bu kadar da olmaz durumuna getirdiniz artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ortalığı karıştırmanın gereği yok..
tamam site son günlerde çok büyüdü, çok paylaşım yapıldı, ancak anlayış eski hh anlayışı, bunu değiştiremessin, demekki bir bilinen varki yapılmış...
birde şikayetler ve öneriler bölümünün ismini tartışma ve ortalığı velveleye verfme bölümü yapsak CUK diye oturcak konuya...

Yanlis Anlama!!!!

iSpiYonCu' Alıntı:
ne yanı smod lar yonetıcıler mod lar dinsizmi din konusu oldugu her baslıkta rahatsız olup kapatıyolar mı yanı bunu mu dıyosunuz ? bıraz dusunun ya konustuklarınızı tartısma olunan baslıklar kapatılır kımse dine karsı diildir..
we son olarak virgin senın werdıgın konunun daha kapsamlısı bu linkte...
http://www.biribizidurdursun.com/showthread.php?t=52366 bak fatunun actıgı konu we konu hala acık.. kı senın konun daha once werıldı dıyede kapatılabılırdı.. ama kapatılmamıs tartısma cıktı dıye kapatılmıs..

İspiyoncu kardeşim beni sakın yanlış anlama sözüm meclisten dışarı.... bunu yapanlarda war biliyorsun sakın diğer mod ve yönetici arkadaşlar üstüne alınmasın!!!! İşini hakkı ile yapanların önünde saygı ile eğiliyorum!!!! MODLARDA çok emek harcıyor ve en önemliside sorumlulukları war aramızda en çok yorulanlar onlar ama bazen aralarında kara koyunlarda çıkıyor!!!

SENİ DE AZ ÇOK TANIYORUM SAYGILI BİRİSİN SÖZÜM ASLA SANA DEĞİL!!!!!

yapar arkadaslar yapar!

musluman adam dininin propagandasini her yerde yapar!

atalarimiz islam icin cenk etmis, biz forumda yazi yazmaktan mi kacacagiz?

rahatsiz olandan da biz rahatsiz oluyoruz ne olucak simdi? medeniyet olucak, herkez dusuncesinde ozgur, biz ona karismicaz o bize karismicak!

burasi forum arkadaslar, her telden`in kurallarina bir daha bakalim, forum ne icin warmis?!

forum paylasim yeridir, yapilan paylasimlara abuk sabuk laflar sokma yeri degil!

forumun nasil kullanildigini bilmeyen teknoloji cahilleri, siz daha interneti bilmezken

biz forum kuruyorduk, ya forumu kullanmasini ogrenin yada susun yokmussunuz

hissedelim.

Bunu daha öncede yazdım dinle ilgili bir yazı yazılacaksa sahih kaynak belirtilmek zorunda eğer yoksa kesinlikle kapatırım silerim adamı da banlarım .. İnsanların inançlarını belirsizliklerle yönlendirmeye kimsenin hakkı yoktur...

İnsanların yazmış oldukları kitaplar yorumdur; din değil, bazıları o kitapların dahi sahih kabul edip söz söyletmezler ki saçmaladıkları birgün öğreneceklerdir. Mezheplerin oluşmasıda yorumdan gelmiştir ve insanların yaşayışını kolaylaştırmak amacıyladır sahih olmayıp insanın mantığına bırakılmıştır. Hanefi aynen kitabının başında bunu demektedir.

Son olarak ayet yayınlayacaksanız ayet numarası, hadis yayınlayacaksanız kimler tarafından rivayet edildiğini yayınlayın bilgi verici olsun, rüyalar, rivayetler, birilerinin şahsi görüşünü içeren ve insanları bilmem şöyle olursunuz böyle olursunuz diğerek Allah ın sözlerini alıp şirke adım atanların sözlerini yayınlamayın kesinlikle o zaman bocalarsınız...

Ne güzel birileri almış dini biryerlere kendi kurallarını koydukları inanç sistemine sürüklüyor sorgulamak düşünmek yasak burda bunu yaptırmayız

Bende dini kullanmaya çalışarak bundan çıkar elde etmeye çalışan insanlardan nefret ediyorum..! Bu tip insanları hiçbir yerde barındırmamak lazım sadece Hackhell'de değil gerçek hayatımızda da barındırmamamız lazım..! Aynı şekilde duygu sömürüsü yaparak taraftar toplamaya çalışıp sonra topladığı taraftarları kendi çıkarları doğrultusunda kullanmaya çalışan insanlardan da nefret ediyorum..!

x tebrik ediyorum seni, cok guzel bir karar werdin, hatta en dogru karari werdin

herkez bilginin kaynagini yazsin, nereden aldigini. bos bos dolasan maillerden yada hurafelerden kurtularim artik

Sss

Ya Boşwer Kafaya Takma Virgin üzülme Lütfen

çoğunluk modlardan şikayetçi yeni bir uygulama getilmesi lazım

kınıyorum......

