Bu Gecenin Hack' i oLsun bari :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakısır ama sen biliyon benim ne demek istedgini basarılarının defamını dilerim....

Saygılarla White Zombie

devLet sitesi...
cıx... tutmadım...

eheh :) aciqLarini kapatmasi icin bence gerekLi bisi :cool:

index atmadan da sağLanabiLir bu.

nedir bu yaf site begenmeme sorunu anlamdım walla bi turlu ne olcek o zaman yok su site bole yok su site soyle ee ne kaldı geriye işte her siteye bi şey bulunursa oooo mazeret cok walla hayırlı olsun diin geçiştirin begenmediysneiz bile

hayırlı olsun kardeşim defam sen takıl bakma kimseye kimse caydıramas :D

index bi hackerın en onemli parcasıdır bence doru deil mi

lydrro : nickini ilk defa gördüm, çözdüm seni ;)

ya nedir bu beyLer.. onemLi oLan iCraattir bence.. site ister dewLet sitesi iSterse kisiseL site oLsun.. farketmez..! ama ne diyim yorumLar icin saoLun... ;)

iii hayırlı olsun kardeş

Partizan' Alıntı:
ya nedir bu beyLer.. onemLi oLan iCraattir bence.. site ister dewLet sitesi iSterse kisiseL site oLsun.. farketmez..! ama ne diyim yorumLar icin saoLun... ;)

iyi ozamn git erzurum atatürk üniverstesinin sitesini hackle nefret ediyorum o siteden..:)

Her icraatında gerekliliği veya gereksizliğide tartışılır sanırım..Açığı bulduktan sonra admin e mail atmak ve gerekli güvenlik önlemlerinizi alın diye uyarıda bulunmak daha büyük jest olurdu diye düşünüyorum..

Mc DaRkNeEs' Alıntı:
iyi ozamn git erzurum atatürk üniverstesinin sitesini çökert nefret ediyorum o siteden..:)

KisiseL sorunum yoq demistim.. aciq buLdum yaptim! bu arada beni sakin iSmarlama hack yapanLar iLe karistirma :cool:

Partizan' Alıntı:
KisiseL sorunum yoq demistim.. aciq buLdum yaptim! bu arada beni sakin iSmarlama hack yapanLar iLe karistirma :cool:

way way way sanki olayı.. neolur su siteyi hackle demişim gibi yansıttın...
okadar çok açık bulduğun siteye dalmışsınki...sözlerimde bile açık arıyorsun.. :cool:

gov.tr Lerde 9o Lı yıLLarda yükLenmiş win2ooo Ler war sanırım ;)
unicode a biLe rastLamıstım :)

ehehu :) burada baska Hacker'Larda warmish..

kimmiş?
senden baska hack Leyen gormedım ben :)

ellerine saglik hewal partizan indexini begendim devamını bekleriz hack hackdir hiç fark etmez gov.tr.com.net.org.info.biz.alman rus ingiliz.türk hack hackdir aciki buldunmu yerleştiri ver indexi

saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri