bu ingilizler çok oluyo ama!!!

BALROG

New member
Reaction score
0
slm dostlar

ya adamların çanakkalede analarını .... iz şimdi değişik polemiklerle sinir harbi yapmaya devam ediyorlar.. şimdide okuduğum bir haber de diyorlarımış ki The Daily Mirror gazetesi;
Yüzüklerin Efendisi filmindeki (en vahşi yaratıklar olan) orklar türk müş.. ve mordor türkiyemiş, bide kara lisan türkçeymiş.. ya deli olcam haberin ayrıntılarını burdan okuyun bi çözüm üretelim.. protesto etmeliyiz dostlar!!!!
link: http://www.e-kolay.net/haber/Haber.asp?PID=64&HID=2&HaberID=299098

BALROG' Alıntı:
slm dostlar

ya adamların çanakkalede analarını .... iz şimdi değişik polemiklerle sinir harbi yapmaya devam ediyorlar.. şimdide okuduğum bir haber de diyorlarımış ki The Daily Mirror gazetesi;
Yüzüklerin Efendisi filmindeki (en vahşi yaratıklar olan) orklar türk müş.. ve mordor türkiyemiş, bide kara lisan türkçeymiş.. ya deli olcam haberin ayrıntılarını burdan okuyun bi çözüm üretelim.. protesto etmeliyiz dostlar!!!!
link: http://www.e-kolay.net/haber/Haber.asp?PID=64&HID=2&HaberID=299098
forumları bi konturol et istersen he bu başlık daha önce açıldı..!

http://www.hackhell.com/forum/showthread.php?t=2928

hoca ben derımkı bakın bu basın kolu!

Vede yuzuklerın efendısı mılyonlarca ınsan tasarafından seyredıldı!

Bizi kotulemek ıcın manyaq derece bır alet!!

Rus takımındayken adamlar ddosla beyaz sarayın serverlarıın ıcıne etmıslerdı..
Hemde bızım denyo ıle.

Bızde bence tepkısız kalmayalım sıtede 30 kısı toplansak yeter artar bıle!

patlattılar qtlr inde bombalarıı gördüler orgları morgları tartışmaya gerek yokk

yaw anlamadığımmm aslın da bu a.q. ipnelerinin başka işi yokmuştu sktgm bir filmden bu şekilde yorum yapııpp way a.q. burası türkiye orglar türkçe konuşuyo gibi konuları alıp tartışmları gazetelere taşımaları başka işiniz yokmu sizin a.q. p..leri :(:(

abi bence bunlar bu flimin türkçe seslendirmesini izleyip hepsinin türk olduğunu sanıyorlar:D

ruzgar' Alıntı:
patlattılar qtlr inde bombalarıı gördüler orgları morgları tartışmaya gerek yokk

yaw anlamadığımmm aslın da bu a.q. ipnelerinin başka işi yokmuştu sktgm bir filmden bu şekilde yorum yapııpp way a.q. burası türkiye orglar türkçe konuşuyo gibi konuları alıp tartışmları gazetelere taşımaları başka işiniz yokmu sizin a.q. p..leri :(:(

daha iyi bi uslup kullanmanı dilerdim rüzgar
sonuçda onlarda, insan. ölenlerin nasıl
olduğunu nasıl bi düşünceye sahip olduğunu
nereden bileceksin...

oha konu nerede allah aşkına!!!!

