Bu iddia ortalığı karıştırır

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Romanya’nın önde gelen spor gazetelerinden sport.ro’da görev yapan Roşu, twitter hesabından Cluj-Galatasaray maçında şike yapıldığını iddia etti. Bu iddia gazetenin internet sitesinden de duyruldu. Söz konusu iddiada, yapıldığı iddia edilen şikede Cluj’un kaptanı Cadu’nun da adı geçtiği kaydedildi.

‘PARA DÜŞÜNÜLEMEZ’

Galatasaray maçından önce açıklamalarda bulunan Cadu, ” Rakibimiz 1 milyon euroluk prim için galibiyet mücadele verecek. Biz ise ne için oynayacağımızı bilmiyoruz. Bazı şeyler para değil. Parayı ancak maçtan sonra düşünürsünüz. Maç öncesi para düşünülmez” diye konuşmuştu.

‘KONSANTRE OLAMADIK’

Cadu 3-1 Galatasaray’ın üstünlüğüyle biten maçın ardından ise “Galatasaray çok iyi bir takım. Onlar karşısında konsantrasyonumuzu yüksek tutamadık. Artık Braga maçına konsantre olmalıyız” açıklamasında bulunmuştu.

‘BİZ TEMİZİZ’

Diğer yandan Roşu’ya göre kulüp başkanı Iuliu Muresan’ın açıklamaları şu şekilde: “Kaynakla yüzleşmek isterim. Biz temiziz. Bu ithamlar nereden geliyor bilmiyorum. Birinin sizi böyle bir şeyle itham etmesi gerçekten inanılmaz. Bu suçlamaları yapan isan akıl hastasıdır. Biz Cadu’ya inanıyoruz. Cadu bana bu suçlamaları yapan insanla tanışmak istediğini söyledi. Ona sadece selam vermek istiyor.”

İŞTE O KONUŞMALAR

Cluj Kulübü’ne yakın bir kaynağın verdiği bilgiye göre, maç öncesi 30 yaşındaki Portekizli futbolcu Cadu’nun evine Türk bir işadamı vasıtasıyla 320 bin euro transfer edildi.

Şike için yapılan para transferini ayarlayan kişilerden biri olduğunu iddia eden ‘Michael’ adlı kişi, şunları söyledi:

“320 bin euroyu Salem’den aldım, Cadu’ya gittim. Salem, Cluj’da tanınan ve etkili birisi. Ayrıca Cluj’un sahibi Arpad Paszkany’le de iş yapıyor. Parayı alan kişi, bu kadar yüklü parayı taşımaktan korktu. Arabadan şoför indi ve bana ‘ne yapayım?’ diye sordu. Parayı kontrol etmesini söyledim. Bir Türk arabayla geldi. Direkt olarak Cadu’ya gitti. Cadu, 3-4 apartmanlık bir sitede oturuyor. Paszkany şirketi için kullanılan evler. Oyuncular da burada kalıyor.”

Bu iddia ortalığı karıştırır | Amk Spor Gazetesi

Geri