мєяωєм
New member
- Reaction score
- 0
Dün ve ondan önceki gün din üzerine bazı faydalı bilgiler açtım inanın bir taraftan sevindim bir taraftan çok üzüldüm. bir taraftan iyi ki yapmışım dedim bir taraftan keşke yapmasaydım dedim ben bazılarındaki zihniyeti anlamıyorum Allah'ın 99 ismi ezbrleyen cennete girer diyor bir hadis-i şerif te bu olayı sanki ben kafamdan uydurmuşum sizin dikkatinizi çekmeye çalışan uyduruk haber yayınlayan insan konumuna düşerek dün kötü bir haber aldım arkadaşımdan senin konun kapandı diye hangi ilkeye dayanarak benim konumu kapatıyorsunuz diyorsanızki tartışma çıktı tamam kapatın ama benim konum tuman denen adamın benim konuma prppaganda yapıyor demesiyle çıkarılan bir tartışmadan kapanmış kendi açtığı konuya bakmadan benim konumu nasıl eleştiri yağmuruna tutarda burdaki bazı reklam yapmak isteyen insanları ayağa kaldırır anlamıyorum. Bana tutmuş Allahın 99 isminin var olup olmadığından haberi bile olmayan adam hangi akla hizmet dini konularda bana akıl verebilir. diğer ikinicisi dualarda buluşalım diye bir konu açmıştım adamın biri sırf gündeme gelebilmek için benim bu yazdıklarımı yapıp yapmadığından şüphe ettiğini benden nefret ettiğini falan filan yazmış arkadaşım bile demek istemiyorum ben bu konuyu benim yapıp yapmadığımı eleştirin diye açmadım ki bende hepsini yapmıyorum benim düşüncem bu konuları açarken adult köşesine bu kadar ilgi varken dini konulara neden ilgi olmasın dedim birşeyler paylaşalım bilgiler edilenlim diye açtım eğer beğenmiyorsan bu konular ilgini çekmiyorsa ortalığı karıştırmayacak yorum yapıp kenara çekilirsin tartışma yaratıpta sırf reklamını yapmak amacıyla benide kullanarak dinin proppagandasını yapıyor konumuna düşüreceksen konumun kenarından bile geçmeyin.
EĞER BU ŞİKAYETİMDEDE BU VİRGİN REKLAM YAPIYOR TARTIŞMA ORTAMI ÇIKARIYOR DERSENİZ HACKHELL DA BUNDAN SONRA VİRGİN DİYE BİRİSİ OLMAYACAK İNSANI BU KADAR KÜÇÜK DÜŞÜREN BAZI İNSANLAR ARASINDA YER ALAMAK İSTEMEM
BUNDAN SONRASINI İLK ÖNCE ALLAH'A SONRA HH YÖNETİCİLERİNE HAVALE EDİYORUM
İYİ FORUMLAR
MÜSLÜMAN ADAM DİNİN PROPAGANDASINI YAPMAZ HELE BEN HİÇÇ
EĞER BU ŞİKAYETİMDEDE BU VİRGİN REKLAM YAPIYOR TARTIŞMA ORTAMI ÇIKARIYOR DERSENİZ HACKHELL DA BUNDAN SONRA VİRGİN DİYE BİRİSİ OLMAYACAK İNSANI BU KADAR KÜÇÜK DÜŞÜREN BAZI İNSANLAR ARASINDA YER ALAMAK İSTEMEM
BUNDAN SONRASINI İLK ÖNCE ALLAH'A SONRA HH YÖNETİCİLERİNE HAVALE EDİYORUM
İYİ FORUMLAR
MÜSLÜMAN ADAM DİNİN PROPAGANDASINI YAPMAZ HELE BEN HİÇÇ