bu kadar da olmaz durumuna getirdiniz artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

мєяωєм

New member
Reaction score
0
Dün ve ondan önceki gün din üzerine bazı faydalı bilgiler açtım inanın bir taraftan sevindim bir taraftan çok üzüldüm. bir taraftan iyi ki yapmışım dedim bir taraftan keşke yapmasaydım dedim ben bazılarındaki zihniyeti anlamıyorum Allah'ın 99 ismi ezbrleyen cennete girer diyor bir hadis-i şerif te bu olayı sanki ben kafamdan uydurmuşum sizin dikkatinizi çekmeye çalışan uyduruk haber yayınlayan insan konumuna düşerek dün kötü bir haber aldım arkadaşımdan senin konun kapandı diye hangi ilkeye dayanarak benim konumu kapatıyorsunuz diyorsanızki tartışma çıktı tamam kapatın ama benim konum tuman denen adamın benim konuma prppaganda yapıyor demesiyle çıkarılan bir tartışmadan kapanmış kendi açtığı konuya bakmadan benim konumu nasıl eleştiri yağmuruna tutarda burdaki bazı reklam yapmak isteyen insanları ayağa kaldırır anlamıyorum. Bana tutmuş Allahın 99 isminin var olup olmadığından haberi bile olmayan adam hangi akla hizmet dini konularda bana akıl verebilir. diğer ikinicisi dualarda buluşalım diye bir konu açmıştım adamın biri sırf gündeme gelebilmek için benim bu yazdıklarımı yapıp yapmadığından şüphe ettiğini benden nefret ettiğini falan filan yazmış arkadaşım bile demek istemiyorum ben bu konuyu benim yapıp yapmadığımı eleştirin diye açmadım ki bende hepsini yapmıyorum benim düşüncem bu konuları açarken adult köşesine bu kadar ilgi varken dini konulara neden ilgi olmasın dedim birşeyler paylaşalım bilgiler edilenlim diye açtım eğer beğenmiyorsan bu konular ilgini çekmiyorsa ortalığı karıştırmayacak yorum yapıp kenara çekilirsin tartışma yaratıpta sırf reklamını yapmak amacıyla benide kullanarak dinin proppagandasını yapıyor konumuna düşüreceksen konumun kenarından bile geçmeyin.

EĞER BU ŞİKAYETİMDEDE BU VİRGİN REKLAM YAPIYOR TARTIŞMA ORTAMI ÇIKARIYOR DERSENİZ HACKHELL DA BUNDAN SONRA VİRGİN DİYE BİRİSİ OLMAYACAK İNSANI BU KADAR KÜÇÜK DÜŞÜREN BAZI İNSANLAR ARASINDA YER ALAMAK İSTEMEM

BUNDAN SONRASINI İLK ÖNCE ALLAH'A SONRA HH YÖNETİCİLERİNE HAVALE EDİYORUM

İYİ FORUMLAR

MÜSLÜMAN ADAM DİNİN PROPAGANDASINI YAPMAZ HELE BEN HİÇÇ

güzel deginmişsin acıkca bazı arkadaşlar var bir kaç tane gördüm bu şahıslardan
ne kadar bilemiyorum bunların sayısı kendi inançlarına bizim inanmamızı ve bununda aksi bi inancı yanlış olarak görüyorlar ve bunla kalmayıpta mümin sıfatını taşıyan kardeşlerimize sataşmalar yada burda istemiyoruz mantıgıyla yaklaşılıyor ha bunlar bunu yapa bilir kendi ahlaki degerleri bunları ön göre bilir yada bu hal ve hareketleri normal karşılıya bilir biz müslüman evladıyız cocuk katillerinin mantıgını taşımıyoruz ve hiç bi şekilde bunuda taktir etmiyoruz bu mantıkla yani senin inancın yanlış benimki dogru yoksa burda yaşayamassın la cocuk katillerinin beyin yapısı aynıdır . "" BUNDAN SONRA VİRGİN DİYE BİRİSİ OLMAYACAK""" bu şekilde sanırım birilerinin istekleri dogrultusunda hareket etmiş oluruz kardeşim birlik olmak lazım

bazı inanc düşmanları arkadaşlar siz emin olunki bizim sesimiz çıkmıyorsa sanmayınki bi şeyden cekindigimizi
sanmayın unutmamak lazım sizinde hassas noktalarınız var

başkasının düşüncesine saygı duymayanın düşüncesine saygı duyulmaz

ya şimdi şikayetlerinizi(kişisel) admin veya smod veya modlara bildirin...şimdi burası az sonra savas alanı olur...

