bu film cok bekleniyor cok ses cıkaracak..HeRo WanTed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

7fox

New member
Reaction score
0
l_977214_0e789d3f.jpg

forumda film paylaşmak yasak!

her ne suretle veya şekille olursa olsun YASAK!

pm ile yasak olmaması gerekir hem burda tanıtım yapıyorum sadece...

sinema Bölüm Kuralları.

--------------------------------------------------------------------------------

-Sitemizde yerli film,yabancı film,yabancı dizi paylaşımında bulunmak yasaktır..

-Bu bölüme açacağınız konular film tanıtımları,film afişleri,filmler hakkında bilgiler..vb unsurlar içerebilir fakat (kesinlikle download linkleri) içermemelidir..

sen download linki goruyormusun .. canım arkadaşim

-Sitemizde yerli film,yabancı film,yabancı dizi paylaşımında bulunmak yasaktır..

-Bu bölüme açacağınız konular film tanıtımları,film afişleri,filmler hakkında bilgiler..vb unsurlar içerebilir fakat kesinlikle download linkleri içermemelidir..

benim bildiğim pm ile de yasak. sonuçta bu siteye ait bir imkanı kullanarak yasal olmayan bir yolla film paylaşımı yapmış oluyorsun. olay linkin sitede görünmesi veya görünmemesi değil. yasal olmayan bu duruma sitenin alet olmasıdır.

saygılar

benim bildiğim pm ile de yasak. sonuçta bu siteye ait bir imkanı kullanarak yasal olmayan bir yolla film paylaşımı yapmış oluyorsun. olay linkin sitede görünmesi veya görünmemesi değil. yasal olmayan bu duruma sitenin alet olmasıdır.

saygılar

hatırlattıgın için tesekkur ederim saygı benden efendim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri