Bu kahvede Tayyipçilere çay yok

Amerika israilin tarafından yönetilen bir uşak.Brzanide amarikanın beslediği uşak.Paşa daha belli eğil ama yakındır paşanın ortaya çıkması...

Paşa da belli uşakta onu geçtim.

Dün şehit babasının, dtplileri dükkanından kovmasına alkış tutuyorsunuz da buna neden tepki.

Dtp' nin amacı nedir? Kürt özgürlükleri değil mi? Dil, zart , tırıt vs.
Açılımın amacı nedir? :thumbdown:

Hangisi yanlış esnaf ve sanatkarlar mı? Siz mi?

Sayenizde Türkler, ülkesinde işkence görüyor.

Paşa da belli uşakta onu geçtim.

Dün şehit babasının, dtplileri dükkanından kovmasına alkış tutuyorsunuz da buna neden tepki.

Dtp' nin amacı nedir? Kürt özgürlükleri değil mi? Dil, zart , tırıt vs.
Açılımın amacı nedir? :thumbdown:

Hangisi yanlış esnaf ve sanatkarlar mı? Siz mi?

Sayenizde Türkler, ülkesinde işkence görüyor.

Dtp nin amacı kürt özgürlüğü değil sen bu kadar cahilsin işte.Kürtler pkk yı mı destekliyo cahil vatandşım benim.Pkk yı destekleyen dtp.Özgürlük isteyen ise kürt halkıdır.Pkk ve dtp baskısı altındalr siz bunu farkedemeyecek kadar körmüsün allah aşkına.Bırakın ya.Burada laf koma amacıyla gelmişsin bişeler yazmışsın yazılanı anlamamış olan biride sana teşekkür etmiş.Daha ne diyeyim size?

BJK’lı açılım protestosu
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13053934.asp

Kongrede "açılım" protestosu
Haber - POLİTİKA - Kongrede "açılım" protestosu - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, hükümetin demokratik açılım projesine değinerek uzunca bir süredir siyasetin ayrılıklar üzerine kurulduğunu söyledi. Kocaoğlu,

İzmir’de açılım protestosu
İzmir’de açılım protestosu - KanalBiz.com.tr

Muğla`da Açılım Protestosu
Muğla`da Açılım Protestosu 17 Aralık 2009 Perşembe 20:51

Samsun'lu şehit ailerinden açılım protestosu
Samsun'lu şehit ailerinden açılım protestosu haberi Güncel haberleri Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var

Şehitlikte açılım protestosu
Şehitlikte açılım protestosu - EnSonHaber.com

E-5'te açılım protestosu
E-5'te açılım protestosu

Antalya'daki 29 Ekim kutlamalarında açılım protestosu
Antalya'daki 29 Ekim kutlamalarında açılım protestosu / Türkiye / Milliyet İnternet / CHP, PKK, Antalya, Türkiye, protesto, Mustafa Akaydın, folklor, Hüsnü Çöllü, Türkiye Cumhuriyeti, demokratik açılım

Gazi Ve Şehir Ailelerinden Demokratik Açılım Protestosu
Çumra Postası Gazetesi - Gazi Ve Şehir Ailelerinden Demokratik Açılım Protestosu

Flaş! TBMM’de “Kürt Açılımı” protestosu (Video

Flaş! TBMM’de “Kürt Açılımı” protestosu (Video)

Kahvecinin yükünü hafifletim istedim...
Adamcağızı bölücülükle suçlayanlar var,pes doğrusu...

Kahvecinin yükünü hafifletim istedim...
Adamcağızı bölücülükle suçlayanlar var,pes doğrusu...

Yani birlik ve beraberlik olmasın diye adam destek veriyosunuz.Bizi vatan haini gösterenler birlik ve beraberliğe düşman.Acaba kim vatan haini?

Bu destek vermeyenlerde zaten açılımın ne olduğunu bilmeyenler?

Hani meydanda birileri eylem yapar diğerleri de ne olduğunu bilmeden o kalabalığa karışır ya aynı hesap...

Yani birlik ve beraberlik olmasın diye adam destek veriyosunuz.Bizi vatan haini gösterenler birlik ve beraberliğe düşman.Acaba kim vatan haini?

Bu destek vermeyenlerde zaten açılımın ne olduğunu bilmeyenler?

Hani meydanda birileri eylem yapar diğerleri de ne olduğunu bilmeden o kalabalığa karışır ya aynı hesap...

