Bu kez futbolcu değil takım transfer edecek

icemen

New member
Reaction score
0
fft16_mf477145.Jpeg

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Bulgaristan Birinci Ligi’nde mücadele eden Beroe Kulübü’nü satın almak için harekete geçtiği iddia edildi.

Demirören’in, siyah beyazlı camianın önemli isimlerinden Mehmet Kazancı’nın da geçmiş yıllarda ilgilendiği Beroe’yi satın alarak, Beşiktaş Kulübü için ‘istasyon takım’ yapmayı planladığı belirtildi.

Yabancı sorunu çözülecek Beşiktaş’ta şans bulamayan yabancı futbolcuları bu kulüpte değerlendirecek olan Demirören, böylelikle geçmiş yıllarda bir çok kez sıkıntı yaratan fazla yabancı sorununu çözmüş olacak.

Ayrıca, A2 takımında yer alan yetenekli gençler de Beroe’ye gönderilerek tecrübe kazanmaları sağlanacak. 150 bin Türk asıllı nüfusun yaşadığı Stara Zagora şehrinin belediye başkanı Svetlin Tancev, 650 bin Euro’ya satmayı düşündükleri kulüp ile, Yıldırım Demirören’den başka Türk işadamlarının da ilgilendiğini söyledi. Beroe’nin forma rengi ise yeşil beyaz.​

Milliyet

Yav Ne İşin Var Demiröen Bulgaristanda,
Türkiyede Takım Mı Kalmadı.

Mal herif beşiktaşı abad ettin ya git bide ordakı takımın bı tarafına tukğr senı ben o takıma baskan yapanıda sana o takımı satanı da...................................tobe yarabbım sorla adamı kufrettıd-rıyolar yarabbım.....

BuLgarLara Acıdım Bak Şimdi.. AdamLar Bu Tüp BeyinLiyi TanımıyorLar HeraLde ??

çok faydaLı oLacak bi haber,gerekirse transfer ediLecek yabancı oyuncuLar önce beşiktaşta değiL burada denenir.. ;)

çok faydaLı oLacak bi haber,gerekirse transfer ediLecek yabancı oyuncuLar önce beşiktaşta değiL burada denenir.. ;)

Demirören Ve FaydaLı ??

Mustafa Sen Buna Gerçekten Inanıyormusun ?? GüLdürme Allah Aşkına..

kesinlikle doğru bir hamle

bjk'li değilim ancak dışa açılmak , bi ayağı avrupada olmak her zaman iyidir

eğer denilenler yapılacaksa çok da faydalı olabilir

demirörenin hataları olabilir ama o takım alınırsa öncelikle bjk'ye yarayacak demirören'e değil ...
hatası var die yaptığı iyi bir şeyi kötülemek olmaz bana kalırsa ...

Geri