Bu KaDar ŞeReFSiZ HaNGi ÜlKeDe Var?

ilhan.44´isimli üyeden Alinti Mesaji göster
o kadar fazla yok ki , iki tane biri medya patronu , biride laik parti başkanı...

Biri hükümetin başında,biri maliyenin patronu demek istedin heralde

dostum , okuma ve algılama zayıflığın için acilen tedavi olmalısın......:biggrin:biggrin

Normal bir ülkede bir partinin bu kadar yolsuzlugu ortaya çıksa bırakın istifa etmeyi insan içine çıkamaz
ama bizim ülkede hala utanmadan evet çaldık diyip sırıtabiliyorlar.

En kötüsüde hala bu forumda bunları savunan insanlar var.Nasıl bir utanmazlıktır bu artık söyleyecek söz bulamıyorum.

evet normal bir ülkede dediğin doğru dostum..Ülkemiz normal olsaydı, CHP diye bir parti olmaması lazımdı, yapılan ihtilaller alkışlanmaması lazımdı,laiklik diye ülkenin sömürülmemesi lazımdı,orduya devletin düzenin kalesi diye isim takılmaması lazımdı, yaklaşık seçmenin %80 oy verdiği ve meclisin büyük çoğunluğunun onayladığı anayasa değişikliği , 11 kişinin keyfiyetine bırakılmaması lazımdı, tanklar caddelerde yürüdüğünde alkış tutulmaması lazımdı...
bunlar olmadığı zaman merak etme akp'nin oyu %50 olmaz,o zaman normal ülke oluruz...umarım anlamışsındır..

damat tayyip ve efradı atatürklerini bekliyor..
osmanlının son dönemlerini aynen yaşıyoruz...
tek fark su: o zaman dini kullanıp avrupanın altına yatıyoduk, şimdi buna amerika eklendi..
ama siz dert etmeyin, dinin parayla ve siyasetle yanyana getirilemeyecek kadar kıymetli olduğunu öğreteceğiz sevgili akpliler..
ve asıl laiklik budur : dini siyaset ve parayla kirletmemek, özünde yaşamak..
kapiş??

ilhan.44´isimli üyeden Alinti Mesaji göster
o kadar fazla yok ki , iki tane biri medya patronu , biride laik parti başkanı...

dostum , okuma ve algılama zayıflığın için acilen tedavi olmalısın......:biggrin:biggrin

evet normal bir ülkede dediğin doğru dostum..Ülkemiz normal olsaydı, CHP diye bir parti olmaması lazımdı, yapılan ihtilaller alkışlanmaması lazımdı,laiklik diye ülkenin sömürülmemesi lazımdı,orduya devletin düzenin kalesi diye isim takılmaması lazımdı, yaklaşık seçmenin %80 oy verdiği ve meclisin büyük çoğunluğunun onayladığı anayasa değişikliği , 11 kişinin keyfiyetine bırakılmaması lazımdı, tanklar caddelerde yürüdüğünde alkış tutulmaması lazımdı...
bunlar olmadığı zaman merak etme akp'nin oyu %50 olmaz,o zaman normal ülke oluruz...umarım anlamışsındır..

okadar fazla yokmu???ben hepsini laik biliyordum...
AKP LAİK BİR PARTİ DEĞİL DESENE ALKIŞLAYALIM SENİ

Benim bildiğim Laik Türkiye Cumhuriyetine bağlı kalacaklarına namus şeref yemini edenler Laiktir

-Yok eğer yeminlerine sadık kalmıyorlarsa NAMUSSUZ ŞEREFSİZLERDİR zaten sorunda bu sanırım.

Sen şimdi FAZLA laik yok derken yeminlerine sadık kalmayanlar var demek istiyorsan
bunu söyle kardeşim bizde seni alkışlayalım ..

her zaman diyene bakıyoruz hiç dedirtene bakan yok o şahıslara şerefsiz kelimesi az bile ama yine sabırlı insanlar var karşılarında bu kadar iftira bu kadar körü körüne muhalefet olunmaz ne yaparlarsa yapsınlar durmak yok yola devam önümüzdeki seçimlerde yine görecekler ... nı

Sen şimdi FAZLA laik yok derken yeminlerine sadık kalmayanlar var demek istiyorsan
bunu söyle kardeşim bizde seni alkışlayalım ..[/QUOTE]

ben fazla laik yok diye bir cümle kurmadım, lütfen forumun önüne çık ve "ben müfteriyim" de...:biggrin:biggrin:biggrin

hayır yalan söylüyor :D inanmayın durmayın akp ye oy verin onların h.ç günahı yok .. hatta onlar kanatsız melek bunlara gelmeyiin ey cematı müsliminnnn:D akp liler laiktir ELHAMDÜLİLLAH o şerit eskiden di :D:D:D emeğine sağlık :D

bunu söyle kardeşim bizde seni alkışlayalım ..

ben fazla laik yok diye bir cümle kurmadım, lütfen forumun önüne çık ve "ben müfteriyim" de...:biggrin:biggrin:biggrin

fazla yok demiyormusun nasıl fazla yok bir açıklasana bütün parti başkanları laik değilmi ki neden laikliğe vurgu yapıyorsun???? '''biride laik parti başkanı''' bu laf nedemek bütün parti başkanları laik değilmiki laikliğe vurgu yapıyorsun ???
bir tanemi laik parti başkanı var laikliği vurguluyosun ,özel bir sorunun özrün yoksa yoksa niçin böyle bir tarif yaptın ?

madem öyle hangi laik parti başkanı bu çünkü hepsi laik parti başkanı sen hangi şerefsizden bahsediyorsun . galiba din kardeşimiz recepten bahsediyorsun sanırım.

ben iftiramı attım ki müfteriyim diyeyim ne alaka hani nerde attığım iftira.

dostum, ben ,hiç bir partinin veya şahsın ismini kullanmadım.."laik parti başkanı" dedim, ülkemizde tek bir parti veya tek bir medya patronu yok..Ben bir şeyler ima ettim, anlayan anlıyor,anlamayan da kendine göre yorum yapıyor...

dostum, ben ,hiç bir partinin veya şahsın ismini kullanmadım.."laik parti başkanı" dedim, ülkemizde tek bir parti veya tek bir medya patronu yok..Ben bir şeyler ima ettim, anlayan anlıyor,anlamayan da kendine göre yorum yapıyor...

Kuyruğunuza basıldımı nasıl inliyorsunuz....Tamam arkadaş anladık ampülcüsün...Ama Onur, şeref ve haysiyet namına bir gün kendi adamlarınızı eleştirebilme mertliğini gösterin...Burada konu baykal veya aydın doğan değil...Gerçi konuyla ilgili yorum yapmaktan özellikle kaçıyorsun...Çünkü yazıda sözü edilenlere söyleyecek bir şey bulamıyorsun....Bir de aydın doğan meselesi var...şimdi kötü oldu dimi aydın doğan...Önceden ampul partisini poh poh'lardı...Onun yardakçılığını yapardı...Şimdi kötü oldu tukaka oldu tabi...Kendi pisliğinizde boğulacaksınız....Ama bugün ama 10 yıl sonra...Bunların hesabını bir şekilde vereceksiniz....

AK PARTİ eğer kapatılsaydı müthiş bir güç ile geri gelecekti ama bu yolsuzluk dosyalarıyla milletin gözünde tamamen kapandı artık.

Milyonlarca kömür,makarnada dagıtsanız bizim insanımız hayali ihracatcıya,uyuşturucu kaçakçısına,yetim hakkı yiyen deniz feneri tayfasına oy vermez.

Bence tayyipin acilen yeni bir parti kurması gerekir.AK Parti olayı tepetaklak gidiyor çünkü...

Geri