p3simist' Alıntı:
ya şimdi şikayetlerinizi(kişisel) admin veya smod veya modlara bildirin...şimdi burası az sonra savas alanı olur...

valla haklısın :)
ama virgin haklı bence ayıp ya!:Sopa

p3simist' Alıntı:

bu kişisel degil kardeş

inancımıza saldırı acıkca belli oluyor zaten

Evet arkadaşım Türkiye de yaşıyoruz % 99 u müslüman bir ülke... Çok tartışıldı ama sonuç yine aynı olacak... Virgin boşver üzme kendini dostum sana sataşanı Allaha havale et

virgin cok haklı bence adulta gosterılen ılgının %0.01'i din bölümünüde ilgi gösterilmelidir ama o kişilerin isteğine bağlı değiştiremeyiz burası oneri ve şikayetler bölümüde deilmi istediğimiz kadar şikayette bulunuruz aşırıya kaçamadan da tartışma olur bu kaçınılmaz bişey

Hassas konular bunlar dini bölüm iyiki açılmıyor birde açıldıgını düşünmek bıle istemıyorum!

sewgili virgin benim de dikkatimi çekti tartışmayı bilmem ama ezberleyen cennete girer dedin mi o yanlış incelemedim ama çöp kutusuna atılınca başlıktan anladım neden atıldıgını..bu başlık bence çok yanlış insanlara cenneti waad eden papazların yaptıklarına benzedi kendi kanaatimce..lütfen yanlış anlama konuıyu hiç incelemedim zaten taşınmıştı ama daha mantıklı konu başlıkları açalım zaten dinimizi yeteri kadar yıprattılar...

zaten site de din ile ilgili bir bölüm olmadıgını ben de hazmetmiyorum..

kardeşim insanların fikileri seninle aynı olmaya bilir,
seninle aynı fikirlere sahip insanların olduğu gibi,
işin gerçeği ALLAH'ın 99 ismi isimli konuda bir arkadaşın
seni biraz sinirlendirme durumu vardı ve sende sinirlerine hakim olamadın,
sana bir abi nasihati sinirlerin yatıştıktan sonra yazı yazman,
diğer türlü haklıyken haksız konuma düşersin,
çünkü sinirliyken insanlar söylediklerini ve yazdıklarını bilemezler,
dini bilgiler verdiğin içinde yürek dolusu sevgi -s<ygı ve teşekkürlerimi yolluyorum,
sakın olaki başkalarına kızıpda hh dn ayrılmaya kalkma
sen güçlü bir insansın,
abi olarak her zaman yanında olmaya çalışacağım,
tabiki haklı gördüğüm konularda,
saygılarımla

Irticai Faaliyet Yapmayin Arkadaşim::: Atatürkün Sözlerini Yayinlayin: Birakin Bu Filistin Oyunlarini............

kuran-ı kerim'i okuyanlar bilir allahın 99 ismiyle anıldıgını
ayrıca;
tuman adlı üyemizin yazdıgı ileti:
Burada virgin adlı şahıs sürekli dini propoganda yapmaktadır.Din adına yanlış bilgiler sunmakta kafa karıştırmaktadır.Özellikle bu konuda Allah'ın 99 sıfatını sanki Allah'ın 99 adı varmış gibi göstermekte ve bunları ezberleyenlerin Cennet'lik olduğunu idda ederek,İslami açıdan çok büyük bir günahın ve yükün altına girmektedir.Sadece şehitlere ve büyük günah işlemediği müdettçe sonradan Müslüman olanlara Cennet müjdelenmiştir.
99 adı öğrenip Cennet'e girmek, ya da bu cemaate girene Cennet'ten arsa vermek gibi iddalar aslen allah'ın taktirine şirk koşmaktır.

bence bu iletisinde konuyu acan virgine bir hakaret olabılır vırgıne sureklı dını propaganda yapıyor dıyor hemde ıftıra atıyor bu yazdıklarının ıcınde bır de lınk verseydı dıger actıgı konularıda gorseydık derim ben
konu baslıgına gelındıgınde evet ılk okunusta sacma gıbı gelıyor buna bende hak verıyorum 99ismi ezberleyen cennete gıder dıye bır ıddaa soz konusu olamaz hıcbır zaman o allahın takdırıne kalmıs bısey cennet ya da cehennemı ınsanlar yaptıkları yaptıgı veballere gore ve yaptığı iyiliklerle değerlendirilir

Bu kadar.

