Bu kızLarLa CS oynamak istermisiniz ?

ya harbici bu adamların 9 u da bi bok bilmio acaba bzm takım napmış 2 ye 2 de??? :D

koymadıklarına göre yenmiştir bizimkiler ;)

KızLar ii oynuo da xD Erkeklerde is yok ordaki...O son bıcaklama sahnesinden bunu anlıyabilioz xD

bnde iyi oynarımda koydukları adamlar hiç bilmio..ama bayadır oynamıom bnde hiç unutmam bnm rekor 1 bomba 5 kişi :D

videoda duymuşunuzdur 2 ye 2 kapışıcak iki erkek war die bu maçtansonr aonlarlada maç yapılıor ntv de yayınlandı 2 ye 2 dust2 türk erkekleri bunların canlarını okuyor ver %50 glock kullanarak yani o 5mi 9 mu hernese onlae ezik kızlar ii deil (kızların clanları SK bunlar 2002 de dünya 2.si olmuştı ve *aAa* da 1. olmuştu)

ya abi bin tane şifrele nenem de oyna bea sizde kızlara baksana 1000 km hız yapıo ya sizde gelsin buraya şifresiz kapışı verem ikiye tek haha

yok yaa besh bide alyciro hatta teker teker alırlar tamam biliyolar da o kadar da deil balına vuruyolar

kanka kızların clana dikkat ettin mi sk gaming sov yazıo normal yane youtube sk yazın izleyin adamlar kinq dünya 1. si bunlar da o sk ların kız lar ;)

ayh bi hoş oldum :D ellerine sağlık ama burda bi garipliq var bütün heriflerin arasına bıçakla dalıyo çoğu kızı görüyo ama ateş etmiyo :D

isterse öle oynıyan 5 kız gelsin hepsine hs giderim ! ama harbiden cocuklar oynamayı bilmiorlar yha tek giderim hepsine ordaki konusan adamada uyuz oldum :S slk cs den anlamıor

kız 4 kişiyi bıcakladı 1 allahın kuluda vurmadı saçmalık türkiyenin en iyi counter oynıyanlarıymıs :S
pf :p isterse dünyanın en iyi ct oynıyanı olsun ! bizim türk gücümüz war :p

sanırım bu video da yok sonradan 2 prof. cs youncusu geliyor ve bunların agzının payını veriyor..

onu bunu bilmemde adam türkiyenin en iyi cs oyuncuları diyo bizim hanzolara.Ben olsam cs yi bırakırdım
ula hiçbirşey bilmiyosan yat bi kutunun arkasına.ya acayip dokundu bana video,nerde o kızlar :D

usta gelsinler edirneye bizim team le yapalım bak kim kimi yeniyo

usta gelsinler hh serverlarına tek tek kapıssınlar herkesle millet spec olsunda kac kişiyi sağ bırakabiliolar bakim :D

Geri