Bu kadar cevapsız soru fazla_____

LOOPUSED kardeş 7 düvele karşı tekbaşına savaşıyorsun (chp+mhp+pkk+darbeci zihniyet....)
helal olsun sana
ben usandım bunlarla uğraşmaktan işim gücüm var çalışıyorum cevap yetiştiremiyorum
ama bunların işi gücü yalan dolan iftira yeterki akp kaybetsin tek yaptıkları iş bu

zaten bi söz vardır sorumluluğu olmayana çene bedava
bunlarada klavye bedava işleri bu çamur çamur çamur

Kimin boş konuştuğu sadece senin bu yorumundan belli. Klavye sanada bedava banada bedava kimseye ayrım yok. Cevabın varsa konuş ama yeri geldi mi susmanıda biliceksiniz ki karşınızdaki bu adam en azından doğruyu yanlışı ayırabiliyor zannetsin . YOksa zaten birşey bilmediğini biliyoruz.

İddaalar üzerine yaşıyan sizsiniz , yalanla dolanla çakma gözyaşları ile halk kandıran sizsiniz.
Bırak şimdi çamur atma ayaklarını. Yandaş yayın okuya okuya Türkiyeyi güllük gülistanlık sanıyorsunuz. Sorsak ne işsiz var ne kriz ne terör.

Bence artık bu ORDU DÜŞMANLARININ açtıkları ipe sapa gelmez konulara sağduyulu kesim olarak cevap yazmamalıyız...Kendileri çalsınlar , kendileri karalasınlar , kendileri oynasınlar....

Sevgili shephard_9, doğru söylüyorsun. Bazen ben öyle yapıyorum. Fakat insanlar, haksızlığa veya taraf tutmanın, bir fikri savunmanın ölçülerini o derece seviyesizleştiriyor ki insan artık kendisini tutamayıp yorum yazıyor.

Gerçekten bozulmadığı söylenen ve insan haklarına, iftiraya, harama çok önem veren, bu konularda insanlığı uyaran bir dini düşünceyi benimsemiş kişiler, nasıl oluyorda bu kadar düzeysiz, haksız, ciddiyetten uzak konuları gündeme taşıyıp duruyor.

Demek ki bu yaklaşımların dini savunmayla veya buna benzer değerlerle açıklanması mümkün değil. Ortada eğitimle, öğretimle, utanma arlanma gibi duygularla ilgili bir sorun olsa gerek.

İnsan geçmişteki düşüncelerinden utanıyor. 70 milyonuz bütünüz diyordum. Burada yazılanlarda okuyorum, içimden vay be diyorum ne kadar yılan beslemişiz. Bunlar yeni bir tip yeni bir görüş.Hedefine kilitlenen bir füze gibi sapmasız yıkanmış beyinleri. Allah sonumuzu hayır etsin diyorum.

tayyip'i bu kadar izlemeyin. onun gibi konuşmaya başlamışsınız.

bi kaç gün sonra da birilerine ananı da al git falan dersiniz, herkes mersinli çiftçi kadar sakin olmayabilir, alacağınız cevap ağır olur.

Laflarını bitirmeden kafa yiyip otururlar aşağı.

Kimin boş konuştuğu sadece senin bu yorumundan belli. Klavye sanada bedava banada bedava kimseye ayrım yok. Cevabın varsa konuş ama yeri geldi mi susmanıda biliceksiniz ki karşınızdaki bu adam en azından doğruyu yanlışı ayırabiliyor zannetsin . YOksa zaten birşey bilmediğini biliyoruz.

İddaalar üzerine yaşıyan sizsiniz , yalanla dolanla çakma gözyaşları ile halk kandıran sizsiniz.
Bırak şimdi çamur atma ayaklarını. Yandaş yayın okuya okuya Türkiyeyi güllük gülistanlık sanıyorsunuz. Sorsak ne işsiz var ne kriz ne terör.

sorunlar ortada sorun olmadığını söyleyen ahmaktır

çözmek isteyen iktidar
çözmemek isteyen statükoyu korumak isteyende chp+mhp+pkk+dtp
ve yandaşı yoldaşları yazarlarları

.........

tsk'yı adil bir biçimde sorgulayacak olanlar Atatürk'e ve Cumhuriyet'in kuruluş felsefesine sahip çıkanlar olmalıdır. akp hükümeti ve etrafındakiler yandaş olmaya devam ettiği sürece bu tür eleştiriler (doğruluk payı olsa bile) belirli kesimler tarafından dikkata alınmamaya devam edecektir. amaç vesayetin el değiştirmesi olayıdır, demokratikleşme hikaye. zaten akp milletvekillerinden birisi de bunu tartışmaya yer vermeyecek biçimde açıklamıştı. kendisinin söyledeklerine inanıyorum...

tsk'yı adil bir biçimde sorgulayacak olanlar Atatürk'e ve Cumhuriyet'in kuruluş felsefesine sahip çıkanlar olmalıdır. akp hükümeti ve etrafındakiler yandaş olmaya devam ettiği sürece bu tür eleştiriler (doğruluk payı olsa bile) belirli kesimler tarafından dikkata alınmamaya devam edecektir. amaç vesayetin el değiştirmesi olayıdır, demokratikleşme hikaye. zaten akp milletvekillerinden birisi de bunu tartışmaya yer vermeyecek biçimde açıklamıştı. kendisinin söyledeklerine inanıyorum...

Sorgulanacak olan TSK de Atatürk' e ve Cumhuriyete sahip çıkıyor ya hesapta ... : ) Sanırım sen maske takmış, sözde Atatürk' çülerden bahsediyorsun, bak bizde bunu hiç mi hiç dikkate almıyoruz. Zira fasit bir daire ortaya çıkıyor.

Pavlovun klasik koşullanmacıları her olayda olduğu gibi yine ezberci kalsik sloganları tekrarlamaktan öte geçemiyorlar. Geçemezlerde çünkü geçecek kapasiteleri yoktur.

Bu yüzden cevap vermeyecekleri her konuda aynı replikleri tekrarlayıp duruyor ve hemen ordu Düşmanı sloganına sarılıyorlar

Şimdi Bakalım biz daha hangi konularda Ordu Düşmanıymışız

---Yakın tarihin en büyük ihanetlerin birisi yaşanmış Türk ordusu içinde bir kaç komutan( Şimdilik bildiğimiz bunlar) ağır zaiyatlar veren Pkk lıları kastederek "Adamlarımız ağır kayıplar veriyor hemen Heronları düşürün " diyor ve telefonun diğer ucunda ki Yarbay da "bakarız bir çaresine" cevabını veriyor.Böyle bir durum da Sözde ulusalcı ve milliyetci lerin ortalığı ayağa kaldırması gerekirken bir de bakıyorsunuz ki kafalarını kuma gömerek aslında sahtekarlıklarını ortaya koymuşlar. İşte biz bu İhanet e tepki gösterdiğiz de bir de bakmışız ki palavradan ulusalcı ve sahtekar milliyetciler bizleri Ordu düşmanı ilan edivermiş

--- Bu Heron "İhanet" inden 11 gün sonra Dağlıca da 15 askerimiz büyük zaafiyet ve ihmaller sonucunu hayatını kaybediyor.Bu baskının Heron "İhanet" i ile ilgili bağlantısı ise yeni yeni ortaya çıkıyor.Bunları soruşturduğumuz için Ordu Düşmanı oluyormuşuz

---Karakolu Basmaya gelen terörist grubu çoban sandığı için Hakkari de 12 askerimizi kaybetmemize sebep olanları , ve bir kaç gün sonra da dağda kekik toplayan köylüleri ise terörist sanan ları eleştirdiğimiz için Ordu Düşmanı oluyormuşuz

---- Kendi döşediği mayınların üzerine kendi askerini süren ve bunun sonucunda da 7 askerimizin şehid olmasına sebep olanları ve yetmezmiş gibi bunları ödüllendirip terfi ettirenleri eleştirdiğiiz için bu Pavlovcular a göre Ordu Düşmanı oluyormuşuz

-----İskenderunda PKK saldırı yapacağı aylarca önce rapor edilmesine rağman bunu önlemini almak yerine 'Kutlu Doğum Haftası etkinliklerini, derneklerin halı saha maçlarını liselerin bilim ve sanat şenliklerini gibi üzerine vazife olmayan işleri takibe alanları eleştirdiğimiz için Ordu Düşmanı oluyormuşuz

----- Eğitim amacıyla kedni askernin eline pimi çekilmiş bomba vererek 4 askerimizi şehid edilmesini ve bunu yapanın göstermelik bir ceza çarptırılmasını eleştirdiğimiz için Ordu düşmanı oluyormuşuz

Butip ihmal zafiyet ve ihanet ler sonucu kaybettiğimiz askerlerin sayısını henüz bilmiyoruz.

