dataxi
New member
- Reaction score
- 0
benim anlamadığım şu beyler madem bukadar vatanımızı seviyoruz madem bu vatan için bişeyler yapmak istiyoruz neden hala gündüz esanf olup akşam teröris olup mehmetciğe karşı savaşıyoruz ha neden madem sen bu ülkenin topraklarında yaşıyorsan ve bu ülkenin topraklarında oo aç karnını doyuruyorsan neden bu ülkeye ihanet ediyorsun ki size bi anımı anlatayayım...(Tunceli''de birgün tıraş oldum sabah berberle gayet güzel sohbet ettim cayımı içtim sohbetimi doyasıya ettim sonuçta bir türk vatandaşı ile sohbet ediyorsun ve aynı ülkenin topraklarında yaşıyorsun.neyse benim işim biitti görev yerime döndüm.gece alarım verdiler bi anda oparosyona çıktık pkk öldürmeye savaştık çok şükür o gece hiç şehidimiz olmadı ama o gece tam 6 tane türk vatandaşı öldürdüm ama vatanını satan türk vatandaşın bunlardan biride sabah beni ((traş eden berber )) idi ne tesadüf dimi ????
ben çok şaşırdım işin açıkcası neden dersen sabah türkiye için canını veren türk mehmetciğine silahla cephe almış tam karşısına çıkıyor u sizce nedir bana söyler misiniz arkadaşlar nedir bu..??? hiç insanlığa sığar mıı sizce he ?????????????????????????????????????????????????????????
ben çok şaşırdım işin açıkcası neden dersen sabah türkiye için canını veren türk mehmetciğine silahla cephe almış tam karşısına çıkıyor u sizce nedir bana söyler misiniz arkadaşlar nedir bu..??? hiç insanlığa sığar mıı sizce he ?????????????????????????????????????????????????????????