Bu Fanteziler Kuran’a Uygunmuş

hectorxl

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
fft5_mf273698.Jpeg

Birleşik Arap Emirlikleri’nde Vedad Lutah adlı kara çarşaflı kadın, cinselliğin tabu olduğu Ortadoğu’nun belki de en cesur kitabını yazdı.

Lutah, yeni kitabında kadın orgazmının önemini ön plana çıkarıyor, her ne kadar eleştirse de homoseksüellik gibi dikenli konulara cesurca el atarak, Araplara geleneklerin cinsel mutluluklarını sınırlamasına izin vermemelerini salık veriyor.

”Çok gizli: Evli Çiftler İçin Seks Rehberi” adlı kitap, Lutah’ın Dubai’nin en büyük adliyesinde aile danışmanı olarak geçirdiği sekiz yıldan hayli renkli bölümler içeriyor.

ÖLÜM TEHDİTLERİ ALDI

Kitap, ocak ayında Birleşik Arap Emirlikleri’nde Arapça basılır basılmaz bir gündeme bomba gibi düştü. Lutah, liberallerden övgüler, kendisini dine küfretmekle suçlayan muhafazakarlardan ise ölüm tehditleri aldı.

KURAN’A DAYANARAK TAVSİYE VERİYOR

Ancak kararlı bir kadın olan 45 yaşındaki Lutah yolundan vazgeçmedi. Lutah, kitabındaki tavsiyeleri Kuran’ı Kerim’e dayanarak verdiğini söylüyor.

İslam hukuku eğitimi almış olan Lutah’ın kitabı dini atıflarla dolu. Lutah, kitabı bastırmadan önce müftülükten onay almış, lakin müftü Arap okuyucuların böyle bir kitap için, özellikle de yazarı kadın olan böyle bir kitap için henüz hazır olmayabileceği uyarısında bulunmayı da ihmal etmemiş.

Kara çarşafından sadece gözleri görülebilen Lutah, “İnsanlar benim deli olduğumu, İslamiyet’ten saptığımı ve bunun için öldürülmem gerektiğini söyledi. Ailem bile neden bu konuda konuşmak zorunda olduğumu sordu. Ben de onlara ‘Bu sorunlar her gün yaşanıyor ve gözardı edilmemeli. Bu yaşadığımız hayatın gerçekliği’ dedim” diye anlatıyor.

Kitabının temalarından biri, ana temalarından birini ‘ters ilişki ve homoseksüelligin tehlikeli olduğu’ ve ‘bunun sırf AIDS tehlikesinden kaynaklanmadığı, aynı zamanda Kuran’ı Kerim tarafından yasaklandığı’ görüşü oluşturuyor.

Her ne kadar bu görüşlerle, Batılı standartlara göre bir liberal sayılamayacak Lutah’ın bu tabu konular hakkında bir kadın olarak yazabilmesi, çok sayıda kişiyi şoke ediyor.

’ERKEKLER ÖNCE ERKEKLERLE BİRLİKTE OLUYOR’

Lutah, Suudi Arabistan’da ve diğer ülkelerde katı bir cinsiyet ayrımcılığı olduğunu söyleyerek, çok sayıda erkeğin ilk cinsel tecrübesini başka erkeklerle yaşadığını ve bunun da erkeklerin evlilik içindeki sekse yönelik eğilimlerini etkilediğini belirtiyor: “Çok sayıda adam, evlenmeden önce erkeklerle ters ilişkiye giriyor ve sonra eşlerinden de aynı şeyi talep ediyorlar, çünkü başka bir şey bilmiyorlar. Bu okullarda cinsel eğitimin verilmesi gerekliliğinin nedenlerinden biri.”

’KADININ HAZ ALMASI ÇOK ÖNEMLİ’

Kadının cinsel haz almasının önemine de vurgu yapan Lutah, Arap evliliklerinin çoğundaki eşitsizliğin bu temelde yaşandığını belirtiyor.

Lutah’ı bu kitabı yazmaya iten olaylardan biri 52 yaşındaki bir müvekkiliymiş. Torun sahibi olan müvekkili kocasıyla hiçbir zaman cinsel doyuma ulaşamamış. Lutah, “Sonunda orgazmı keşfetti! Düşünün onca zaman bunu bilmiyordu” diyor.

’ALDATMAK ARTIK ÇOK KOLAY’

Kitabın diğer önemli konularından biri de aldatmak. Lutah, Dubai’de yabancı kadınların sayısının çok olmasının ve e-posta ve telefon mesajıyla iletişimin kolaylığının, aldatmayı da (ve bir yandan bunun anlaşılmasını da) kolaylaştırdığını söylüyor.

Arap dünyasında son dönemlerde aile için yaşam ve cinsellik konularında yaşanan az sayıdaki ama son derece önemli gelişmeler dikkat çekiyor.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde Lutah’ın aile danışmanı ve hukukçu olarak görev yaptığı adliye bölümü gibi bir sosyal hizmet bölümü 1990’lardan beri Kuveyt’te sürüyor.

Mısır’ın başkenti Kahire’de İslam’a uyumlu bir seks terapisi kliniği işleten Heba Kotb, “Çok gelişme kaydettik. On yıl önce bu konuları ağzımıza bile alamazdık” diyor.

Kitabının basılmasının ardından ölüm tehditleri aldığını ama bunlara göğüs gerdiğini söyleyen Lutah, “Birkaç gün önce bir kadın gelip bana bir adamın bütün vücudunu öpmenin uygun olup olmadığını sordu. Ben de ona ‘Kitabımı oku!’ dedim” diyor. (Gazeteport)

Kaynak

Peçeli çarşaflı seks uzmanı

peceleee.jpg

Peçeli çarşaflı seks uzmanı
"52 yaşında bir kadın müşterim vardı. Yıllar sonra cinsellikte orgazmı keşfetti."

Adı Vedad Lutah. Peçeli bir kadın. Gözleri dışında tepeden tırnağa örtülü. Dubaili kadını ilgi odağı yapan ise aile danışmanı olmasından çok yazdığı kitap. Kuran-ı Kerim’i esas alan Vedad’ın yazdığı, "Çok gizli: Evli çiftler için seks rehberi" isimli kitapta eşcinsellikten, kadınların orgazm sorununa kadar pekçok sorun ele alınıyor.

Kitap esas olarak çiftlere, cinsellikten nasıl daha fazla zevk alabileceklerini anlatıyor. Ama benzer kitaplardan farkı ise tüm bu tavsiyelerin Kuran ayetleri çerçevesinde yapılıyor olması. Dubai mahkemesinde evlilik danışmanlığı yapan Lutah’ın kitabında karşısına gelen ilginç vakalardan da alıntılar mevcut. 45 yaşında konuşkan bir kadın Lutah. Cinsel sorunların aşılması için cinsel eğitimin şart olduğu görüşünde.

Kitabı yazmadan önce Dubai Müftüsü’nden icazet alan Vedad Lutah, kadının, evlilikte cinsellikten zevk almasının önemli olduğunu belirtiyor.Peçesinin sorun yaratmadığını söylüyor ve ekliyor; "Bazıları, peçemi görünce şaşırıyor. Ama size şu kadarını söyleyebilirim, benimle gelip çok samimi konuşuyorlar."

Ne tür sorular geliyor?

52 yaşında bir kadın müşterim vardı. Yıllar sonra cinsellikte orgazmı keşfetti.

Başka bir kadın, oral seksin İslam’da yasak olup olmadığını merak etti. Yasak değil.

Genç erkeklerin ilk cinsellik deneyimi eşcinsel oluyor. Evlilikte de aynı şeyi istiyorlar.

Geçenlerde bir kadın geldi, "Erkek bedenini öpmek caiz mi" diye sordu. "Kitabımı oku" dedim.

Kaynak

habertürk hep böyle dikkat çekici ve içi boş haberleri yayınlıyor.Flash tv 1 habertürk gazetesi 2:)

ßunLardan Korkucan ßunLardannnnnnn.... (=

Kardeşim aL Posta Gazetesini Aynısının Laciverti Var.
Kişi ÇarşafLı Diye CinseLLik İçeren KitapLar Yazamaz mı?Sorunu oLan İnsanLara Çare BuLamaz mı?
Bunu Başka Biri Yapsa Ayakta ALkışLarLar Aaa Bak Ne Kadar ModernLeşti HaLkımız BiLgiLeniyor,Öğreniyor vız vız vız...
Bu Kadar KörcahiL oLunamaz ki ÇarşafLıLarı 1 Önceki YüzyıLdan GeLdi SanıyorLar HeraLde.

Şunu Belirteyim;

Ben Sadece Haberi Paylaştım Yorum Yapmıyorum..

ya kardeş nesi garip bunun anlamadım... gayet normal.. sanki çarşaf giyen ruhban sınıfına geçip yemeden, içmeden, yi.işmekten beri oluyo..

MozoLe Miяach;4364947' Alıntı:
Aaa Ne Kadar Ayıp...Sex Haramdır,Ayıptır,Günahtır..Duymamış oLayım ßi Daha.. =)

pes kardeş sen harbisen tanımıyormuşsun atfı ima da bulunduğun insanları..

Din DüşmanLarına Gün Doğdu.Bir Tane SaLağın Yazdığı Kitaptan DoLayı SaLdırın BakaLım.
İsLamiyette CinseLLiği Öğrenmek İçin ELin Arabının Yazdığı Kitaptan Feyz ALmanın Ne AnLamı Var, Eğer Çok Merak Eden Varsa İlmihaL Okusun...

ortam gerilicek demedi demeyin. ama bırakında insanlar özgür olsun be bırakın ne isterlerse yapsınlar. başıkapalı örtünmüş diye sanki onlar bizden farklıymış gibi davranmak çooook saçma.

Geri