Şimdi biz bu ihmal zaafiyet ve hatta İhanetler sonu şehid olan gencecik fidanlarımızın hesabını sorarken Ordu Düşmanı olacağız ama bunlar karşısında dut yemiş bülbüle dönüp Deve Kuşu misali kafasını kuma gömen sizler boş beleş palavradan Vatan Sevdalısı !!!!olacaksınız . Size tek söyleyeceğim hadi ordan dümbelekler sizi :)

Peki siz kendilerine ulusalcı ve millyetci sıfatını yakıştıran palavracılar siz neden bunlarla ilgili ağzını neden açmıyorsunuz. Siz böyle mi vatansever ulusalcı ve milliyetcisiniz

Siz varya Pavlov un zamanın da yaşasaymışınız şayet Pavlov'un deneyleri için sizden mükemmel denekler olurmuşunuz.:001_smile:

bari o konuda bir işe yarardınız

çözmek isteyen iktidar
ve yandaşı yoldaşları yazarlarları

.........

Neyi çözdü be güzel kardeşim neyi
Tv Ye bak taşı alan polis taşlıyor dükkan banka taşlıyor
Pkk sniper kiralamış ve askerlerimiz hala şehit oluyor bu mu çözüm buysa ben istemiyorum "Yüce Türk Milleti" istemiyor böyle çözümü

ßiℓgè Қrαℓ;5090190' Alıntı:
Pavlovun klasik koşullanmacıları her olayda olduğu gibi yine ezberci kalsik sloganları tekrarlamaktan öte geçemiyorlar. Geçemezlerde çünkü geçecek kapasiteleri yoktur.

Bu yüzden cevap vermeyecekleri her olayda i aynı replikleri tekrarlayıp duruyor ve hemen Ordu Düşmanı sloganını sarılıyorlar

Şimdi Bakalım biz daha hangi konuylarda Ordu Düşmanıymışız

---Yakın tarihin en büyük ihanetlerin birisi yaşanmış Türk ordusu içinde bir kaç komutan( Şimdilik bildiğimiz bunlar) ağır zaiyatlar veren Pkk lıları kastederek "Adamlarımız ağır kayıplar veriyor hemen Heronları düşürün " diyor ve telefonun diğer ucunda ki yarbay da "bakrız çaresine" cevabını veriyor böyle bir durum da Sözde ulusalcı ve milliyetci lerin ortalığı ayağa kaldırması gerekirken bir de bakıyorsunuz ki kafalarını kuma gömerek aslında dsahtekarlıklarını ortaya koymuşlar İşte biz bu İhanet e tepki gösterdiğiz de br de bakmışız ki palavradan ulusalcı ve sahtekar miliilyetciler bizleri Ordu düşmanı ilan ediyor

--- Bu Heron "İhanet" inden 11 gün sonra Dağlıca da 15 askerimizi büyük zaafiyet ve ihmaller sonucunu hayatını kaybediyor.Bu bakının Heron "İhanet" i ile ilgili bağlantısı ise yeni yeni ortaya çıkmadı.Bunları soruşturduğumuz için mi Ordu Düşmanı oluyomuşuz

---Karakolu Basmaya gelen terörist grubu çoban sandığı için Hakkari de 12 askerimizi kaybetmemize sebep olanları , dağda kekik toplayan köylüleri ise terörist sanan ları eleştirdiğimiz için Ordu Düşmanı oluyormuşuz

---- Kendi döşediği mayınların üzerine kendi askerini süren ve bunun sonucunda da 7 askerimizin şehid olmasına sebep olanları ve yetmezmiş gibi bunları ödüllendirip terfi ettirenleri eleştirdiğiiz için bu Pavlovcular a göre Ordu Düşmanı oluyormuşuz

-----İskenderunda gibi PKK saldırı yapacağı aylarca önce rapor edilmesine rağman bunu önlemini almak yerine 'Kutlu Doğum Haftası etkinliklerini, derneklerin halı saha maçlarını liselerin bilim ve sanat şenliklerini gibi üzerine vazife olmayan işleri takibe alanları eleştirdiğimiz için Ordu Düşmanı oluyormuşuz

----- Eğitim amacıyla kedni askernin eline pimi çekilmiş bomba vererek 4 askerimizi şehid edilmesini ve bunu yapanın göstermelik bir ceza çarptırılmasını eleştirdiğimiz için Ordu düşmanı oluyormuşuz

Butip ihmal zafiyet ve ihanet ler sonucu kaybettiğimiz askerlerin sayısını henüz bilmiyoruz.