Ne yazıkki ßu araLar Forumumuzda Din Konusunda tartı$malar çıkıyor yönetimLe üye arasındada çıkmı$tı hatırLanacağı gibi.. ßiraz sağduyulu yakLa$ırsak ßu tür sorunlar yaşamıycaz.. Sende Töhmet aLtında kaLmı$sın virgin .. ßen senin ne kadar masumca ßir konu açtıgına yürekten inanıyorum.. ßunun aksini iddia edenLeri seninde dediğin gibi ALLah'a havaLe ediyorum..

Terbiyesizlik!!!!!!

virgin' Alıntı:
Dün ve ondan önceki gün din üzerine bazı faydalı bilgiler açtım inanın bir taraftan sevindim bir taraftan çok üzüldüm. bir taraftan iyi ki yapmışım dedim bir taraftan keşke yapmasaydım dedim ben bazılarındaki zihniyeti anlamıyorum Allah'ın 99 ismi ezbrleyen cennete girer diyor bir hadis-i şerif te bu olayı sanki ben kafamdan uydurmuşum sizin dikkatinizi çekmeye çalışan uyduruk haber yayınlayan insan konumuna düşerek dün kötü bir haber aldım arkadaşımdan senin konun kapandı diye hangi ilkeye dayanarak benim konumu kapatıyorsunuz diyorsanızki tartışma çıktı tamam kapatın ama benim konum tuman denen adamın benim konuma prppaganda yapıyor demesiyle çıkarılan bir tartışmadan kapanmış kendi açtığı konuya bakmadan benim konumu nasıl eleştiri yağmuruna tutarda burdaki bazı reklam yapmak isteyen insanları ayağa kaldırır anlamıyorum. Bana tutmuş Allahın 99 isminin var olup olmadığından haberi bile olmayan adam hangi akla hizmet dini konularda bana akıl verebilir. diğer ikinicisi dualarda buluşalım diye bir konu açmıştım adamın biri sırf gündeme gelebilmek için benim bu yazdıklarımı yapıp yapmadığından şüphe ettiğini benden nefret ettiğini falan filan yazmış arkadaşım bile demek istemiyorum ben bu konuyu benim yapıp yapmadığımı eleştirin diye açmadım ki bende hepsini yapmıyorum benim düşüncem bu konuları açarken adult köşesine bu kadar ilgi varken dini konulara neden ilgi olmasın dedim birşeyler paylaşalım bilgiler edilenlim diye açtım eğer beğenmiyorsan bu konular ilgini çekmiyorsa ortalığı karıştırmayacak yorum yapıp kenara çekilirsin tartışma yaratıpta sırf reklamını yapmak amacıyla benide kullanarak dinin proppagandasını yapıyor konumuna düşüreceksen konumun kenarından bile geçmeyin.

EĞER BU ŞİKAYETİMDEDE BU VİRGİN REKLAM YAPIYOR TARTIŞMA ORTAMI ÇIKARIYOR DERSENİZ HACKHELL DA BUNDAN SONRA VİRGİN DİYE BİRİSİ OLMAYACAK İNSANI BU KADAR KÜÇÜK DÜŞÜREN BAZI İNSANLAR ARASINDA YER ALAMAK İSTEMEM

BUNDAN SONRASINI İLK ÖNCE ALLAH'A SONRA HH YÖNETİCİLERİNE HAVALE EDİYORUM

İYİ FORUMLAR

MÜSLÜMAN ADAM DİNİN PROPAGANDASINI YAPMAZ HELE BEN HİÇÇ

Arkadaşım sana sonuna kadar destek veriyorum!!!
Bende bir müslümanım ama dinime malesef hiç vakit ayıramıyorum daha doğrusu ayırmıyorum....

Ama buna rağmen konunun kapatılmasına çok üzüldüm!!!!
MOD arkadaşlar arasıra yetkilerini aşıyorlar dediğimde modlar beni mimliyor ve bütün konularımı durduk yere kapatıyor ama ben yinede seni savunuyorum ve tekrar söylüyorum!!!!

