LOOPUSED
Altın Üye
basiclife::diyorki:!!!Iyi Dinle Bak Birincisi Ben Jitem Jandarma Falan Derken Yani Askerden Bahsetmek Bunlar Askeri Devletin Iç Islerinden çekip Daha Rahat Hareket Etmek Istior Ikincisi Nasıl Bir örgütt Diyorsun Ya Arkadas Sen Bütün Arkadaslarının Ne Yaptığını Adın Gibi Biliyormusun Bilemessin Dimi Onlarda Her Nekadar Kontrol Etsede Sonuçta Bulamaya Bilirler Millet Vekili Kimki Arkadasım Bende Insanım Sende Oda Ne Yani Nedemek Nasıl Izlerler Yapacak Istedini Sonra O Millet Vekili Ya Istedini Yapacak ülkesini Satacak Onu Kimse Izleyemiyecek Ha öle Bişey Olmaz O Kim Ya Oda Sen Ben Gibi Suç Işlediğinde Madem Cezalandırılmıo Ozaman Ne Işler Karıştırdığı Kontrok Edilecek Ve üçüncüsü Tv Lerle Gerçek Hayat çok Farklı Sana Bi örnek Vercem Su Cumhurbaskanı Seçilce Zaman Mitingler Olduya Hani Izliyorum Tv Den Ana Haberleri Stv Yi Açtım Röportaj Yapıor Adama Soruyor Nie Burdasınız Die Adamda Elencesine Geldik Bilmioz Falan Dio Sonra Açtım Kanal D Yi Adamlar Röportaj Yapıor Işte Yine Aynı Soruyu Soruyor Adam Işte Biz Atatürk'ün Bekçileriyia Vatnımızı Din Devleti Yapmayacaz Diyor Yanlıs Anlamayın Ha Ben Burda Konusan Lara Bişi Demiyorum Benim Dikkat çekmek Istediim Nokta Işte Ikiside Birbirinden Farklı Söylüyor Eeee Biz Neye Inanalım Arkadas Tv Lerde Izlediin Hiç Birşey Gerçek Deilk Inan Bana Böyle Bizim Kanımıza Giriolar Işte.....
loopused diyorki::!! ben bişey anlmadım..yorumsuz...anlayan varsa anlatsın bu cümlelerden..
loopused diyorki::!! ben bişey anlmadım..yorumsuz...anlayan varsa anlatsın bu cümlelerden..