RoKeT' Alıntı:
::::.... +1 ....::::
seni de, alıntı yaptığın kişiyi de şiddet ve nefretle kınıyorum..... hemde iki kere....
birincisi, hoşgörüsüz, anlayışsız olduğun için!....
ikincisi de cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk ile -sanki birileri öyle yapıyormuş pozisyonu yaratarak- dini konularla Atatürk'ü karşı karşıya getirerek.... ikinizi de sağduyulu olmaya ve serinkanlılığa davet ediyorum... aksi halde Allah'a havale olun!....

fatu' Alıntı:
Bende dini kullanmaya çalışarak bundan çıkar elde etmeye çalışan insanlardan nefret ediyorum..! Bu tip insanları hiçbir yerde barındırmamak lazım sadece Hackhell'de değil gerçek hayatımızda da barındırmamamız lazım..! Aynı şekilde duygu sömürüsü yaparak taraftar toplamaya çalışıp sonra topladığı taraftarları kendi çıkarları doğrultusunda kullanmaya çalışan insanlardan da nefret ediyorum..!
fatu kardeşim dini kullanarak çıkar elde etmeye çalışanları bende kınıyorum,
yalnız burada senin virgin kardeşimize karşı tutumun yanlış ,
çünkü çıkar sağlaması için bir neden yok,
bence sen virgin kardeşimize karşı bir antisempatin var,
unutmaki dinimizde kin tutmak ve küs durmak günahtır,
yanlış kimde bilemem ama afetmek herzaman büyüklüktür,
senden ricam virgine karşı bu kadar saldırgan olmaman,
bir abi olarak rica ediyorum,
bu arada virgin kardeşim aynı ricalar senin içinde geçerli
ben senide-virginide-tüm hh yide seviyorum,
burada tartışma olasını tasvip etmiyorum,
saygılarımla

neyse çözümü bulunmuş:)

olay budur teşklerer üstad hadi dolalım oraya :D

ya bence tecir etmek en mantıklısı abi!!!!
Mesala bir ay boyunca herkez takibe alınsın ve en çok laf sokan, tartışma çıkaran arkadaş "o ayın dingili" falan seçilsin....
Millet olayı abarttı yaffff !!!!!!

FORUM BURASI ARKADAŞLAR YAAA KENDİNİZE GELİN AZJIK!!!

BAKIYORUM İŞ "İNSANLARIN ve BU İNSANLAR İÇİN ÖNEMLİ OLAN BAZI MİLLİ ve VİCDANİ DEĞERLERİN HAKARET BOYUTUNDA TARTIŞILMASINA GELDİ!!!

"geçen gün ülkemize nükleer santral kurulmasın, radyasyona maruz kalmayalım, çevre kirlenmesin dedim.... Biri çıktı bana sen bu ülkenin gelişmesini istemeyen bir vatan hayinisin" dedi.

Ben vatan hayiniymişim bakarmısınız!!! Şimdiye kadar verdiğim 2 mesajım hariç hepsi Laik Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmezliği ile ilgili... Diğer 2 si ise forum oyunu!!!

Yapmayın arkadaşlar gözünüzü seveyim!!!
ARIZAMISINIZ SİZ YA HERKEZ BİRBİRİNE LAF SOKMA ÇABASI İÇİNDE!!!

BİLGİ, HABER, OYUN, PROGRAM, v.s....v.s..... gibi GÜZEL ŞEYLERİ PAYLAŞMA YERİ BURASI YA!!!

İLLA "BİR FORUMU KULLANMA SANATI" DİYE BİR KONU MU AÇILMASI LAZIM!!!

virgin' Alıntı:
MÜSLÜMAN ADAM DİNİN PROPAGANDASINI YAPMAZ HELE BEN HİÇÇ

Şu cümleyi kurabilen bir şahsın böyle bir konu açıp ortalığı karıştırıp insanları birbirlerine düşürmeye hiçbir hakkı olmadığını düşünüyorum..!

