabi öbür forumda hıc kız yoktu herkez kayıyodu :) ama bu forum baya iyiymis sewdim ben :clap:

ii ozmn mekanın bellı oldu senın...sırf bunun ıcınmı geldn buraya...?

orda kaıyo du demekle paso küfür ediliodu demek istedim :) hanı burda olan 3*-5 kızla sewıye korunuo onu anlatmak ıstedım yoksa kız ıcın bı foruma takılcaksam ask la weya dıyetle ılgılı olan forumlara takılırım di mi ama :)

bize yüz vermeme gibi bi durum olamaz. iş bayanda biter. zorlada bişi olamayacagına göre... hiç gerek yok bu tip yazımlara ;)

sen öyle zannet bunlarda herkes hem fikir puhahahahahahha

üüüüüfnasıl girls bölümübu yavvvvv

bence yanLış bi yorum oLmuş erkek yüz vermiosa [ki oLmaz öLe şey :p ] kızın kendini ezik hissedip kompLexe girmesi yanLış yani.oLmuOsa oLmuOdur..

erkek nie yüz vermiomuıs ? o kadar acmı erkekler yada sen kendıne baya güveniosun :)

bizim kızlarda piskopat yahuuu avatara bak sennnn :) şaka ha alınma :D
kızlar siz bizi ne sanıyosunuzzzzz... kız avcısı falanmı

aLınmam merak etme (; bişi oLmuOsa zorLamaya yada kendinde bi sorun buLmaya gereq yok dedim sadece.ezik oLmamak Lazım..

evren üstad cümle bomba olmuş:
"bence iş sıfatta biter" helal be....

erkeklil ölmedi hepinize iyi geceler
BEN DELİ KADİR ULEN YAŞASIN KADİRİZM UHAHAHAHAHHAHAH

benle aynı fikirde olan arkadaşlara rastlamak güzel böyle olmazsan ilişki yürümez light selami olmaktansa taşfırın erkeği olmak daha faydalı geliyor yoksa mazallah parmağında oynatır onun için bir kez daha
BEN DELİ KADİR ULENNNN YAŞASIN KADİRİZM

HEYT BE NE DELİ YAZARMIŞIM ŞİMDİ

N aLaqa yaa.BöLe maço tipLerden hoJLanan kızLar varmı haLa :S

Geri