fazlaa sert çıkmışım evettt sinirleninmişim çok sanırım onddann

ya ben bi dergide okumuştum bu o.ç.ları ipek yolunun anadolu- çin arasında işlek olduğu zamanlar türkiyeden ytüklü miktarda afyon alıp çinde herkesi köleleri yapmışlar.. fahiş fiyatlarla satmışlar çocuklara bile vermişler.. sonunda çin kralı ingilizleri sokmamış çine onlarda vay efendim sen ticarete nasıl balta koyarsın diye savaş açmışlar!!! tarihi araştırırsanız afyon savaşları diye geçiyor... ya görüyonuz O.Ç. savaş açmak için bahane bulamıyorlar afyon satışına izin vermiyo diye çine savaş açıyor.. zaten ekonomisini çökertmişler.. bide çinlileri o biçim benzetiyolar ve ağır şekilde kapütilasyonlara vergilere mahküm ediyorlar... ve en önemlisi daha 5-6 yıl önce geri verilen HONG KONG adasını o zaman alıyorlar.. sonra fırsatı ganimet bilen bütün puşt avrupalılar ve amerika da çinden aynı kapütilasyonları istiyor ve ske ske alıyorlar...
ama çin gün gelecek hepsini yağlı kazıklara oturtacak!! ben bunu görüyorum. zaten 10 sene sonra ilk önce amerikayı, sonra dan da avrupayı skecek.. hemde çatır çatır... bugün olan patlamalar hiç hoş değil bence ama içten içede OOOH DİYORUM!
SAYGILAR

zuken' Alıntı:
hoca ben derımkı bakın bu basın kolu!

Vede yuzuklerın efendısı mılyonlarca ınsan tasarafından seyredıldı!

Bizi kotulemek ıcın manyaq derece bır alet!!

Rus takımındayken adamlar ddosla beyaz sarayın serverlarıın ıcıne etmıslerdı..
Hemde bızım denyo ıle.

Bızde bence tepkısız kalmayalım sıtede 30 kısı toplansak yeter artar bıle!

bence süper fikir! ben varım ddos a!!!

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
balrog flood yapıosun 1
konu yenlış yerde 2
dikkatli ol!!!
ok dikkat ederim, saol uyarı için

konuyu burada açmamın sebebi, burada bir protesto teami oluşturabiliriz diye düşünmüştüm! yanlış düşünmüşüm herhalde...

İngilizlerin doğuştan itibaren gelişmeyen bazı uzuvları var :)

Her ne olursa olsun terorist bi saldiriya ugramis bi sey icin "oh ne guzel iclerinde patlamis" diyemezsiniz.

Kaciniz haberleri adam akilli izledi, Parcalanmis vucutlari gordu, kalbi durmus birine kalp masaji yaparlarken akrabalarindan birinin bagirmalarini gordu?

ADAM gibi dusunun, yoksa teroristlerden farkiniz kalmaz.

(Merak edene: Ingilterede yasiyorum, londraya cok yakin olmasamda o korkuyu hissetmek hic hos bisey degil.)

h.

hatred bende istanbulda yaşıyorum bizim burda bombalada patladı belki size yankıs gelmedi bende o civardaydım sen şükür uzaktaymışsın bizim ödümüz bokumuza karıştı herkes ne olduğunu şaşırdı be sen ne diyosun..
ee bi yerdede haklısın ben ohh ne iyi olmuş demiyorum ama olmasaydı iyi olurduda demem..çünkü sanırım herkes bana katılır bi yerde hak edenlerin başında geliyor ingiltere..(amerikayı es geçtiler şaşırdım:) )

nightashes' Alıntı:
hatred bende istanbulda yaşıyorum bizim burda bombalada patladı belki size yankıs gelmedi bende o civardaydım sen şükür uzaktaymışsın bizim ödümüz bokumuza karıştı herkes ne olduğunu şaşırdı be sen ne diyosun..
ee bi yerdede haklısın ben ohh ne iyi olmuş demiyorum ama olmasaydı iyi olurduda demem..çünkü sanırım herkes bana katılır bi yerde hak edenlerin başında geliyor ingiltere..(amerikayı es geçtiler şaşırdım:) )

Mesele ingilizlerin yaptiginin dogru/yanlis oldugu degil. kesinlikle terbiyesizce bi davranis, kabul edilemez.

Masum insanlarin oldugu bi saldiriyi "takdir etmek" de terbiyesizliktir ama.

Sadece bunu vurguluyorum.

h.

Geri