Bu kızLarLa CS oynamak istermisiniz ?

gayet hoş bakımlı elleriyle nasılda haşat edüyler ehueh :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

yok öyle çok hünerli bir oynayış tarzları bizim hıyarlar fazla bilmiyo oynamayı

kızlar saglam bende iyi oynuyorum benı takıma alırlarmı aceb :D

Bunlar St ladies takımı hafife alınmaz bence

zaten sponsorları intel, intel boş takıma sponsor olur mu?

abİ Kizlar Japon Ya Ben O Kizlara Bakmaktan Cs Oynayamam Kİ Japonlara Hayranim.kizlar İİde Bİzİmkİler Fos Ya Kiz Gİdİp 5 KİŞİyİ BiÇakliyo Ayip Denen BİŞey Var.hadİ 4 KİŞİyİ BiÇakladi 5. KİŞİnİn Ellerİ Armut Mu Topluyo.valla Dark Bunlari Tek ParmaĞiyla Yener Tabİİ Duvarlar Yardimiyla

Kızlar kendılerını hıc kasmadan oynuyorlar. Bu oyunu iyi oynamak için gercekten hiç heycen yapmamaktır zaten...
Erkeklerin takımıda hepsi kekmiş ama... ;)

Pufff

bırakın beyler boyle işleri yaw 9 tane LAMERi koymuşlar oraya cok efendım ojeli parmaklarıyla show yapıyolarmış allahım yarabim yok efendim o olayı düzenleyenler kimse kızların isimlerinin başına SK yazmışlar sonra türkiyenin en iyi oynayan takımı geciyomuş oradan biz onlarla 2-2 yaparız demişler vs. vs. vs. tamamen oradaki 9 kişinin lamerliği be organizasyonu düzenleyenlerin sahtekarlıgı... Çünkü SK clanında böyle oyuncular yok :vur

artık itiraf etme vakti geldi...o kızlardan biri de benim...bunca zaman sakladım ama sağolsun off ipliğimi pazara çıkarmış :D:D

sağolasın ellerine sağlık

koy oraya DeXTeR offspring besh prowl JcR Mahmut hoca falan bak bakalım noluyo :) bakıyorum da adamlar cs yi 10 15 dk önce öğrenmiş gibiler

fyonb' Alıntı:
artık itiraf etme vakti geldi...o kızlardan biri de benim...bunca zaman sakladım ama sağolsun off ipliğimi pazara çıkarmış :D:D

sağolasın ellerine sağlık

hea bizim özgür zaten hep top diyo buna saçı falan da uzun meyilli yani :D

Abi bu Kızlar Çok İyi oynuyorlar ama Erkeklerde iş yok o yüzden dağıtıyorlar boraya bilmeyenleri koymuşlar sıkıysa bilen bir takımla yapsın o 2 tane hanım kızımız ;)

:hhsopa süper Oynuorlar :hhsopa

:help :help :mad: :Sopa

o erkekler bırakın cs yi ilk defa oynamayı ilk defa pc nin başına oturmuşlar :D
Oraya DeXTeR , AlyCiRo , JCR , Mahmut Hoca bide Besh i koysunlar kızlar 0 fragla ayrılır :D
Kendimi hiç komuyom spec yeterim ben onlara :p
Ayrıca teknoloji var altlarında fpslerine dikkat edin 500 fln heralde :)
Kulaklık desen zaten o biçim adamın ossuruk sesini duyarlar :D

2 yıldır cs oynuyom ama kızlarlara oynamadm oynasam yene bilirim

aga bu neki ben bu kızlar gibi 10 tanesini yerim siz bana güvenın gönderin bana bu kızları bakın neler gelecek başlarına hehehehehe

aga bu neki ben bu kızlar gibi 10 tanesini yerim siz bana güvenın gönderin bana bu kızları bakın neler gelecek başlarına hehehehehe:biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin

aga bu neki ben bu kızlar gibi 10 tanesini yerim siz bana güvenın gönderin bana bu kızları bakın neler gelecek başlarına hehehehehe:biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin

Geri