Banada şahsım, adım kullanılarak; suçlama yapılmasını, din öğretilemeye kalkılmasını şiddetle kınıyorum..! Açıkça şahsıma karşı başlatılmış bir karalama kampanyası olduğunu düşünekteyim böyle cümleler gördükçe..! Bu konunun açılmasındaki sebebin iyi niyetle hiç bir alakası olmadığını düşünüyorum..! Burda bunun aksini bana anlatmaya çalışarak gerçekten tartışma ortamı yaratmaya kalkmasın kimse..!

Ayrıca bu kampanyaların forum dışında gelişenlerinden haberim olmamaktadır..! Bu şekilde bu kampanyalara katılmış insanlarla hiçbir kötü ilişkim olmamasına rağmen, hiçbir sürtüşme ve fikir ayrılığı olmamasına rağmen şahsıma forum içerisinde sataşmalar olduğunu üzülerek söylemek zorundayım..! Bunun forumada zararı olduğunu düşünmekteyim..! Herşeyden önce şahsımın bir bayana kötü davranabilen, rencide edebilen, saldırgan bir kişi gibi gösterilmeye çalışılmasını şiddetle ve şiddetle kınıyorum..! Neyin ne olduğunu bilmeden, sadece duygu sömürüsü kısmını duyduklarından ve karşı tarafın bir bayan olduğundan dolayı bu insnaların sayısı artabiliyor..!

Neyse;

Eğerki yeni açılan bölümde de aynı şekilde dini kendi emellerine alet etmeye çalışan görürsem her zaman ve her şekilde forum kuralları çerçevesinde cevap vericem..! Kim beni hırçın, saldırgan, sinirli vs. vs. görürse görsün hiç önemli değil..! Böyle insanların şimdiye kadar karşısında oldum (reel hayatımda) şimdiden sonrada olucam..!

İyi niyetinden şüphe etmediğim bir insanın açtığı dini konulardan Allah razı olsun..! Bazı dine sataşabilen insanlar mevcuttur..! Masus tartışma ortamı çıkarabilmek için saçma sapan iddialarda bulunan insanları ben gördüm gereken cevabı gerektiği şekillerde verdim ama inançsızlıktan olduğunu düşündüğümden, sabit fikirli olduklarını düşündüğümden, bazı sevdikleri zekalarına güvendikleri insanların saçma sapan fikirlerine inandıkların ikna edemedim..!

linkleri burda mevcut..! İki konu var özellikle açtığım ve görmek istediğim şeyleri gördüğüm..!

http://www.biribizidurdursun.com/showthread.php?t=66051
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=66051

http://www.biribizidurdursun.com/showthread.php?t=66029
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=66029

Bunun dışında şimdiye kadar dinle ilgili bir tartışmaya girdiğimi hatırlamıyorum..!

Ayrıca konuyu açanın alıntı yaptığım cümlesinden dolayı, açtığı konu ile uzaktan yakından hiçbir alakası olmadığını düşünüyorum..! Daha dinin gereklerinin ne olduğunu bilmediğini düşünüyorum..! Bu sebepten konunun kapatılabilineceğini de düşünmekteyim..!

Benim neyi neden yaptığımı kimse bilemez..! Allah herkesin gönlüne göre versin..!

Saygılar..!

Dark_Angel' Alıntı:
Bundan sonra bu tarz konularınızı http://www.hackhell.com/forumdisplay.php?f=202 ilgili yere actıgınız takdırde, konuda tartısma cıkaran arkadaslar konudan uzaklastırılacak ve konu kapanmadan devam edicektir. iyi forumlar.

yukarda da görüldüğü gibi Dark_Angel Üstad Konuya son noktayı koydu hangi aklı selim konuyu lastik gibi uzatıosa yeter artık sonuçta bir öneri bir şikayet vardı bu konunun tek cevap verme hakkı yönetimden açıkça geldi iletildi ve çözüldü tartışmayı kesin uzatmayın artık birbirinizi boş yere kırmayın.:mad:

Dark_Angel' Alıntı:
Bundan sonra bu tarz konularınızı http://www.hackhell.com/forumdisplay.php?f=202 ilgili yere actıgınız takdırde, konuda tartısma cıkaran arkadaslar konudan uzaklastırılacak ve konu kapanmadan devam edicektir. iyi forumlar.

Bu açıklamadan sonra bu konunun uzamasına gerek yok.
İzninizle konuyu kapatıyorum.ii forumlar ;)

Fatu nereye girsem birileri ile tartısmalarını görüyorum gercekten ben yoruldum artık bıraz daha ılımlı ol burası hoşça vakıt gecırmek,bilgi ve dostluklar edınmek amaclı kuruldu burası savaş arenası degıl... Kımle ne sorunun varsa msn yada baska bı yerden hallet hackhell bunun yerı değil !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri