Bu fotoğraf gerçek mi?__AMaN ALLaHıM KaNıM DoNdU

umutd07

:_:_мєтαℓ ƒıятıηα_:_:
Altın Üye
Reaction score
0
fft15_mf184390.Jpeg

fft15_mf184392.Jpeg

Bu fotoğraf gerçek mi?

Afet ekibinin helikopterden çektiği bu fotoğraf köylülere canavar döndü korkusu yaşatıyor.

Borneo'da çekilen bu fotoğraftan sonra yerliler Borneo canavarının geri döndüğüne inanıyor. Efsaneye göre 100 ft uzunluğunda olan ejderha başlı canavarın nehirde yaşadığına inanan yerlilier Baleh nehri boyunca yüzen bu yılan fotoğrafını görünce korkuya kapıldı.
Bölgedeki sel felaketi nedeniyle incelemeler yapan bir afet ekibi tarafından helikopterden çekilen bu fotoğraf devasa bir yılanı gösteriyor. Fotoshop olup olmadığı tartışma konusu olan bu fotoğraf canavar efsanesinin geri dönmesine yetti.
Daily Mail Gazetesi'nde yer alan habere göre Kuala Lumpur'un saygın gazetesi New Straits Times okuyucularına söz konusu fotoğraf hakkındaki düşüncelerini soran bir anket düzenledi. Bazı köylüler bu yılanı gördüklerini iddia ederken, kimileri de bu fotoğrafın düzmece olduğunu iddia etti.
Bu ayın başlarında bilimadamları otobüs uzunluğunda , bir küçük araba ağırlığında ve inek büyüklüğünde hayvanları yutabilecek kadar iri bir yılana ait fosil bulmuşlardı.

LiNK ArKaDaSLaR[KaYnAk]

:hhmanDBuyrun arkadaslar...kaynak budur simdiii inancınız birazz olsunn artmısstır sanırım:hhmanD

nerden anladın sahte olduğunu?

sahte oldugu bellı 1. fotoya bakarsanız yılanın suzulusuyle suların serpılmesı alakasız ayrıca sureklı boyle haberler yapıyorlar denızden yuzu ınsana benzeyen balık cıktı vs...

kardeş şu an yeryüzünde 20-100 milyon canlı türü olduğu tahmin ediliyor. ve şuana kadar tür olarak isimlendirilebilen sadece 3,5milyon canlı var ve bunları %80i böcekgiller...

yani ben şaşırmam ve gerçek olabilir derim...

ya tamam haklısında yıne 1. fotoda o yılanı goren adam fotoyu cekerken yılana odaklanır yanı elındekı makıneyı bıraz daha assagıya dogru cevırır ve ceker. dıkat edersen orda bı manzara fotosu cekılmıs yılan sonradan eklenmıs ayrıca nıye sadece foto var. Video koysunlar herkes ınansın...

Yapmışlar ama berbat bi fake yapmışlar =)

Böyle bi yaratık olsa bile o boyutla o nehirde yaşayamaz, resimlere dikkat edin nehir büyüklüğü ile yaratığın büyüklük oranı ne kadar saçma =)

Ayrıca 2. resim helikopter çekimi değil...

Eğer o yaratık gerçekten 2. resimdeki gibi su yüzünde olsaydı herkes görürdü sadece helikopterdekiler değil...

Yapmışlar ama berbat bi fake yapmışlar =)

Böyle bi yaratık olsa bile o boyutla o nehirde yaşayamaz, resimlere dikkat edin nehir büyüklüğü ile yaratığın büyüklük oranı ne kadar saçma =)

Ayrıca 2. resim helikopter çekimi değil...

Eğer o yaratık gerçekten 2. resimdeki gibi su yüzünde olsaydı herkes görürdü sadece helikopterdekiler değil...

Katılıyorum. Haber bulamayınca sacmalıyorlar :saskin

Bence Düzmece Birinci Resimde Tmm Olabilirde Ikinci Resimde Alakası Yok Suyun Okadar üztünde Yüzemez Ve Gittigi Yön Alakasız Sanki Evin Boyuna Bak Yılanın Boyuna Bak Dermiş Gibi

Anaconda Fılmınden eklemısler =)

tartışmaya konusu bile olamicak kadar belli oluyo sahte olduğu .. photoshopdan pek anlamam ama ben bile daha başarılı yapabilirdim . :vur

tamam tamam sahte hadi beni ikna ettiniz :)

arada sansayonel lazım borneo dakileri de böyle kandırmak gerek tabi..kalkıp ordakilerede laiklik elden gidiyor yada microsoft haberi verecek değiller ya.. millete korku lazım...

tabikide gerçek olmasın çok kötü bişey :D :)

Geri