bu köpeğin cinsini bilen biri var mı?

ohooo karmakarısık kafadan 4 cins var içinde bunun

bence böyle bişi alma kırma falan. tek cins alırsan senin için daha avantajlı olur.

Arkadaşım, her dişlerini gösteren köpek safkan bir cins değildir...
O köpek muhtemelen sokak köpeği, ve doğal olarak -tabiri caizse- o biçim kırma...

Bu köpek bir cins ismine sahip değil..

Bunun köpek olduğuna emin misin?

dostum sen sanırım köpeğin fotodaki vahşi görünüşüne aldanmışsın.... Bu köpek çoğu arkadaşın dediği gibi safkan sokak köpeği:001_cool: böle köpeği almana gerek yok belediyelerin köpek barınma evlerinden edinebilirsin bildiğim kadarıyla......

sokak köpeee buuu ... tüy döküm zamanı gelmiş o kadar başka numara yok ....

Bir kaç mesajın dışında hep dalga geçilmiş ,yazık

bydolpin*** arkadaşa katılıyorum,bu tipte bir köpekte bir zamanlar

eski çalıştığım yerde vardı,tavsiye edilecek bir köpek değil

böyle bir köpek yok, çünkü resim yok.

benim golden kurt kırması köpeğim var , sanırım bu da öyle sahiplenme içgüdüsü çok yüksek bu köpeklerde ve doymak nedir bilmiyorlar , yemeği önündeyken seni bile parçalayabilir o yemeği sen vermiş olsan bile , çok kıskançlar köpek ya da başka bir hayvanı sevmene tahammül edemiyorlar ayrıca avcılık özelliği gelişmiş bir tür çok iyi kuş tavsan yakalıyorlar ayrıca tilki ve çakal kovalamayı da çok seviyorlar ben bizim bağ evinde bakıyorum eğer müstakil bir eve sahip değilsen köpeğe yazık etme derim...
Başka bir cins seç

Onun cinsi yok birader o bildiğin sokak köpeği kurtla kangalı çiftleştir yawruyu 1buçk ay sonra anasından ayır sütüne acı biber kat karanlık ortamda besle 2-3 aylık oluncada bayat ekmek+kasapın werdiği et artıklarını su we acı biber katıp kaynat ona yedr yine karanlık ortamda yaşasın bodrum gibi mesela sonra çıkar bahçeye bağla ozaman bundan daha saldırgan olr

Sokaklarda 7-8 türün birbirine karışmasıyla oluşan bit türe benziyor.
resimini bir veterinere veya bir hayvan satıcısına göster

Onun cinsi yok birader o bildiğin sokak köpeği kurtla kangalı çiftleştir yawruyu 1buçk ay sonra anasından ayır sütüne acı biber kat karanlık ortamda besle 2-3 aylık oluncada bayat ekmek+kasapın werdiği et artıklarını su we acı biber katıp kaynat ona yedr yine karanlık ortamda yaşasın bodrum gibi mesela sonra çıkar bahçeye bağla ozaman bundan daha saldırgan olr

Sonrada insanım diye gez ortalarda :mad:

Geri