Bu kediden dünyada 10 tane varmış

sonsuzluga, resimler guzelmi$ ama eger her resimdeki kediler farkliysa dunyada 10 taneden fazla kaldigini kanitlami$ olduk :D bide zaten bi resimde 5 taneler. enteresan bi hayvn o kadarda cirkin deil bence benimde olmasini isderdim hatta kedimi tra$ edcem hazir permatik sudan ucuz 40ykr olmu$ken:D:D

ÖLmeden Önce ÇekiLmiş phoTo Ları OLamazmı :p

10 tane kalması çok kötü. İnsanoğlu dünyanın düzeninin bozmaya devam ettikçe daha bir çok hayvan türü maalesef tükenecek. Bu hayvan neslinin tükenmesinde en büyük suç insanlarda.

Çirkin olayına ben katılmıyorum. Zira dünyadaki bir çok hayvanın yaratılış gayesi vardır muhakkak ve ibret alınması gayesindeyim.Emeğine sağlık.

Garip...
CiLdi tıpkı bir insanı andırıyor...

Bu Nasıl Kedi Yaw:saskin

Emeğine Sağlık...

bu konuyada daha onceden yorum yaptım uzgunum ki daha once genıs caplı olarak verılmıs

tabiki olmeden oncede cekilmi$ olabilir, her ne kadarda bu ihtimal sen soylemedn once aklima gelmemi$ olsa bile :p

bende bugun ovada ova tav$ani buldum onu beslemeye cali$iyorum avcumun yarisi kadar..olcek buuk ihtimal cok yakindaa ama kurtarmaya cali$iorum :p

kedi işte yaa yinede emeğine sağlık

hayvanları severim :melek

bi kere hayvan beslemeye karar verdim.ama şu 3 hayvandan biri :durdurun

1)hemstır
2)yılan
3)piranha

ama malesef olmadı hiçbiri.annem "sen manyakmıısn kızım"dedi :saskin sadece balık besliyorum.batsın bu dünyaa:(
Zööööö :D Pirana mı Yılan mı Delimisins ne ? ! :D

valla dordur 10 tane kalması
.

Geri