Bu iddiacı IniestaXavi yi tanıyan varmı

bu adamın kuponLarını nasıL takip edebiLirim :)

benim de dikatimi çekti, buraya sürüklendik. bunlarıda oldukça kısa süre içerisinde yapmış.
Ama son zamanlarda kazanamıyor çünkü gözükmüyor en iyilerde ama kazanacağını kazanmış zaten. :p

benim de dikatimi çekti, buraya sürüklendik. bunlarıda oldukça kısa süre içerisinde yapmış.
Ama son zamanlarda kazanamıyor çünkü gözükmüyor en iyilerde ama kazanacağını kazanmış zaten. :p

Şuan Honolulu Adalarında tatildedir. Parası bitince yine görürsün listede =)

Şuan Honolulu Adalarında tatildedir. Parası bitince yine görürsün listede =)

Asıl o kadar kazandıktan sonra bırakması saçmalık olurdu. :durdurun
Biz hiç kazanmadan devamlı oynuyorsak kazandıktan sonrasını düşünemiyorum. :001_rolleyes: Neyse taktiği öğrendik :001_tongue: benide görürsünüz orda bi kaç hafta sonra :001_tongue:'
bu arada nesin.com 'un üyeleri gazlamak amaçlı bir yolu olabilir diye düşünmüyor değilim. :wink:

Eleman sistemli oynuyor 300 400 yüz lira kupon bedeli yatırıyor, bunlar abartılacak bir şeyler değil, benim kazanacağım tutarların yanında bununki çerez bile sayılmaz...

Eleman sistemli oynuyor 300 400 yüz lira kupon bedeli yatırıyor, bunlar abartılacak bir şeyler değil, benim kazanacağım tutarların yanında bununki çerez bile sayılmaz...

kazanacağım diyorsun. :durdurun kazanda görelim. iki hafta sonra görürsün benim tutanları. :001_tt2:

Valla ne diyeyim
Azimle burada kazandığın kuponunu yayınlamanı bekliyorum :001_rolleyes:

trNVw.png

ana fikri kaptık şimdi sistemli yüksek miktar oynamak için için ufak ufak toplamaya başladık :durdurun

evet. tüm maçlar 2 şerli kuponlarmış gibi değerlendiriliyor kendi içinde.

WWWQM.png

Bugünkü kuponum da bu. :durdurun
Tamamen deneysel, muhtemelen tutmayacak :001_tt2:

eSuwJ.png

Valla ne diyeyim
Azimle burada kazandığın kuponunu yayınlamanı bekliyorum :001_rolleyes:

Senin azmetmene gerek yok sabır etsen kafiii, asıl azmetmesi gereken benim, gerçi azmetmeye bile gerek kalmadı artık idda mevzusunu bitirdim son rötuşları yapıyorum bir aya kalmaz BOMPAAAAA kuponlar yapacağım uçuracağım iddayııı...

kazanacağım diyorsun. :durdurun kazanda görelim. iki hafta sonra görürsün benim tutanları. :001_tt2:

Kazandığım kuponlar açtığım konularda mevcut ordan görebilirsin lakin tutturduğum kuponlar şimdilik burdaki kuponlarla kıyaslanamaz . :blushing:

Sende de benim gibi kendine güven var, yoksa sendemi at yarışlarıyla meşgul oldun?
Bir yarışta otuz beygirle uğraşmaktan boşu boşuna kendimizi parçalamışız yafff, bu iddaaa çocuk oyunu hemde bol paraaaa ufffff düşündükçe kooooppuuyorummm bee....

bu da günün 2. kuponu.
nmpO7.png

dediğim gibi bunlar öylesine, asıl kuponları hafta sonu yapacağım. :001_tt2:

Geri