MOD ARKADAŞAR LÜTFEN YETKİLERİNİZİ BOŞ YERE SERGİLEMEYİN! BU FORUM İÇİNDE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPMAYIN!!!! ÇOK YAPMAK İSTİYORSANIZ GİDİN YASA DIŞI PROPAGANDA YAPAN DİĞER FORUMLARI VE HABER SİTELERİNİ FALAN KAPATINTA BİZDE BRAVO DİYELİM!!!!!!

ŞİMDİ MOD ARKADAŞLAR BANA HAYIR BİZ BÖYLE BİŞEY YAPMIYORUZ DİYECEKLER!!!!!

BUYRUN SİZE CVP VERİYORUM!!! YAPIP YAPMADIĞINIZI GÖRÜN!!!!
LİNKİ TAKİP EDİN!!!!
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=75439

BU ARADA ARKADAŞ TABİKİDE BÖYLE BİR HABER YAYINLAYACAK!!!
KURAN-I KERİM: "Bilmeyene öğret sende vebale girme" diyede buyurur!!!!

AMA VİRGİN ARKADAŞIM SENDEN DE RİCAM SENDE KOYMA ARTIK BÖYLE KONULAR MADEM DEĞER VERMİYORLAR BIRAK SENDE KALSIN BİLGİN PAYLAŞMA GİTSİN YA!!!! MORALİN BOZULMAZ EN AZINDAN VE TARTIŞMA ORTAMIDA DOĞMAZ!!!!!!

NOT: BU ARADA VİRGİN NİCKLİ ÜYEYİ HİÇ TANIMIYORUM AMA ŞUNU SÖYLEYEBİLİRM Kİ KENDİ AÇTIĞIM 2 KONUDA BENİ REZİL ETTİ VİRGİN MİLLETE.... BUNA RAĞMEN ONU SAVUNUYORUM!!! ÇÜNKÜ ARKADAŞ HAKLI BENCE!!! Bİ ÇIKARIM VE MENFAATİM YOK BU İŞTE DİNLEDE O KADAR ALAKALI DEĞİLİM AMA ADAMI SAVUNUYORUM HAKLI YANEEE ÖTESİ YOK!!!!

DİNİMİZE ve EMEĞE SAYGI!!!!!

Din,Siyaset ve Futbol..Bu 3 kavram hakkında bırakın forumu günlük haytta bile tartıştığımızda bi sonuca varamayacağımızı defalarca görmüşüzdür..Ve burda da dikkat ettiyseniz forum içindeki tartışmalar başlangıcında bu 3 kavram hakkındaki düşüncelerin çatışmasından doğuyor..O yüzden ne reelde ne forumda din,siyaset ve futbol tartışmalarından uzak durmaya çalışırım..Siz de böyle yapın,çok şeyin kendiliğinden çözüldüğünü farkedeceksiniz..Herkesin inancı,herkesin partisi,herkesin takımı kendine..

yazıktır yavf iki üç tane kendini bilmez yüzünden dini foruma alet etmeyelim

ALLAH'la kul arasına girilmez
dinimizde zorlama yoktur,
isteyen istediği gibi hayatını yaşar ,
ama karşısındakinin fikirlerini zorlama yapmadan,
karşısındakine saygı çercevesinde yaklaşmalıdır,
dini bilgiler vermek
bence bu konuda bilgisi az olan
öğrenmek isteyen arkadaşlar için
faydalı bir düşünce tarzıdır,
ama tartışma ortamına girmeden yapılması taraftarıyım,
saygılarımla

ne yanı smod lar yonetıcıler mod lar dinsizmi din konusu oldugu her baslıkta rahatsız olup kapatıyolar mı yanı bunu mu dıyosunuz ? bıraz dusunun ya konustuklarınızı tartısma olunan baslıklar kapatılır kımse dine karsı diildir..
we son olarak virgin senın werdıgın konunun daha kapsamlısı bu linkte...
http://www.biribizidurdursun.com/showthread.php?t=52366 bak fatunun actıgı konu we konu hala acık.. kı senın konun daha once werıldı dıyede kapatılabılırdı.. ama kapatılmamıs tartısma cıktı dıye kapatılmıs..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri