Bu Haberi Okuduktan Sonra Yuh Diyeceksiniz..

DaRk_KnİgHt

AdIoSAmOr
Reaction score
0
İsveç, ketçap şişesinden cinsel organ çıktığı iddialarıyla çalkalanıyor... Üstelik ketçap, Türkiye'de üretilmiş...

İHA - İsveçli bir kadın, ketçap şişesinden yetişkin bir erkeğe ait cinsel organ çıktığını iddia etti. İsveçli Viktoria Ed, bugün yaptığı açıklamada, şanslı olduğunu çünkü organı, ketçapı ekmeklerin üzerine sürmeden fark ettiğini söyledi.

AFP'ye konuşan Viktoria Ed, "Erkeklik organına benziyordu. Yetişkin bir insana ait. Tiksindirici. Şişenin başı açılmamıştı, fabrikadan çıktığı gibi duruyordu. Bu organın bir ketçap şişesine nasıl girdiğini bilmek istiyoruz. Bir daha bu marka ketçapı kullanmayacağım" dedi.
Godegaarden marka ketçabın Türkiye'de imal edildiği ve İsveç'te Axfood adlı firma tarafından dağıtımının yapıldığı ileri sürüldü. Söz konusu ketçap şişesinin Cuma günü bir mağazadan alındığı, olayın öğrenilmesi üzerine mağazadaki bütün ketçap stokunun atıldığı belirtildi.

Polisin, ketçapta çıkan organı incelemeye başladığı bildirildi.

:eek: :eek: :eek: :eek: Harbiden yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ! PES DOGRUSU ..Oha bab bu dogru oLabiLirmi yaww

BoRu DEĞİL BU DOSTUM İHA.. Gerçekmiş HaBEr yani..:)

Ben inanmıyorum komplo filandır ya ne alaka adam şeyiyle ketçap onu çözemedim.

ehu ehu demek ki adama ketçap şişesi çok çekici gelmiş o an :D Kesin pala bıyıkları olan biriydi önce bi sigara yakıp hain hain ketçap şişesine bakarken bıyıklarının altından derin derin sigaradan nefes çekti. Sonra planını uyguladı :D Şaka bi yanada komplo bencede.

Abi bu mafyanın işidir bence olsa olsa bu açıklama olur başka bi açıklama gelmiyo aklıma

komplo olduğu kesin arkadaslar..yoksa kimsenin zewk için aletini kesip ketçap şişesine koyacağını sanmam:Dyaa bide o aletin sahibini çok merak ettim..yasıyomudur acaba:D

Bu haberin dewamında isveçliler demişlerki türklere ``allah aşkına söleyin bu ya...ğı nasıl koyduz bunun içine söleyin parayı dökelim önünüze ahuhauhzauhuaz:D

olumişte giremediğimiz delik yok bize yakındfa ödülde verirler!

haha ben bu haberi yaklaşık altı ay önce letonyada oldu die duydum benim hatundan ..:) sallamasyon beyler..

yuhhhhhhhhhhhhhhh artık bu kadarı da yalan komplo var kesin

ehu ehu demek ki adama ketçap şişesi çok çekici gelmiş o an:D Kesin pala bıyıkları olan biriydi önce bi sigara yakıp hain hain ketçap şişesine bakarken bıyıklarının altından derin derin sigaradan nefes çekti. Sonra planını uyguladı :D Şaka bi yanada komplo bencede.

Senin anlatımına çok güldüm...:D
Habere de yuh diyorum...:)

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
eheheh ben fazlalığı isveçte webcam de tanıştığım
bi kıza göndermiştim demek yanlış adres oldu :D

ahauhaua yuh yani dess yuh :) sen de olmasan ben kime gülcem :D

bencede sallamadır olmaz öle şey

ya oluyo öyle vakalar yaa geçen sene de meyve suyunun içinden çıkmış

Des çok güldürdün beni Allahta seni güldürsün.

arkadaslar sizce gercek olabilirmi bole sey burda hıyardan bahsetmiyoruz herifin *ikinden bahsediyoruz ole degilmi yani :Dbence kolpa atmıslar valla ama gercek olsa ne biçim olur dusunsenize makarna yiyon ketcabı bi sıkıyon al sana *arrak aha bu ne bidaha makarnalı ketcap yemem heee :D:D

yaa adamın günahını almayın beLki yanLışLıkla düşmüştür veya içine kaçmıştır :rolleyes:

Geri