Bu Hayatin Anlami Ne?

NEDEN YAŞIYORSUN?

• KENDİM İÇİN

Kullanılan: 52 36.1%
  • İNSANLIK İÇİN

Kullanılan: 14 9.7%
  • VATAN İÇİN

Kullanılan: 25 17.4%
  • AHİRET İÇİN

Kullanılan: 53 36.8%
  • YAKINLARIM İÇİN

Kullanılan: 31 21.5%
  • YAŞAYAYIMDA NASIL OLURSA OLSUN

Kullanılan: 20 13.9%

• Kullanılan toplam oy
    144
dunya ya bır sekilde geldik, ınsam olarak gorev ve srumlulugumuz oldu, beklentilerimiz,umutlarımız,hayata bakıs acımız meydana geldi,
bır yolla basladık, duraga varmak için yasıyoruım,
not:(tabi yolda kaza ihtimalim de var)

LOWBATTERy___

bööle hayatın içine ........:D
ashkım için bide VODKA için yaşıyorum:D

ahiret ve vatan

her ne kadar ahiret için desemde ne ölçüde kendimizi oraya adadığımız tartışlır

bence bunun cvbı insanın dünyaya nasıl geldiğine inanması ile ilgili..ve burdaki seçenekler yetmez..Çoğu insan bunlardan azar azar ama kesin bi amacı olmadan yaşayayımda nasıl olursa olsun tarzı...

ot geldim saman gidicem haybeye yaşıyorum :)

artıK benım ıcın bı anlamı yok

iSpiYonCu' Alıntı:
artıK benım ıcın bı anlamı yok

hayırdır kardeş problem ne? anlamı olmadan hayatın tadı çıkarmı hiç?

bende ahiret için diyorum bi gelme nedenimiz var bu dünyaya, görevlerimizi yerine getirip birgün hakka kavuşacaz...

herkesin hayata bir bakışı vardır.hiç kimse boş değildir.biz bir görevi yerine getirmek için bu dünyaya geldik o görevi yerine getirmek yada getirmemek senin elinde.bu hayatı dolu dolu yaşamak yada boş yaşamak da senin elinde,tabi herkesin dolu dolu kelimesine bakışı farklıdır...benim dolu dolu kelimesine bakışım Hakk'ın bize verdiği görevi bilmek ve yerine getirmektir...saygılar...

ya kendim için yaşıyorum dedim ama ailem ve aşkımda war tabi vatan yok mu diyeceksiniz şuan vatan için yaşamama gerek bi durum yok gerekirse canımızıda sakınmayız tabi...

dine pek girmeyin demişin ama bence olayın temelinde zaten din var. tabi inanmayanlar olabilir ama bu da bizim görüşlerimizi hiçe saymak olmuyor mu?

Benim Için En öenmli Ailem Gerisi Yalan...

vatan için yaşıyorum çünkü başkalarını düşünüyorum.kendim için yaşıyorum çünkü öbür dünyayı düşünüyorum...

Tek kelime ile sevgi, sevmek bizi yaşatır.

Seçeneklerin tek ortak noktası sevgiye dayanıyor, eğer hiçbir şeyi sevmem diyorsanız zaten yaşamıyorsunuz derim size.

Geri