Evet ben açılımın ne olduğunu bilmiyorum.

Neyi açacaksınız ne yapacaksınız.AK partinin veya
Başbakanımızın altına imza attığı bir program varmı?

Vatanına milletine ihanet eden teröristleri çiçekle karşılamaksa açılım
eksik olsun ben almıyacağım...

Evet ben açılımın ne olduğunu bilmiyorum.

Neyi açacaksınız ne yapacaksınız.AK partinin veya
Başbakanımızın altına imza attığı bir program varmı?

Vatanına milletine ihanet eden teröristleri çiçekle karşılamaksa açılım
eksik olsun ben almıyacağım...

Onları biz karşılamadık.Pkk yandaşları karşıladı.
Madem açılımı bilmiyoırsun neden zart zurt konuşuyorsun?

O haberin doğru olduğu bir muamma.Doğru olmasının yanında o adamın [AK] olması başka bir muamma...

haber doğru.bugün o akpli vekil akşam ana haberlere (star tv) kendisi çıktı.ve ahmet türk'ü savundu.

O zaman ak olma meselesi:D
Bu her partide vardır içinde hain olabilir..Önenli olan da bunlarımn ortaya çıkmasıdır.
Zaten eve daveti bir başbakan adlet bakanı dış işleri bakanı..... Bunlar yapmıyorsa; yapanların ak olma ihtimali düşüktür.

Çok bilmiş gibi konuşuyorsun.Kim kurduğunu ve ıspatını yap..

Gökten zembille indi... Ama zembilin nerden kalktığı şüpeli. Ankaradanda kalmış olabilir kandildende. Hatta abd den bile kalmış alabilir. Ama üçbeş çapulcu itin bayram havasında binlerce terör yandaşı tarafından karşılanması, hükümetin gücünün kime yetmediğini apaçık göstermiştir...

Gökten zembille indi... Ama zembilin nerden kalktığı şüpeli. Ankaradanda kalmış olabilir kandildende. Hatta abd den bile kalmış alabilir. Ama üçbeş çapulcu itin bayram havasında binlerce terör yandaşı tarafından karşılanması, hükümetin gücünün kime yetmediğini apaçık göstermiştir...

hehe haklısın:D ..Onun için hükümettekler yapılanları kınadı.Kendi yaptıklarını kınadı dimi.KAfanı çalıştır biraz.

tayyipçiler de neymiş ya? :) bu ifade yeni mi çikmiş? :)

2 kişiden 1 i oy vermiş bu tayyibe. yakında kahvede avlayacak sinek arar bu zatı muhterem onu da bulumaz...bir insan tepkisini ister sevsin ister sevmesin veyahutta nefret etsin farketmez bu şekilde yaparak göstermesi kadar saçma bi şey olamaz.Beğenmiyorsa vatndaş oyunu vermez tayyibe o kadar . Pardon unuttum ya artistik yapmakla bi yere varamaz kahvehanesini bi derneğe dönüştürsün de sadece üyeleri girsin en azından iflastan kurtulur:)))))))))üye olmayan giremez :)))))))

hehe haklısın:D ..Onun için hükümettekler yapılanları kınadı.Kendi yaptıklarını kınadı dimi.KAfanı çalıştır biraz.

Puhahahahaha olmuş bitmiş şovu kınasan ne olur kınamasan ne olur... Başta senin gücün yetmiyorki bu şovun gerçekleşmesine izin veriyorsun. KOSKOCA TÜRKİYE CUMHURİYETİ BÖYLE BİR REZALETE İZİN VERİYOR... Durmak yok fanatizme devammm:lol:

Tokatta bildiğim kadarıyla CHP MHP ve AKP kahveleri var eskiden beri yeni olan birşey değil arkadaslar..

Puhahahahaha olmuş bitmiş şovu kınasan ne olur kınamasan ne olur... Başta senin gücün yetmiyorki bu şovun gerçekleşmesine izin veriyorsun. KOSKOCA TÜRKİYE CUMHURİYETİ BÖYLE BİR REZALETE İZİN VERİYOR... Durmak yok fanatizme devammm:lol:

kimse böyle bişe beklemiyoduki devketin zirvesindekilerde bunu beklemiyodu.Evet bir tedbirsizlik oldu ama devamında dönüşlerde bunların tedbirlerinin alınacağı söyledi...

Geri