Bu kızLarLa CS oynamak istermisiniz ?

Karşılarındaki eziğin alası olunca.... Bu kızlardan 10 tanesine karşı ben :D

Bunlara professional diyoralarsa ben bunları deşerim :)
Önündeki adamı indiremiyor bumu professional.:D

Bulmuslar 5-6 Aptal .. Kerız Erkek Kızları Gorunce Agzları Acık Kalmıs .. Yaw Bu Erkekler O Kadar Da Mı ********* Ya .. Oynamalarınna Baksanıza ,.. Acemıler Gıbı Aq

yahu Bizim erkekler Kızlara bakmaktan oynamıyorlardır :D

gelsin 2 'ye tek kapışalım :D

Video'yu sonuna kadar izledim..

kız 5 kişinin arkasından gidiyor bıçaklamaya başlıyor ama orada 5 kişi ne oluyor die arkasına bakmıyor 3. yü bıçaklıyor 4. bakarken vuruyor bıçağı 5. harelde biraz akıllı sonra dönüyor... bilmeyen herifleri koymuşlar oraya... ama kızlarda beceri var ama erkekler bilmiyor oynamasını..

Öyle zaten. Çakma video. Profesyonel bi oyuncu mouse u 50 metre öteye kadar sürüklemez.. Sadece 2-3 cantim oynar! Baksanıza video ya diblerine kadar girmisler biri dahi ates etmiyo!

video gozukmuoyr bende :'( fılm yuklu deıl dıor yaf

İkiside değil ama bir tanesinin el ve parmak hareketleri ekran görüntüleriyle pek uyuşmuyor.
Yada bana öyle geldi.

Belkide kabullenmek istemiyorumdur :D

Ama bunlarla sağlam bir oyun oynanır :clap

oyun normalden biraz hızlı gibi geldi yoksa benim bilgisayarmı yavaş ama kızlara helal olsun oynayan erkekler acemice oynuyor kızlar ne yapsın :D

Gelsin kızlar Benle OFfSpR!nG olursak Zaten onların ikisini Hs manyağı yaparız :victory
Bu erkekler de tam bir bebeymiş :emzik Bu kızlar gidip örgü örsün bence :D :çaliş

Kız En Sonunda Cizior :D

Canavar Gibiler Yaa :durdurun

böyle giderse kızları da askere alırlar artık

Geri