bu hareketleri yapabilir misiniz?

icemen

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
her insanın yapamayacağı ya da çok çalışarak ancak yapabileceği çok basit hareketler bunlar bakalım siz yapabilecek misiniz?

1. Şimdi masada otururken elinize bi kalem ve kağıt alın, daha sonra sağ ayağınızı biraz kaldırıp saat yönünün tersine daireler çizin bunu yaparken aynı anda kalemle de kağıda saat yönün de daireler çizmeye çalışın.yani ayağınızın tersi yönünde.

2. bu hareketi çoğu kimse bilir aslında. sağ elimizin parmaklarını birleştirelim şöyle anlatmaya çalışayın hani bir yemek çok lezizdir de bi hareket yaparız elimizde mmmmh çok leziz diye bilmem anlatabildim mi? parmakları birleştirdikten sonra elimizi göğüs kafesimizin sağ tarafına koyalım sol elimiz de açık şekilde göğüs kafesimizin sol tarafında olsun. sol elimizi yukarı aşağı doğru hareket ettirirken sağ elimizle de ufak ufak göğsümüze vurmaya çalışalım.

Not: ben iki hareketi de yapamıyorum:(

Yav 1 ciyi zar zor yapıyorum da 2 nci çok kasıyo bi türlü yapamıyom ofisin önünden geçenler şaşkın şaşkın bakıyo napıyorum diye:)

2,yı daha onceden yapıodum zaten bırıncıy bı goz attım zorladı brıas calısmam gerek bı ara dener yazarım =))

Geri