Peki siz kendilerine ulusalcı ve millyetci sıfatını yakıştıran palavracılar siz neden bunlarla ilgili ağzını açmıyorsunuz. Siz böyle mi vatansever ulusalcı ve milliyetcisiniz

Siz varya siz Pavlov un zamanın da yaşasaymışınız şayet Pavlov'un deneyleri için sizden mükemmel denekler olurmuş.:001_smile:

bari o konuda bir işe yarardınız

Sen olmuşsun ya kifayetli....

Yapilan yorumlara soyle bir baktim!
LOOPUSED haricinde bir cogunuzda hazimsizlik goruyorum.
Hazimsizliginiz bir yana militanca tutumunuzda ayri bir garabet.
Futbol takimi tutar gibi parti tutuyorlsunuz.
Tuttugunuz partininde surekli her secimde husrana ugramasi.
Sizi boylesi bir ruh haline sokuyor.
AK PARTiYE dusman olan herkes sizin dostunuz oluyor bir anda.
Bu konuda seytanla bile pazarliga razisiniz.
Dusmanimin,dusmani dostumdur politikasi sizi bir yere goturmez.
Goturmedigi gibide surekli olarakta her secimde oldugu gibi!
Halkin tokadini yer oturursunuz poponuzun ustune.

Yapilan yorumlara soyle bir baktim!
LOOPUSED haricinde bir cogunuzda hazimsizlik goruyorum.
Hazimsizliginiz bir yana militanca tutumunuzda ayri bir garabet.
Futbol takimi tutar gibi parti tutuyorlsunuz.
Tuttugunuz partininde surekli her secimde husrana ugramasi.
Sizi boylesi bir ruh haline sokuyor.
AK PARTiYE dusman olan herkes sizin dostunuz oluyor bir anda.
Bu konuda seytanla bile pazarliga razisiniz.
Dusmanimin,dusmani dostumdur politikasi sizi bir yere goturmez.
Goturmedigi gibide surekli olarakta her secimde oldugu gibi!
Halkin tokadini yer oturursunuz poponuzun ustune.

sadece referandum için avatarının resmini değiştiren bir arkadaşımızın. AKP partizanı olmayan kişilere verdiği öğütlerde şaşırtıcı "Halkin tokadini yer oturursunuz poponuzun ustune" sen tokadı yemede halktan. halk zaten yiyeceği tokadı 8 senedir yiyiyor ;)

sadece referandum için avatarının resmini değiştiren bir arkadaşımızın. AKP partizanı olmayan kişilere verdiği öğütlerde şaşırtıcı "Halkin tokadini yer oturursunuz poponuzun ustune" sen tokadı yemede halktan. halk zaten yiyeceği tokadı 8 senedir yiyiyor ;)

Tabiki degistirecegim avartarimi.
12 Eylul magduru insanlardan birisiyim.
Bu firsat elime gecmis neden degerlendirmeyeyim?
Postal yalayanlara inat EVET.

tabiki degistirecegim avartarimi.
12 eylul magduru insanlardan birisiyim.
Bu firsat elime gecmis neden degerlendirmeyeyim?
Postal yalayanlara inat evet.

sen 12 eylül mağduruda olsan akp li olduktan sonra evet harici bir oy atmaya ne cesaretin ne de dirayetin olamaz. Akp liyim de geç ne yan yattı çamura battı ayakları yapıyosun.

.........

Vay be nasılda çözüyor ama; nutkum tutuluyor sorunları çözerken. Özellikle ağladığı zaman nasıl içten olduğunu anlayabiliyoruzz. 8 yıldır içinde biriktiriyormuş.PAtlaması bugüneymiş. :D

çözmek isteyen iktidar
ve yandaşı yoldaşları yazarlarları .........

Her yorumun bu zaten. Yazmana gerek yok. Ya da akp yalanı yaz, çamur at izi kalsın yaz.Biz aynı yorumu yaptığını anlarız. Sen yorulma diye söylüyorum..

sen 12 eylül mağduruda olsan akp li olduktan sonra evet harici bir oy atmaya ne cesaretin ne de dirayetin olamaz. Akp liyim de geç ne yan yattı çamura battı ayakları yapıyosun.

Sana gore EVET oyu veren herkes AK PARTiLi.
Senin mantigindan yola cikarsak sende Bbp`lisin.
EVET oyu vermeyede ne cesaretin,nede dirayetin olabilir.:)
Cunku onlarda senin gibi hayir diyenlerden.
Birak bu babacigim ayaklarinida avartariyin yerine bdp avartari ekle derler adama.

"çözmek isteyen iktidar
ve yandaşı yoldaşları yazarlarları ........."

ooo çokk yazdığımı göreceksin daha çoook

Geri