Bu Gecenin Hack' i oLsun bari :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendimle aynı fikirdeyim :D:D:D

aynen kendimle aynı fikirdeyim farkındamısınız ama burda fikir çatışması çok ve bence bu siteye zarar veriyor arkadaşlar birazcık yapıcı olalım hackhell olmak her siteyi hacklemek değil sanırım teşekkürler.

m_y,İfrit,mcdarknes,saptagh ile aynı fikirdeyim..!
hack hack değildir hack' inde bir amacı bir fikri benimsemesi lazım..!
kuru kuruya hack yapılmaz arkadaşım benden daha deneyimlisin bunu bilmen lazım..!

:) benim icin hack hacktir.. kimsede bu k0nuda onume gecemez.. aciq buLdugum zaman iSter hackLerim iSter hackLemem.. bu benim yapacagim biseydir.. ben hackLemesem GeLip eLin gavuru hackLer.. ortaya bi Amerikan bayragi koyar hosunuza giderse eyw derim :cool:

eLin gavuru hackLemesin diye, host firmaya acıkLa iLgiLi biLgi verebiLirsin....
sen burda acıgını buLdum bu sitenin de, index atmadan biz seni hackLemiş sayarız.... :cool:

Hahaha bırakın adamları yapsınlar işlerini eline sağlık diyorum ben devam etmesi dileğiyle. Diyaneti hacklemedikten sonra ben tebrik ederim :D

doğru diosun ifrit abi.o zmn partizan git komunist sitesi hackle arkadaşım.forumlarada baktım hemen herşeyi yanlış anlıosun.biraz anlamaya çalışırsan karşındakini ne demek istediğini anlarsın.burada kimse senin kötülüğünüde istemio.buna bende dahilim.seninle hiç bi kişisel sorunum yok.index olayına da gelince senin ne index koyduun beni ilgilendirmez.o senin biliceen iş.ama ben de Türk sitelerinin hacklenmesine karşıyım.

ifrit' Alıntı:
ha amerikan bayragi, ha orak cekic benim icin bi farki yok, kendi bayragim disinda hic bbi bayragi kabul etmiyorum

:) o zaman Turk SiteLerine Turk bayragini koyim ehuhe :cool:

Partizan isine karismak gibi oLmasinda... Türk bayragi kosaydin Daha güzeLmis...Hack icin eLine sagLik..!! hackLeriyin devamini türk bayragi indexLi oLmasi diLegimizLe basariLar :p :D

iyi iş kardeşim başarılarının dewamını diliyorum

hack in devleti dini mezhepi çeşidi
türü ne bilim işte farklılığı OLMAZ!!!

ya partizan kardeş nasıl becerdin bubu bi öğret ya hangi program

olay iyice gerilmeye başlıyacak başlığı kilitlemek düşüyor bana. Son kez yazıyorum bunu. Bir daha başlıklara bu tür gerginlik yaratabilecek cevaplar yazanlar kayıtsız şartsız uzaklaştırılacaktır. ! Kaçıncı kez oldu bu.. Emeğe yazık oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri